borç...

yakaib

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
473
323
iyi gecelr herkeze..konumu kısaca gecicem çok sinirliyim..eşim 2 ay önce bana hediye mont almıştı..bana para biriktirip aldıgını söyledi.ama bugun öğrendim ki en yakın arkadasımın eşinin kredi kartıyla almış ve iki aydır taksidinide ödemiyormuş.bunu en yakın arkadaşım söyledi sakın eşine söyleme diyede yemin ettirdi..çok sinirlendim eşime..aslında arkadasımada canım sıkıldı ben olsam söylemezdim arkadasıma canı sıkılır diye düşünürdüm..eşim borç konusunda rahattır verirkende alırkende umursamaz,bunu arkadasımada anlatmıştım o yuzden kredi kartı kullanmıyoruz..eşimin en nefret ettiğim huyudur..şimdi yemin ettiğim için eşimede söylüyemiyorum...mesajla agzından laf almaya çalıştım ama yok hiçbişey demiyor.şimdi işte..ne yapmalıyım..arkadasım konusundada haksız mıyım..dışardan bi göze ihtiyacım var..teşekkürler

adam hediye almak istemis ama eline gözüne bulastırmıs eve gelince askım bu mont nerdne almıstım o arkadasının adını söyle o sordu cok beyenmis oda alıcakmıs de eee sey degilde anlar heralde

Evet haklısın arkadaşının söylemesi yanlış çünkü üzüleceğin birşey bence eşine bi şekilde hatırlat.

ailece görüşüyoruz.mont hediyesinden hepsinin haberi var konuşuldu yani guzelmiş falan diye.eşim arkadasımın eşinede sakın eşine deme demiş..arkadasımda bana diyo ki sakın eşine söyleme,eşim çok kızar bana diyor..zor tututyorum ama yeminde ettim..

mesaj yazdım bana söylemediğin borcun var mı iyi düşün falan dedim ama inatla yok diyor..gurur yapar söylemezde.madem paran yok o kadar para monta verilir mi..sinirimden kuduruyorum

ailece görüşüyoruz.mont hediyesinden hepsinin haberi var konuşuldu yani guzelmiş falan diye.eşim arkadasımın eşinede sakın eşine deme demiş..arkadasımda bana diyo ki sakın eşine söyleme,eşim çok kızar bana diyor..zor tututyorum ama yeminde ettim..
canm sen esine dicen arkadasım sordu montun yerini oda alıcakmıs deiye bunda bisey yokki gidipte dese bile arkadasına dersin hatasını anlasın diye yaptım böyle herkeze borc takmasın diye yaptım dersin

Milyarlar değil ya kaç para borç almış ki,2 ayda böyle dillenmiş.bence arkadaşında dogru davranmamış,madem eşin arkadaşına sakın eşine söyleme borcu dediyse,o kadınında gelip size anlatması hoş değil.kaldıki onun eşide sana söylememesini demiş.bence Arkadaşının sana söyleme nedeni,alttan alttan eşine yansıtta bizim borcu kapatsın demeye getirmiş.yemini falan bırakın 2-3 hafta sonra tekrar sorun borç ödenmediyse ben olsam direk söylerdim

Milyarlar değil ya kaç para borç almış ki,2 ayda böyle dillenmiş.bence arkadaşında dogru davranmamış,madem eşin arkadaşına sakın eşine söyleme borcu dediyse,o kadınında gelip size anlatması hoş değil.kaldıki onun eşide sana söylememesini demiş.bence Arkadaşının sana söyleme nedeni,alttan alttan eşine yansıtta bizim borcu kapatsın demeye getirmiş.yemini falan bırakın 2-3 hafta sonra tekrar sorun borç ödenmediyse ben olsam direk söylerdim
bide en yakın dostum ve söylemesi ayıp manevi çok yardımım oldu onlara..oda söyleyınce pişman oldum söylediğime dedi ama iş işten geçti..eşime bağırıp çağırmamak için zor tutuyorum kendimi

Objektif olucam, eşin gururlu olsaydı başkasının kredi kartıyla karısına mont almazdı velev ki aldı o kişide adam olsaydı karısına anlatmazdı, hele arkadaşın zaten iyi bi halt olsa sana yetiştirmezdi ayıp etmiş
eşim gururlu geçinen gurursuzlardan su anda gözümde..eşim ve arkadasım için hayal kırıklığı içindeyim

Y
bide en yakın dostum ve söylemesi ayıp manevi çok yardımım oldu onlara..oda söyleyınce pişman oldum söylediğime dedi ama iş işten geçti..eşime bağırıp çağırmamak için zor tutuyorum kendimi
Bagırmadan sakince konus oda o sinirle arkadaşını arar olay iyice büyür tatsız bir hal alır.arkadasın içinde bişey diyemiyorum işin içine maddiyat girince gerçek yüzlerini gösteriyor insanlar.belki kötü niyetli değildi ama bilemiyorum beğenmedim davranışını

5 ay ödencek deri mont almış..ben ödersem olmaz arkadaşın eşi bilmiyo bana dediğini...eşimde suç beni böyle rezil ediyor

Boşver arkadaşını falan gelince konuş eşinle ası astarı neymiş bi ögren buarada mont pırlanta kaplamalı heralde 200 lira taksitmi olur bi mont yani sonuçta

X