- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Ben atanmayi bekliyorum baska bi is imkanim yok.ogretmenim.dediginiz gibi yapsak bes ay maas verilmeyecek 18.000 binde borcun kapanmasina yetmitor.
Tek umut benim eylul ayinda atanabilmem
İlçeye gidin çok mu uzak?YAsadigim sehirde ilcelere gonderiyolar malesef biz merkezdeyiz denedim.onu malesef
5 ayda esiniz calissa eve girecek para zaten 13.500.... yani 4.500 daha zarardasiniz bedelli seceneginde... eğer bedelli yaparsa bir ay gidecek askere bir aylik maasiyla birlikte 7200 lira zarardasiniz...
Atanamazsaniz esiniz askere gitmeye yakin arabanizi satin..... Aylik 2000 odemeniz olsa arabanin parasiyla o 5 6 ay gecer tüm borcu kapamasa da..
Eşiniz askere gidip geldikten sonra evlenseydiniz o zaman. İki koca insan evlenmiş, yuva kurmuşsunuz. Neden sizin nasıl geçineceğiniz, askerlik işini nasıl halledeceğiniz başkalarının umurunda olsun ki? Öğretmensiniz ve atama bekliyorsunuz bu anlaşılabilir. Ama zor durumda kalsam tezgahtarlık, temizlikçilik bile yaparım ben. Sizinki ben çalışmayayım ama herkes bana yardım etsin mantığı. Hoş değil...Bakin arabamiz on binlarilik bisey.ev kiramiz 350 .o kadarda batik durumda degil
Ve arabayi ihtiyac disinda kullanmiyoruz merak etmeyin.aklimiz zihnimiz yerinde.
Benim.derdim.esim.askere gittikten sonra gecinemeyecegiz ve kimsenin umrunda olmamasi
Beddua döner dolaşır sahibini bulur derler..T
Terbiyesiz...bu hakaretinizi oldugu gibi dava edecegim.dilenci oylemi...
Neler yasiyorsam on katini yasayin insallah
ALlah sizden razi olsun...sikintim uzerine cok iyi geldi bu yargilanmalar...tezgahtarlik yapin diyolar..evliyim degilmi.isimin izin vermedigi gurur yaptgi durimlarda var.o kadar zor durumda degiliz cok odemelerimiz olsada.ne kadar basit yorum yapiyor herkes sanki hic bisey dusunmedik biz.o dilenci yazani dava edecegim.yiyemem o hakareti.Ya kız zaten sıkıntıda bi de birileri kalkmis dilenci falan demis. Ayiptir ya ayiptir.
Demekki sonunu dusunmeden yapmislar bir hata, asip kesemeyiz. Bundan sonra ne yapilir ona bakalim bence de.
Arabayi satip krediyi odeyin derim ben de ama cok zor ya. Iyisi mi esiniz bedelli yapsin ve hakkinizda da hayirlisi olsun.
Allah ferahliga cikarsin insallah. Bol bol da dua edin...
yorumlarınız çok matıklı banada bu kadar borç varken tekrar bedelli borcunun altına girilmesi mantıklı gelmedi5 ayda esiniz calissa eve girecek para zaten 13.500.... yani 4.500 daha zarardasiniz bedelli seceneginde... eğer bedelli yaparsa bir ay gidecek askere bir aylik maasiyla birlikte 7200 lira zarardasiniz...
Atanamazsaniz esiniz askere gitmeye yakin arabanizi satin..... Aylik 2000 odemeniz olsa arabanin parasiyla o 5 6 ay gecer tüm borcu kapamasa da..
Edin lütfenALlah sizden razi olsun...sikintim uzerine cok iyi geldi bu yargilanmalar...tezgahtarlik yapin diyolar..evliyim degilmi.isimin izin vermedigi gurur yaptgi durimlarda var.o kadar zor durumda degiliz cok odemelerimiz olsada.ne kadar basit yorum yapiyor herkes sanki hic bisey dusunmedik biz.o dilenci yazani dava edecegim.yiyemem o hakareti.
Bilmiyordum bu değişikliği.. Tesekkur ederim:)Artık 1 ay gidilmiyor, sadece parayı ödüyorsun, bitti.
Canim resim ogretmeniyim.arabayi pesin aldik 11.000 bine.fakat o zaman benim birikimim vardi bekarken bakimilarini yaptirdik.yani arabanin suanki degeri 15.000 kadar.esim arastrdi.alman arabasi modeli dusuk iyi bi marka.ah keske bransim farkli olsaydi..resim ogretmeniyim yillarca ozel kolejde calstum.evlendim belediyelermi basvurmadim ama yok yok...tek care atanmak.biraz sabirli olmam gerekiyor cok tesekkur ederimBu arada konu sahibi araba 10bin falan demişsin. Bu durumda geri kalan 8bini nereden bulacaksınız? Eşinin askere gitmesi daha mantıklı bu durumda. 13.500 olur maaş kaybınız ama 4.500 karda olursunuz. Ayrıca arabayı satıp, parasıyla da evi çekip çevirirsin bu sürede. Bir de dershanelere falan bak, öğrencilere özel ders ver. Bu şekilde toparlanırsınız.
ALlah sizden razi olsun...sikintim uzerine cok iyi geldi bu yargilanmalar...tezgahtarlik yapin diyolar..evliyim degilmi.isimin izin vermedigi gurur yaptgi durimlarda var.o kadar zor durumda degiliz cok odemelerimiz olsada.ne kadar basit yorum yapiyor herkes sanki hic bisey dusunmedik biz.o dilenci yazani dava edecegim.yiyemem o hakareti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?