- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 18
- 34
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Nikahlıyız düğün hazırlığı yapıyoruzNişanlın vermişse o seni şimdilik ilgilendirmez.sen değil nişanlın düşecek o paranın peşine.sakın bunun için kv ile konuşma.bu devirde kimseye güvenmeyeceksin,nişanlına da ders olmuş olur
Yok öyle değil ama aşırı arkadaşlarına düşkün.Ben olsam eşimin arkadaşlıyla olan alacak-verecek meselesiyle bu kadar ilgilenmezdim. Kızabilir, üzülebilirsiniz ama eşinizin borç meselesine neden müdahil olasınız ki ? Eşiniz kendini hakkını savunamayan, pısırık biri gibi hissetmez mi ?? Öyle biri mi eşiniz ?
Bak bi de düşkünmüş, boşverin. Belki birbirlerine nazları geçiyordur. Hakkını arayamayan küçük bi çocuğun annesini devreye sokmak gibi bişey olur yaptığın, bence adamın gururu incinebilir. Gerek duysa o zaten söylerdi annesine. Anne sen bi konuş derdi. Gerçi koskoca adam niye annesine desin ki ?Yok öyle değil ama aşırı arkadaşlarına düşkün.
Evet haklısın sanırım ben düşünemedim bir anlık sinirleBak bi de düşkünmüş, boşverin. Belki birbirlerine nazları geçiyordur. Hakkını arayamayan küçük bi çocuğun annesini devreye sokmak gibi bişey olur yaptığın, bence adamın gururu incinebilir. Gerek duysa o zaten söylerdi annesine. Anne sen bi konuş derdi. Gerçi koskoca adam niye annesine desin ki ?
KarışmamalısınBu aralar çok konu açıyorum kusura bakmayın. Eşim (düğün olmadı resmi nikahlıyız) arkadaşına 2 bin borç vermiş. Arkadaşı da evlenecek ayın 15 inde öderim demiş. Ve tabiki ödemedi. Birde ödeyemiyorum diye aramamış bile. Sonra iki ay geçti eşim mesaj attı bu sefer ayın 13 ünde ödicem demiş.ama adam yine ne arıyor ne soruyor. O kadar sinirliyim ki. Bu insanlar neden böyle! Bizde evlilik hazırlığı yapıyoruz. Bir sürü borç harçla evlencez. Neden böyle bu insanlar. Kızlar şimdi bu durumdan kayın validemin haberi yok. Ki duysa çok kızar. Nasıl borç verdin diye. Artık kayın valideme söylesem de o çocukla konuşsa diye mi düşünmeye başladım. O kadar sinirliyim ki. Kayın validem o borç alanı ve ailesini de tanıyor komşular. Biraz karışık olabilir ama çok sinirliyim şuan. Annemde diyor unutun o parayı asla vermez diyor. Annemde sinirlendi iyice. Umarım bir daha tekrarlamaz diyor.haklı da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?