- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
aylık gelirleri isterse 60.000 olsun .Bu sizi ilgilendirmez .Gelirleri sizden yüksek diye sizin lüks tüketiminizi karşılamak zorunda mı insanlar ?evet haklısın kimsenin ortaya sacacak parası yoktur ,aylık gelırleri 6000 ama yinede hakkı tabiki istemesi.ben eşime çok kızıyorum aslında.
aylık gelirleri isterse 60.000 olsun .Bu sizi ilgilendirmez .Gelirleri sizden yüksek diye sizin lüks tüketiminizi karşılamak zorunda mı insanlar ?
bide en yakın dostum ve söylemesi ayıp manevi çok yardımım oldu onlara..oda söyleyınce pişman oldum söylediğime dedi ama iş işten geçti..eşime bağırıp çağırmamak için zor tutuyorum kendimi[/]
arkadaşının bilerek söylediği belli 2 aydır borcu ödemediği için söylemiş,ama arkadaşında haklı 2 aydır taksiti ödenmemiş 200 lira dan 400 eder ve arkadaşında belki maddi sıkıntısı olabilir.Arkadaşının yerinde olsam bende söylerdim.
hamileliğim devam etmiyor.silemedim takvimi..gecen hafta kürtaj oldum kalp durması sonucu..bide ustune bu sinirlerim berbat oldu eşim sayesinde..arkadasımla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez,kulağıma gelecegini hiç mi düşünmez insan..dün gece agzını aradım 2 aya yakındır maas almadıgını söyledi..ben uzulmiyeyım diye bana soylememiş..bugun birazını vermişler erkenden çıktı borcları yatırcam diye..arkadasımın dediğini falan hiç söylemedim..bugun arkadas aradı vermiş borcu..ne olursa olsun bulup vermeliydi borcunu..iyice soguttu kendinden..vay 1000 tl mont iyimiş .. boşa sinirlenme ödenir sen hamileliğinin tadını çıkar
çok haklısınız..Boyle pahali seyler alip govde gosterisi yapip sonra odeyemeyenlere ayrani yok icmeye taht-ı revanla gider... Sözü geliyo aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?