- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
anlamadımKardeşim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamadımKardeşim![]()
Kardeşimde öyle ablanız gibianlamadım![]()
Ne güzel yazdınız200 lirayı azımsayan hanımlar insanlar o para için 2gün çalışıyor
konu sahibi malesef sizin para gitmiş helal etmemekte de haklısınız
Bişey sattım parasını sonra verecekti engellemiş beniSiz bir şey sattınız o da karşılığını vermedi mi anlayamadım. Yoksa sadece borç muydu? Başımın gözümün sadakası olsun demekten başka yapacağınız bir şey yok gibi. Allah bir yerden alıp başka yerden verir inşallah.
Yok artık 200 tl icin bu ne hırs:S
Haram olsunlar,karakol aramalar.
Abartmayın.
O zaman o borç olmuyor, siz ticaret yapıp karşılığını anlamamışsınız bu da aslında tam mahkemelik olay. Ama işte meblağ az yaptığınız masrafa değmez.Ne güzel yazdınız
Bişey sattım parasını sonra verecekti engellemiş beni![]()
200 tl icin icra mı baslatacaksınız akskkdjdjdjGönderin o zaman konu sahibine rahatlasın. Alt tarafı 200 tl.
Konu sahibi sizin para için de yapacak bir şey yok. Gözden çıkaramayacağınız miktarı veresiye yapmayın. Polis bir şey yapamaz. Belli ki aranızda senet de yok. Olsa icra başlatırdınız. Çok üzgünüm ama insanlara güven olmaz.
Bakın hepimizin sıkısık oldugu durumlar var o kadar sıkısıksm sadece ismini bildiğim birine borc vermem.Kadın açıkça anlatmis her kuruşuna ihtycm var diye tabi ki karakolu aramasın ama 10tlye muhtac insanlar. Biraz daha empati lütfen.
Borc degilmis zatenBence burada önemli nokta paranın miktarı değil.
bu para binlerce lira da olabilir, ama insan dürüstçe durumunu açıklayıp biraz daha zaman istese herkes anlayış gösterir diye düşünüyorum.
ama telefonlara bakmayarak, insanı enayi yerine koyar gibi kaçmak, asıl insanı sinir eden bu davranış...
konu sahibine de şöyle demek istiyorum
böyle durumlarda ben o insanı hayatımdan çıkartmak için bir vesile olduğuna inanırım. Size borcunu ödemediği için artık yeni bir borç istemeye yüzü olmayacak en azından. Böylesine karaktersiz birinden kurtulmuş oldunuz.
paranız gitmiş buna üzüldüm ammaaaaa 200 tl ye kadar sıkışan insan araba almaz taksit ödemez.karakol falan da ilgilenmez bu olayla.1 günlük iş yapsanız kazanırsınız bu parayı.bu kadar strese hiç gerek yokYok bildiğiniz 200 TL ama insan paraya ihtiyacı olduğunda o 200 TL insanın varı yoğu oluyor . Parası olduğu halde vermediğini bilmek insanın zoruna gidiyor
Anladım, üstüme vazife değil belki ama eğer sattığınız ürünleri sosyal platformda da satışa koyuyorsanız dediğim gibi hem satıcıyı hem müşteriyi koruyan sitelerde dükkan açın, meblağ az gibi görünse de birkaç satışta bir böyle bir müşteriye denk gelseniz ki maalesef denk gelme olasılığınız yüksek, üstüne su içeceğiniz alacaklarınız birikir.Yok ben katalog üzeri satış yapıyorum ürünleri ikinci el uygulamasına da eklemiştim ordan bulmuştu beni ama ordan da kaybettim onu![]()
Geçmiş olsun başka bir numaradan arayın isteyin ta da iş yerine vs gidin sizin için çok önemliyse.Merhaba arkadaşlar aylar önce birine 200 TL civarında mal verdim parayı 3 güne kadar veririm dedi inandım. İlk haftalar yüzüm tutmadı böyle ufak bi para için aramaya ama benimde ihtiyaçlarım var sıkıştığım için borcu istedim güzel bi dille 1 haftaya kadar veririm dedi yine inandım . Böyle böyle 3 4 ay oldu şimdi telefonlarıma bile bakmıyor arıyorum mesaj atıyorum normalde olsa hakkımı haram eder numarasını engeller Allah’a havale ederdim ama ciddi anlamda çok sıkışırız araba aldık aldığımız her kuruşu araba taksidine veriyoruz haliyle ihtiyacım var paraya . Arıyorum mesaj atıyorum bakmıyor telefondan engellemiş beni bugün . Sizce karakolu arasam karakol onu ararmı korkutmak için en azından borcunuzu ödeyin falan dermi yapar mı bunu . Yada karakoldan annesinin veya bi yakınının numarasını istesem verirler mi sizce. Arasam başımı belaya sokmuş olur muyum
Bakın hepimizin sıkısık oldugu durumlar var o kadar sıkısıksm sadece ismini bildiğim birine borc vermem.
Veriyorsam da gitti para diye bakarım.
Gelirse sansıma.
Zaten kadin borc vermemis Mal satmis aslinda. Ki siz kendiniz icin konsyrsnz da destek olmaycksk zaten uzulen kadina hic yazmasak daha iyi Bence.Bakın hepimizin sıkısık oldugu durumlar var o kadar sıkısıksm sadece ismini bildiğim birine borc vermem.
Veriyorsam da gitti para diye bakarım.
Gelirse sansıma.
Konuyu iyi okuduğuna emin misiniz? Bu kişiye bir ürün satılmış ve parasını alamamış. Konu sahibi düpedüz dolandırılmış..Yok artık 200 tl icin bu ne hırs:S
Haram olsunlar,karakol aramalar.
Abartmayın.