- 25 Eylül 2011
- 7.500
- 11.353
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Bilip bilmeden konusmayin.kpss ye hazirlaniyorum.iki yildir disimi tirnagima taltim.yasadigim sehirde baskada sandim.yok.ogretmenim.ne kadar basit ordan yazmakBen bunu hiç anlamadım ve asla da anlam veremem. .
Madem durumunuz o kadar kötü . Eşinizin o yerden yere vurduğunuz babasından para medet umacağınız yere siz girin bi işe çalışın eşinize destek olun.
Eli ayağı tuttuğu halde hiç suya sa buna dokunmadan hep başkalarından bişeyler bekleyen insanlardan hoşlanmıyorum. .
Evet hayat zor. Sadece size değil herkese zor. . Hem araba dursun hem k Peder para göndersin maalesef olmuyo o işler öyle. .
Neden bedelli düşünüyorsunuz hala?
18.000 az para mi su durumda...
Arabanizi satin borcunuzu kapatin. Borca faize para vermektense borç kapanir kenarda para biriktirmeye baslarsiniz yavaştan.
Siz de yarim günlük isler bakabilirsiniz. Eşiniz gittiğinde calismak için..
Ben atanmayi bekliyorum baska bi is imkanim yok.ogretmenim.dediginiz gibi yapsak bes ay maas verilmeyecek 18.000 binde borcun kapanmasina yetmitor.Neden bedelli düşünüyorsunuz hala?
18.000 az para mi su durumda...
Arabanizi satin borcunuzu kapatin. Borca faize para vermektense borç kapanir kenarda para biriktirmeye baslarsiniz yavaştan.
Siz de yarim günlük isler bakabilirsiniz. Eşiniz gittiğinde calismak için..
Vallahi yazmak basit mi değil mi onu bilmeyecegim ama bahane bulmak ve herkesten bişeyler ummak size göre son derece basit olmalı. .Bilip bilmeden konusmayin.kpss ye hazirlaniyorum.iki yildir disimi tirnagima taltim.yasadigim sehirde baskada sandim.yok.ogretmenim.ne kadar basit ordan yazmak
Ayagimizi yorganimiza gore uzattik biz.a dan z ye bi ev kurmak icin ne gerekiyorsa onu aldik.lukse kacmadik...Parasızlık çekerken kredi çekip düğün için a'dan z'ye her şeyi yapmak nedir ?
İki şehirde de düğün yapmak ne oluyor?
Zaten geçiminiz zor. Tek maaş var ortada.
Ne kadar gereksiz bir durum.
Sorun parada değil. Sorun sizin o parayı nasıl kullanacağınızı bilmeyişinizde.
O konuyu halletmeden borca bata bata devam edersiniz. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmamanın sonu bu.
Terbiyesiz...bu hakaretinizi oldugu gibi dava edecegim.dilenci oylemi...Vallahi yazmak basit mi değil mi onu bilmeyecegim ama bahane bulmak ve herkesten bişeyler ummak size göre son derece basit olmalı. .
Neyse daha fazla muhatap olmayacağım. .
Bildiğiniz yolda dilenci usulü birilerinden biseyler beklemeye devam edin, belli ki sizi mutlu eden hayat bu.....
Ben atanmayi bekliyorum baska bi is imkanim yok.ogretmenim.dediginiz gibi yapsak bes ay maas verilmeyecek 18.000 binde borcun kapanmasina yetmitor.
Tek umut benim eylul ayinda atanabilmem
Bakin arabamiz on binlarilik bisey.ev kiramiz 350 .o kadarda batik durumda degilBu kadar paraszligin icinde araba
bizim tek kisinin maasi nerdeyse esinizin maasi ikimizde calisiyoru 35 binlik bi arabamiz var bize bile luks diyorum
siz neyin pesindesini anlamadim kari koca
YAsadigim sehirde ilcelere gonderiyolar malesef biz merkezdeyiz denedim.onu malesefNeden başka iş imkanı olmasın ücretli öğretmenlik yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?