• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borç,yalan hastalık,manipülasyon

Konu sahibi saf falan değil. Sevgilisinin annesi sen bize kendini mi yamamaya calisiyorsun diyen bir kadın buna rağmen sirinlik yapıp evlerine gitmiş. Eline süpürge tutusturmuslar. Bütün bunlara müsade eden biri saf değil yeter ki evleneyim kafasindadir. Saf olan enistesinin ablasını aldattığı olaylarla dahil olmaz. Bu aile ile bu kadar yüz göz olan gider kapısına parasını ister. Neymiş adamın yeni sevgilisinin annesinin hastalığından haberi yokmuş, sadece konu sahibine anlatiyormus. Belli ki konu sahibinde hala bir beklenti var.
Hayır beklentim yok.Onunla mutlu olamayacağımı biliyorum.Onunla herhangi bir gelecek ümidim yok.İhtimal sıfır.Zaten benden ayrılır ayrılmaz yeni birisini buldu beni sevmediği burdan belli.Yeterki evleneyim kafasında değilim öyle olsam başkalarına şans verirdim ama artık dünyaya karşı güvenim kırıldı.Yenisine kendini süper iyi mükemmel olarak gösterdiği için ona anlatmamıştır.

İşte saf değilde ben kendi kendimi sansürledim ben tırnak içinde saf derim sen anla işte.Eski kv adayı demiş işte diyeceğini karşıdaki insanların düz mantık bakış açısı bu .Bu lafları duyup inatla o kapının önünde süründüğüne göre cevap belli...
O kapının önünde sürünmüyorum her yerden engellemiştim borç ödeme vakti açtım onda da bahane sundu.Buluştuk gözlerini hep kaçırdı.Aramızda duygusal bir şey kalmadı.Benim başıma hastalık gelseydi öyle çaresiz kalsaydım ne yapardım diye düşünmekten dava yönünü erteliyorum.Kimseden fayda yok dedi kardeşlerinden de para çıkmamış.Böyle hassas bir konuda insan yalan söyleyebilir mi hiç mi korkmaz gerçek olursa diye düşünüyorum.Ama benim başımda böyle bir durum olsaydı da sevgilimle gidip düğünlerde gülmezdim bu bakımdan yalan ihtimali üzerinde duruyorum.

O kapının önünde sürünmüyorum her yerden engellemiştim borç ödeme vakti açtım onda da bahane sundu.Buluştuk gözlerini hep kaçırdı.Aramızda duygusal bir şey kalmadı.Benim başıma hastalık gelseydi öyle çaresiz kalsaydım ne yapardım diye düşünmekten dava yönünü erteliyorum.Kimseden fayda yok dedi kardeşlerinden de para çıkmamış.Böyle hassas bir konuda insan yalan söyleyebilir mi hiç mi korkmaz gerçek olursa diye düşünüyorum.Ama benim başımda böyle bir durum olsaydı da sevgilimle gidip düğünlerde gülmezdim bu bakımdan yalan ihtimali üzerinde duruyorum.
Yahu ister yalan olsun ister gerçek. Kaç kardeşler sizin sorununuz mu size “kendini oğluma yamamaya çalışıyorsun” diyip elinize süpürge tutuşturan kadının hastalığını düşünmek. Fazldan evleri varmış işte satsınlar sizin altınınızı versinler kalanıyla da ne istiyorlarsa oraya harcasınlar.

Hayır beklentim yok.Onunla mutlu olamayacağımı biliyorum.Onunla herhangi bir gelecek ümidim yok.İhtimal sıfır.Zaten benden ayrılır ayrılmaz yeni birisini buldu beni sevmediği burdan belli.Yeterki evleneyim kafasında değilim öyle olsam başkalarına şans verirdim ama artık dünyaya karşı güvenim kırıldı.Yenisine kendini süper iyi mükemmel olarak gösterdiği için ona anlatmamıştır.

Beklentiniz yoksa bir avukata gitmek için ne bekliyorsunuz? Kaç senelik evliyim kayınvalidem daha bir kere elime supurge tutusturmadi. Dünyaya karşı güveniniz kırılmasın kendinizi sorgulayın. Ben neden bu kadar taviz verdim diye kendinize bir sorun. Sorun ki aynı hataları tekrarlamayin.

Saf mısın bacım?
Saflıktan ötesi bence eski sevgili ağlayıp yeni sevgilime bu kadar rahat anlatamıyorum seni arıyorum diyor bizim ki minnoşum gel bana gel bana yapıyor.ALLAH kimseyi akıl noksanlığıyla imtihan etmesin,zor🙏🙏🙏

Saflıktan ötesi bence eski sevgili ağlayıp yeni sevgilime bu kadar rahat anlatamıyorum seni arıyorum diyor bizim ki minnoşum gel bana gel bana yapıyor.ALLAH kimseyi akıl noksanlığıyla imtihan etmesin,zor🙏🙏🙏
Gel bana gel bana yapmıyorum.Aramızda duygusal hiçbir bağ veya iletişim yok.Sadece annesinin hastalığı nedeniyle insani bir duyarlılık gösterip derdini dinledim o kadar.Kendisi zaten yeni sevgilisiyle evlilik yolunda.Benim canımı yakan şey maddi birikimimin başkalarıyla harcanıyor olma ihtimali.

Zamanında hangi gerekçeyle borç almıştı? Bir de ayrılırken borcunu nasıl ödeyeceğine dair bir konuşma geçti mi aranızda? Bence de kesinlikle vicdan yapacağınız bir durum yok, bütün birikiminizin o altın olduğunu yazmışsınız, yarın öbür gün kendi ailenizden birinin başına bir iş gelmeyeceği garanti mi? Sizin için ufak bir meblağ olsa anlayacağım ama sizin bağış yapma lüksünüz yok ki şu durumda. Hukuki yollarla almanız çok zor ama istemekte ısrarcı olun sizin yerinize onun canı sıkılsın, vermiyorsa gidin annesine anlatın, sonra vakit geçer borcun adı unutulur ama bu içinizde hep yara olarak kalır.

Gel bana gel bana yapmıyorum.Aramızda duygusal hiçbir bağ veya iletişim yok.Sadece annesinin hastalığı nedeniyle insani bir duyarlılık gösterip derdini dinledim o kadar.Kendisi zaten yeni sevgilisiyle evlilik yolunda.Benim canımı yakan şey maddi birikimimin başkalarıyla harcanıyor olma ihtimali.
Şaka mısınız? Ayrılmış size kazık atıp altınınıza çökmüş adamla ne muhabbeti,bak ! bak! Anası hastaymışta sizi dert ortağı yapmış......
Avukatımla iletişim kur diyeceğine ....
Nişanlısından daha önemliyim ben vazgeçilmezim kimseye değil bana dertleniyor en zayıf halini bana gösteriyor ben neymişim be!!! diye içten içe ego tatmini yaptığınıza eminim tersi olsa madem hiç bi duygunuz yok o altını söke söke alırdınız....

Adam senin altınları bozdurup, kadına gecelik alır otellerde tatil yaptırır. Sence ihtimali mi kalmış.

Böyle gece hayatı pavyon hayatı olan bir erkek ise paracıkların dansözlerin memelerinde halay bile çekiyor olabilir. Her ihtimal var ama tek kesin ihtimal senin altınlar bozdurulup yenmiş.

Şaka bir yana. Annene anlat. Ben senin böyle bu paraları tek başına isteyecebileceğini sanmıyorum. Annene anlat, o alsın paraları. Ben yerinde olsam 50 gram değil 100 gram der karşı tarafı daha da borçlandırırdım.

Böyle gece hayatı pavyon hayatı olan bir erkek ise paracıkların dansözlerin memelerinde halay bile çekiyor olabilir. Her ihtimal var ama tek kesin ihtimal senin altınlar bozdurulup yenmiş.

Şaka bir yana. Annene anlat. Ben senin böyle bu paraları tek başına isteyecebileceğini sanmıyorum. Annene anlat, o alsın paraları. Ben yerinde olsam 50 gram değil 100 gram der karşı tarafı daha da borçlandırırdım.
Gece hayatı olan birisi değil.Anneme de anlatamam çok kızar bana.Ortak bir arkadaşımıza sordum böyle böyle annesi hastaymış diye öyle bir şey olsa benim haberim olurdu atlatılıyorsun dedi.

Sosyal deney mi yapıyorsunuz? Yok yapmiyorsaniz bu ne dram? Bize kendini yapmamaya mi calisiyorsun diyen kadına duyarlılık gösterdiniz demek ne hos. Bunca şeye rağmen canınızı yakan tek şey paranızın yeni sevgiliyle yenme ihtimali. Ya buradan biz sinir olduk siz hala minnoş minnoş yaziyorsunuz.

Ortada senet sepet olmadan verdiğiniz parayı geri ödemiyor yada ödüyemiyor diyemi üzülüyorsunuz.Üstune bı bardak su için.Vermiyorum demenin yolu bu vermeyecek unutun o verdiğinizi bir daha da geri isteyeceğiniz şeyi vermeyin .Bana borcu vardı onu verdi der geçer .Onun sözüne karşılık sizin sözünüz.Elden verilen şeylerde dava bilmemne zor o işler .Birde dünya avukat parası ödersiniz .Dekont varsa elinizde borç yazmalı mutlaka .Elden ise kusura bakmayın birşey çıkmaz o işten .Bilen avukat yazsın dediğim gibimi degilmi.Takipsizlik verilir dava bile açılmaz büyük ihtimal

Şaka mısınız? Ayrılmış size kazık atıp altınınıza çökmüş adamla ne muhabbeti,bak ! bak! Anası hastaymışta sizi dert ortağı yapmış......
Avukatımla iletişim kur diyeceğine ....
Nişanlısından daha önemliyim ben vazgeçilmezim kimseye değil bana dertleniyor en zayıf halini bana gösteriyor ben neymişim be!!! diye içten içe ego tatmini yaptığınıza eminim tersi olsa madem hiç bi duygunuz yok o altını söke söke alırdınız....
Ondan daha önemli olarak görmüyorum kendimi.Ona o kadar önem veriyor ki hayatındaki kötü şeyleri ona yansıtmıyor.Benimle de borç ilişkisi olmasa çok iyisin bilmem ne gibi konuşmazdı.Çıkarı olduğu için benimle iyi konuşmaya çalışıyor.

Sosyal deney mi yapıyorsunuz? Yok yapmiyorsaniz bu ne dram? Bize kendini yapmamaya mi calisiyorsun diyen kadına duyarlılık gösterdiniz demek ne hos. Bunca şeye rağmen canınızı yakan tek şey paranızın yeni sevgiliyle yenme ihtimali. Ya buradan biz sinir olduk siz hala minnoş minnoş yaziyorsunuz.
Ne olursa olsun ne denirse densin hasta olmasına üzülürüm.Kendi cahildi kadın sığ görüşlü öyle sözler etmisti ama yine de üzüldüm.Tabii ki sinir oluyorum gece hiç uyuyamadım.Kendimi kötü hissediyorum.

Back
X