kızlar ya bana bişey diyin kafayı yiycem valla, en sonunda bizimkiler söylüycem gelicekler takk öğreniyormki hiç birikmiş bi şeyi yok, 5 yıldır birlikteyiz bi birikimi yok kızamıyorm çünkü abisinin ve kardeşinin düğününü yaptılar ve borç ödediler, bu ocakta gelmeyi düşünüolar artık bende gelmelerini istiyom, ama nasıl yapcak düğünü offfff acayip içim sıkılıo bende çalışıyorm oda çalışıo ama hepsini düğünü hep borçla yaparssak (ki bide kirada oturcaz) biz bunun altından kalkabilirmiyiz..ayrılmak desem çokkk seviyorm ne o ne ben yapabilirim, gerçi babası sen takma kafana demiş ama onunda hiç bi birkmişi yokmuş emekli adam neyle yapacak, ve artık adınıda koyalım diyorm offfff sizce ne yapmalıyım ya bi akıl... beyaz eşyaları kız alıo bizde bu sorun değil benm açımdan ama nişan düğün eşya derken evlendikten sonra altında kalmaktan korkuom....o mesailerle falan 1200 alıo bende 650 falan bilmiyorm halimiz ne olur babası hep ben borçlara yardım edicem falan diomuş ama, elinde hiç birikmişi olmadan evlenen ve borçlarını bitiren var mı, sizce bu maaşlarla destek olarak birbirimize altından kalkar mıyız.. :84: