borç...

maaşını o yuzden yazmamıştım.dun gece sinirden ne yazdıgımı bile bilemedim.elim ayağım titriyordu.haklısınız ama kimseye güvenmeme konusunda..

eşiniz alamamış maaşını bak size yansıtmak istememiş üzülmeyin diye bu açıdan düşünün olumsuzu boşverin.

1. Arkadaşına neden kızıyorsun ki; parasını alması hakkı değil mi? O zaman sen kendi bu işin altından kalksın istiyorsun. Seni üzmemek için kredi kartından huyu belli olan eşine çekim yapmış daha ne yapsın? Seni bu insana karşı samimi bulmadım ben. O daha samimi sana karşı.

2. Yemin ettirmiş ama sonuç ne? Sorun çözüldü mü? Aklın yolu birdir. Dini fetva vermiş gibi olmayayım ama başkasının hakkını yemek/üstüne yatmak/zor durumda bırakmak benim açımdan bozulan bir yeminden daha önemlidir.

3. Madem eşini tanıyorsun ipini sağlam kazığa bağlayacaksın. Konuşmak zorundasın. Yemin arkasına saklanıp borcunuzu ötelemeyin.

arkadaşına çok da kızamadım.belki taksidini ödememeniz ailelerinde huzursuzluk yaratıyordur.bizim paramızla eşine hediye almış diye konuşulduysa dayanamayıp sana söylemek istemiştir arkadaşın.aylık taksidi 200 olduğuna göre pahalı bir mont demekki.bir ihtiyaç için borç alınmış olsa neyse iyi bir arkadaş sabereder ödemeyi ertelesen de bekler belki,ama lükse giren bir mont için borçlanıp ödemeyince kızmış olabilirler.sen eşine söylesen olmaz gerçekten de,ama o borcun bir şekilde ödenmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…