- 30 Mayıs 2015
- 5.084
- 12.369
- 448
- 33
Merhaba. Artmıştır. Aşırı bir artış var çünkü. Piyasada sıfır araba yok, talep temiz ikinci ellere kaydı.Bizim arabanın piyasası 400 bin civarı görünüyor sahibinden de. 3 ay da bu kadar artmış midir400 bine satsak 3 ayda 140 bin kar demek
Eşiniz ne için kredi çekmişti? Özel değilse tabikiMerhabalar
Uzun bir aradan sonra geldim.
Hemde yeni borçlarla.
Hemde ne borçlar.
Aslında beklediğimiz bir borctu. 90 bin civarı. Eşim ben daha fazla üzülmeyeyim diye bana söylememiş, kredi çekmiş. Geri ödemesi 150 bin civarı. Bana söylemediği için bir sürü karttan dondurmeye çalışmış. Çünkü maaşıyla kapatması imkansız. Maaşını bana atıyordu zaten. Sonra benden kendine para gönderip duruyordu ne yapıyorsun bu paraları dediğimde arabanın çok yaktığını söylüyordu. Neyse yapacak birsey yok. Tabi kendi açtığı kartlara kredilere girdikçe girmiş. Dün hesap kitap yaptım hepsini yazacağım borçların.
Birikimlerimizin hepsi de gitti sadece kolumda 19 gram bilezik kaldı. 2024 te de borç ödemeye devam..
Eşim kpss yi kazanmıştı ama kurumuyla bir mahkeme geçmişi oldu. Diploma tarihiyle alakalı bir sorun. Davayı kazanıp göreve iade edilince toplu para almaya hak kazanmıştı görev yapmadığı süre için. 44 bin vermişlerdi 2015 yılında toplu para. 2018 yılında yine aynı dava karşımıza çıktı ve görevden alındı. O verdikleri toplu parayı geçen sene 90 bin olarak istemişler.Eşiniz ne için kredi çekmişti? Özel değilse tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?