canım eşi calısıyormu
canım eşi calısıyormu
ben herkesin cok lüksünede düşkünse karıkoca calısması gerektiğini düşünüyorum esiyle calısıp ödesinler
1. si gelin kötü çıktı deme bana kızabilirsin ama herkes kendini düşünür sen bile kendini düşünüyorsun senin kardeşin sorumsuz sa ve ailesini düşünmüyorsa yapacak bişey yok gelini bundan uzak tutmak gerekir hepimiz geliniz ben 1 yıllık evli olmama rağmen çalışıp didinip 1 kuruşu dahi nasıl harcayacağımızı hesaplıyoruz ama eşim harcarsa ben ne kadar hesaplarsam hesaplayayım para kalmaz bi kere eşimin ailesinden 300 tl para istedik vermediler yok diye ama şimdi tatildeler aylardır bunu eşim bildiği halde toz kondurmuyo onlara neyse asıl konu paranızı vermeyin kardeşinizin ailesinede karışmayın uzak durun evlilikleriyle ilgilide bu evlilik yürürmü diyede yorum yapmayın onlar belkide öyle çok mutlu
1. si gelin kötü çıktı deme bana kızabilirsin ama herkes kendini düşünür sen bile kendini düşünüyorsun senin kardeşin sorumsuz sa ve ailesini düşünmüyorsa yapacak bişey yok gelini bundan uzak tutmak gerekir hepimiz geliniz ben 1 yıllık evli olmama rağmen çalışıp didinip 1 kuruşu dahi nasıl harcayacağımızı hesaplıyoruz ama eşim harcarsa ben ne kadar hesaplarsam hesaplayayım para kalmaz bi kere eşimin ailesinden 300 tl para istedik vermediler yok diye ama şimdi tatildeler aylardır bunu eşim bildiği halde toz kondurmuyo onlara neyse asıl konu paranızı vermeyin kardeşinizin ailesinede karışmayın uzak durun evlilikleriyle ilgilide bu evlilik yürürmü diyede yorum yapmayın onlar belkide öyle çok mutlu
canım sana katılıyorum benim eşimin eli çok açık borcumuzda var ama eşime dur dedikçe sanki inadıma yapıyo elinde kalanları almasam paramız yok yani şimdi benmi suçluyum ben ne kadar durdurabiilirimki harcamak istedikten sonra
sen de haklısın canım....tabi karışmak istemiyorum ama mecbur kalıyosun..ya sürekli bi baskı hissediyosun vermek istemiyosun para falan ama bi taraftanda üzülüyosun ...vicdan azabı diyebiliriz.....dediğin gibi yorum yapmak istemem ama bunaldım bu durumdan yıllardır aynı..dün , bugün değil 6 yıl yaa.. keşke mutlu olsalar...kötülemek değil tabi ama keşke az tutumlu olsaydı canım .. sen bi bayan olarak önce kira mı dersın yoksa kıyafet mi..ben de gelinim sonuçta..başımın üstünde yeri olurdu ama neler yaşadığımızı bilemezsin...tanısan acırdın o derece..kardeşimde melek değil yani onuda biliyoz ama..neyse çok bunaldığımdan açtım konuyu..yoksa bende istemezdin bunları yazıyo olmak..
kzılar benim bi kardeşim var..benden 3 yaş küçük ve benden önce evlendi..evlendiğinde işi yoktu..bi süre de çalışmadı o zaman bekardım ben yardım ediyoduk..sonra iyi kötü işe başladı hani asgari ücrettenden fazla alıyordu...ama gel gelelim hep borçlu hep parasız...hiç bi lükslerinden vazgeçmiyolar..ne bilim sigaraya para bulunuyo ,giymeye bulunuyo ,gezmeye bulunuyo ama sürekli bi borç içindeler..6 yıl oldu evleneli ve 1 ay istemese diğer ay mutlaka ister para..öle 50 100 tlde değil baya ciddi rakamlar ...ben artık evlendim ve eşime bu konuyu açmak istemiyorum..ayrıca toparlansın artık öğrensin ki taşıma suyla değirmen dönmüyo..aslında çok iyi çocuktu ama çevrenin ve benim kanaatim karısı kötü çıktı...bir yanım üzülüyo ona ama elimden de bişey gelmiyo sonuçta artık ortak eşimle paramız versek geri de ödemez onuda biliyom..laf olsun istemiyorum..bi kere çaldırdı eşime arattım yanlışlıkla aradım demiş..az önce tekrar çaldırdı..aramadım..ama üzülüyorum bilsem ki iyi olacak bütün borçlarını kapatalım...ama biliyorum ki 6 aya kalmaz aynı borcu tekrar yaparlar..şaşkınız ,sıkıldık annemlerde orta halli..borç bulup veriyo adam ..ailem dert eder hasta olur biz çekeriz diye düşünüyolar...çopk sıkıldım yazdım 6 yıl oldu ve artık ümidimde kalmadı..sizce bu evlilik sürer mi..nereye kadar gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?