Borç

Meblaya tekrar takrar bsktim 200.000 bin mi
Diye.
200 TL de bukadar abartmayin polis falan
Gülerler size.
Milletin varını yoğunu dolandiriyorlar, tecrübe olsun size birdaha kimseye para vermeyin
Yok bildiğiniz 200 TL ama insan paraya ihtiyacı olduğunda o 200 TL insanın varı yoğu oluyor . Parası olduğu halde vermediğini bilmek insanın zoruna gidiyor

Yok bildiğiniz 200 TL ama insan paraya ihtiyacı olduğunda o 200 TL insanın varı yoğu oluyor . Parası olduğu halde vermediğini bilmek insanın zoruna gidiyo
Yok bildiğiniz 200 TL ama insan paraya ihtiyacı olduğunda o 200 TL insanın varı yoğu oluyor . Parası olduğu halde vermediğini bilmek insanın zoruna gidiyor
Çok haklisin, ama kimsenin hakkı kimsede
Kalmaz. Bôyle insanlar çok malesef

kaybettiğinizi farz edin geri gelmez o 200 lira. polis öyle şey tabiki de yapmaz zaten elinizde bir kanıt da yok. bir de size tavsiyem bu olaydan 2 ders çıkarın, 1. si adından numarasından baska sey bilmediğiniz insana borç vermeyin, 2. si 200 lira gibi bir paraya bu şekilde yana yana muhtaç kalacak kadar araba borcuna girmeyin şart değil yani bi araba için bu kadar sıkışmak. bu olayda da en fazla ortak çevre varsa adamı rezil edersiniz herkese anlatıp o kadar. geçmiş olsun

Yok artık 200 tl icin bu ne hırs:S
Haram olsunlar,karakol aramalar.
Abartmayın.
Gönderin o zaman konu sahibine rahatlasın. Alt tarafı 200 tl.

Konu sahibi sizin para için de yapacak bir şey yok. Gözden çıkaramayacağınız miktarı veresiye yapmayın. Polis bir şey yapamaz. Belli ki aranızda senet de yok. Olsa icra başlatırdınız. Çok üzgünüm ama insanlara güven olmaz.

Sosyal medya hesabı yok mu?
Oradan yazıp diğerlerinin görmesini sağlayabilirsiniz, instagram yorumu bile olur.
Malesef sadece bi müşteri 😑
Gönderin o zaman konu sahibine rahatlasın. Alt tarafı 200 tl.

Konu sahibi sizin para için de yapacak bir şey yok. Gözden çıkaramayacağınız miktarı veresiye yapmayın. Polis bir şey yapamaz. Belli ki aranızda senet de yok. Olsa icra başlatırdınız. Çok üzgünüm ama insanlara güven olmaz.
Ders oldu zaten insanlar böyle böyle tecrübe Sahibi oluyor demek
Kadın açıkça anlatmis her kuruşuna ihtycm var diye tabi ki karakolu aramasın ama 10tlye muhtac insanlar. Biraz daha empati lütfen.
🤷‍♀️

kaybettiğinizi farz edin geri gelmez o 200 lira. polis öyle şey tabiki de yapmaz zaten elinizde bir kanıt da yok. bir de size tavsiyem bu olaydan 2 ders çıkarın, 1. si adından numarasından baska sey bilmediğiniz insana borç vermeyin, 2. si 200 lira gibi bir paraya bu şekilde yana yana muhtaç kalacak kadar araba borcuna girmeyin şart değil yani bi araba için bu kadar sıkışmak. bu olayda da en fazla ortak çevre varsa adamı rezil edersiniz herkese anlatıp o kadar. geçmiş olsun
Arabada bazen aşırı ihtiyaç oluyor 😑

whatsaap yazısmalarınız var mı borc verdıgınıze daır borc verdıgınız ve borcunuzu alamadıgınıza daır yazıstıysanız o yazısmaların cıktısıyla sıkayet dılekcesı olusturabılıyorsunuz emnıyetdekıler sızı bu konuda yonlendırıyor

Yıllar önce başıma benim de böyle bir olay geldi 350 tl gitti bende de kaç defa istedim tamam şu gün bu gün diye diye 7-8 sene falan oldu sanırım ben 2 yıldan sonra umudu kestim o 2 yılda da kendi yazıyordu vericem edicem diye yoksa ben 1 seneden sonra umudu kesmiştim ve gerçekten benim de ihtiyacım vardı istediğim zamanlarda insanlara o günden beri kolay kolay borç vermem

200 tl cok buyuk rakam degil ama insanin bazen 1 tlye ihtiyaci oluyor.mesela bu ayki maasimi tukettim ayin 7 sine kadar cebimde 20 tl var.yani 200 tl bazen 200 bin kadar kiymetlli oluyor.ama olan olmus artik farzedin kaybettiniz belliki vermeyecek.

Malesef sadece bi müşteri 😑

Ders oldu zaten insanlar böyle böyle tecrübe Sahibi oluyor demek

🤷‍♀️
Satışı nasıl yaptınız? Sosyal medya üzerinden bir satış sayfanız mı var?
Satıcıyı ve müşteriyi koruyan platformlardan satış yapsanız daha iyi olur bence, böylece satış yaptığınızda müşterinin ödemeyi geciktirme veya tümden ödememe gibi bir şey söz konusu olmaz.

Yok ben katalog üzeri satış yapıyorum ürünleri ikinci el uygulamasına da eklemiştim ordan bulmuştu beni ama ordan da kaybettim onu 🤦‍♀️
Satışı nasıl yaptınız? Sosyal medya üzerinden bir satış sayfanız mı var?
Satıcıyı ve müşteriyi koruyan platformlardan satış yapsanız daha iyi olur bence, böylece satış yaptığınızda müşterinin ödemeyi geciktirme veya tümden ödememe gibi bir şey söz konusu olmaz.

valla benim ablamın bile beni dolandırma kapasitesi var o yüzden kimseye borç vermiyorum 😂 bir geliri olmadığı halde, borç istedi verdim, üzerine tekrar istiyor daha önceki gelmemişken, eğer her gün para versem birşey demez alır ödeyeceğim der yani kimseye güvenmeyin.

valla benim ablamın bile beni dolandırma kapasitesi var o yüzden kimseye borç vermiyorum 😂 bir geliri olmadığı halde, borç istedi verdim, üzerine tekrar istiyor daha önceki gelmemişken, eğer her gün para versem birşey demez alır ödeyeceğim der yani kimseye güvenmeyin.
Kardeşim 🥴

Back
X