Para varsa alırsın anlarım da yokken başkasının karttan çektirme mantığı bana çok aykırı geliyoderimod
bide en yakın dostum ve söylemesi ayıp manevi çok yardımım oldu onlara..oda söyleyınce pişman oldum söylediğime dedi ama iş işten geçti..eşime bağırıp çağırmamak için zor tutuyorum kendimi
zaten benimki kendi gibi biriyle evli olsaymış borç batagında yuzuyordu heralde...arkadasım ilk soylediğinde ona kırılmadım ama zaman gectikçe dıyorum ki biraz daha bekliyebilirdi,üzülecegimi biliyordu sonucta..çok borçumuz var diye söyluyodu zaten bi kaç gundurPara varsa alırsın anlarım da yokken başkasının karttan çektirme mantığı bana çok aykırı geliyo
evet haklısın kimsenin ortaya sacacak parası yoktur ,aylık gelırleri 6000 ama yinede hakkı tabiki istemesi.ben eşime çok kızıyorum aslında.Dostluk başka alışveriş başka ama 400 lira bir asgari ücretin yarısı. Bütçeden durduk yere böyle bir çıkış öyle kim olsa peşine düşer. Arkadaşınız size bunu hediye almış değil yani o zaman parasının peşine düşmesi ayıp olurdu, şu an söylemesi ayıp değil, verilmeyen para olacak 600, olacak 800 diye düşünüyor.
arkadasımın eşi zaten herseyi karısına anlatır..eşime demiştim zamanında bak dikkatli ol sıırını falan verme diye..insan bi düşünür ya eşim öğrenir mi diye..en yakın arkadasım oldugunu biliyor sonuçtaArkadasin sacmalamis! Resmen esine soyle paramizi odesin diyor! Onun kocasi adam olsunda karisiyla lak lak yapacagina direk esine soylesin! Bnce sende esine soyle.
tek suçlu eşin canım onların karttan çektirdiği gibi borcunuda ödemiyo onlarda biyerde haklı 1000 lira niye ödesinler boş yere bi mont içinzaten benimki kendi gibi biriyle evli olsaymış borç batagında yuzuyordu heralde...arkadasım ilk soylediğinde ona kırılmadım ama zaman gectikçe dıyorum ki biraz daha bekliyebilirdi,üzülecegimi biliyordu sonucta..çok borçumuz var diye söyluyodu zaten bi kaç gundur
iyi gecelr herkeze..konumu kısaca gecicem çok sinirliyim..eşim 2 ay önce bana hediye mont almıştı..bana para biriktirip aldıgını söyledi.ama bugun öğrendim ki en yakın arkadasımın eşinin kredi kartıyla almış ve iki aydır taksidinide ödemiyormuş.bunu en yakın arkadaşım söyledi sakın eşine söyleme diyede yemin ettirdi..çok sinirlendim eşime..aslında arkadasımada canım sıkıldı ben olsam söylemezdim arkadasıma canı sıkılır diye düşünürdüm..eşim borç konusunda rahattır verirkende alırkende umursamaz,bunu arkadasımada anlatmıştım o yuzden kredi kartı kullanmıyoruz..eşimin en nefret ettiğim huyudur..şimdi yemin ettiğim için eşimede söylüyemiyorum...mesajla agzından laf almaya çalıştım ama yok hiçbişey demiyor.şimdi işte..ne yapmalıyım..arkadasım konusundada haksız mıyım..dışardan bi göze ihtiyacım var..teşekkürler
adamı çıldırtmış demekki ödemeyerek .Elin adamına hiç kusur bulmayın .iyi gecelr herkeze..konumu kısaca gecicem çok sinirliyim..eşim 2 ay önce bana hediye mont almıştı..bana para biriktirip aldıgını söyledi.ama bugun öğrendim ki en yakın arkadasımın eşinin kredi kartıyla almış ve iki aydır taksidinide ödemiyormuş.bunu en yakın arkadaşım söyledi sakın eşine söyleme diyede yemin ettirdi..çok sinirlendim eşime..aslında arkadasımada canım sıkıldı ben olsam söylemezdim arkadasıma canı sıkılır diye düşünürdüm..eşim borç konusunda rahattır verirkende alırkende umursamaz,bunu arkadasımada anlatmıştım o yuzden kredi kartı kullanmıyoruz..eşimin en nefret ettiğim huyudur..şimdi yemin ettiğim için eşimede söylüyemiyorum...mesajla agzından laf almaya çalıştım ama yok hiçbişey demiyor.şimdi işte..ne yapmalıyım..arkadasım konusundada haksız mıyım..dışardan bi göze ihtiyacım var..teşekkürler
Kim olsa söyler benim eşimin bir arkadaşı kradi kartından karısına hediye için alışveriş yapacak..ve taksidini ödemicek ilk başta eşime kızarım niye veriyorsun krdei kartını diye vermem verdirtmem..ha verildi ödemedi anında söylerimm çünkü ehli keyif alınmış bir şey..bence eşiniz sorumsuzluk yapmış ve konuşunki bir daha bu durumlarla karşılaşmayın çok onur kırıcı bir durumm..zaten benimki kendi gibi biriyle evli olsaymış borç batagında yuzuyordu heralde...arkadasım ilk soylediğinde ona kırılmadım ama zaman gectikçe dıyorum ki biraz daha bekliyebilirdi,üzülecegimi biliyordu sonucta..çok borçumuz var diye söyluyodu zaten bi kaç gundur
aynen öyle.ödenmeyen borç az değil.toplamda 1000 tl y mişDostluk başka alışveriş başka ama 400 lira bir asgari ücretin yarısı. Bütçeden durduk yere böyle bir çıkış öyle kim olsa peşine düşer. Arkadaşınız size bunu hediye almış değil yani o zaman parasının peşine düşmesi ayıp olurdu, şu an söylemesi ayıp değil, verilmeyen para olacak 600, olacak 800 diye düşünüyor.
zaten benimki kendi gibi biriyle evli olsaymış borç batagında yuzuyordu heralde...arkadasım ilk soylediğinde ona kırılmadım ama zaman gectikçe dıyorum ki biraz daha bekliyebilirdi,üzülecegimi biliyordu sonucta..çok borçumuz var diye söyluyodu zaten bi kaç gundur
arkadaşına kızmakta haksızsın.evet haklısın kimsenin ortaya sacacak parası yoktur ,aylık gelırleri 6000 ama yinede hakkı tabiki istemesi.ben eşime çok kızıyorum aslında.
hem belki karısı ektrede görmüştür .Bu ne demiştir .Bana almadın kendine almadın kime aldın ya?Arkadaşinizin ne sucu var?siz uzuleceksiniz diye parasini mi almasin.bir de karisini soylemesine kizmissiniz,adam karisinia neden soylemesin. Dediginizi yapsa simdi odenmeyen parayi kendi karisina soyleyemeyecek 800 tl sizin giydiginiz bir monta Vermis olacakti.iyki soylemis.bence esinize soyleyemiyorsaniz kendiniz odeyin.arkadasiniza da kizmayin,siz 1000tllik montla gezin parasini o ödesin sende uzulme diye sana soylemesin...sence olur mu?arti bence soylemesi daha iyi,bunu bilmen lazim ki insanlara mahcup olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?