bankadan kredi alsanız olmuyor mu?Arkadaslar merhaba,
Babamin vefatindan sonra cok farkli borclar cikti, esimden dolayi da sikintilar yasadim. Yuzdum yuzdum sonuna geldim.intihar edenleri, tefeciye dusenleri bu duruma gelmeden kimse anlayamaz.lutfen yargılamayın, bir zamanlar ben de cok laf soylerdim benim durumumda olup bu tarz yontemleri dusunenlere.
Simdi lutfen yardimci olabilecekler yazsin, olanla ölene çare yok. Yarinim önemli. 3ayligina senetle borc verecek birini ya da sahis ya da kurum ariyorum.
Genelde kuyumcu ve emlakcilar senetle kredi veriyormus ancak bugun dolastim ve bulamadim. Kimsenin birseye kefil olmasini beklemiyorum ama en azindan ozelden bildiginiz duydugunuz varsa yazabilirsiniz. 3aylik maasim odeyecegim parayi karsiliyor.
Sevgiler
Arkadaslar merhaba,
Babamin vefatindan sonra cok farkli borclar cikti, esimden dolayi da sikintilar yasadim. Yuzdum yuzdum sonuna geldim.intihar edenleri, tefeciye dusenleri bu duruma gelmeden kimse anlayamaz.lutfen yargılamayın, bir zamanlar ben de cok laf soylerdim benim durumumda olup bu tarz yontemleri dusunenlere.
Simdi lutfen yardimci olabilecekler yazsin, olanla ölene çare yok. Yarinim önemli. 3ayligina senetle borc verecek birini ya da sahis ya da kurum ariyorum.
Genelde kuyumcu ve emlakcilar senetle kredi veriyormus ancak bugun dolastim ve bulamadim. Kimsenin birseye kefil olmasini beklemiyorum ama en azindan ozelden bildiginiz duydugunuz varsa yazabilirsiniz. 3aylik maasim odeyecegim parayi karsiliyor.
Sevgiler
babanızın ne borcu çıktı? reddi miras neden yapmıyorsunuz?Arkadaslar merhaba,
Sevgiler
Çalışıyorsan Bırak maaşına icra gelsin. Maaşın belli bir oranından fazlasını kesemiyorlar, yavaş yavaş ödenirler. Bulaşma tefeciye. Artık icradan dolayı hapis cezası falan gelmiyor kolay kolay.Arkadaslar merhaba,
Sevgiler
Bankadan kara listedeyim dilekce de yazdim malesef olmuyorbankadan kredi alsanız olmuyor mu?
Bankada kara listedeyim yoksa bu yontemlere hic bulasmayi düşünmezdim.daha bgn tekrar denedim olmuyor malesefKredi çekin. Üç aylık maaşınızsa borç hayli hayli alırsınız kredi.
Hapis cezasinin garantisi yokmus, sadece maastan 1/4 kesilse dediginiz gibi yapicamÇalışıyorsan Bırak maaşına icra gelsin. Maaşın belli bir oranından fazlasını kesemiyorlar, yavaş yavaş ödenirler. Bulaşma tefeciye. Artık icradan dolayı hapis cezası falan gelmiyor kolay kolay.
Size yazdimTanıdık emlakçı kuyumcu var da sizi tanımıyoruz.
Dogru diyorsunuz tehlike konusunda. Babam sahislardan almis, banka borcu da vardi ama o fazla degildi emekli oldugundan.Elden borç tehlikelidir. Bu tip adamlar yasadışı şeyler yapabilir. Banka en güvenlisi. Ayrıca arkadaşların dediği gibi borç çoksa redd-i miras yapabilirsiniz.
Kara liste olunca orasi da vermiyor diye biliyorumBi komşumuz vardı; bankadan çekemediği krediyi postaneden çekmişti. (Faiz oranları yüksekmiş) orayı deneyin bide isterseniz
Bahsettiğim komşumuzunda rahmetli eşinden kaynaklı sıkıntıları oldu. İyi kötü ödeme yapmaya çalıştı. Bi nedenden dolayı ihtiyacı olan parayı bankadan vermemişlerdi. Postaneyi denedi. Aldı. Ama dediğim gibi faiz oranları yüksek diye duydum. Ama en azından kurumsal bi yere borcunuz olur çıkarsa eğer..Kara liste olunca orasi da vermiyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?