Simdi baktim 3050 ye onceden mesaj atmisim gecen seneBahsettiğim komşumuzunda rahmetli eşinden kaynaklı sıkıntıları oldu. İyi kötü ödeme yapmaya çalıştı. Bi nedenden dolayı ihtiyacı olan parayı bankadan vermemişlerdi. Postaneyi denedi. Aldı. Ama dediğim gibi faiz oranları yüksek diye duydum. Ama en azından kurumsal bi yere borcunuz olur çıkarsa eğer..
Bir iş arkadaşım vardı. Çok zor durumdaydı.arkadaş eş dost banka; tüm kredilerini tüketmişti anlıcağınız.. maaşına haciz gelmesin diye, kartla alışveriş yapıp, nakite çeviriyordu.(yani ürün alıp daha ucuza satıp paraya çeviriyordu)yani nekadar borcunuz var bilmiyorumda; böyle aylarca idare etti. Kredi kartının taksitlerini ödedi sadece..Simdi baktim 3050 ye onceden mesaj atmisim gecen senedüşün yani okdr yasal yontem denedimki
Her ay esnek bakiye ekside kredi kartindan nakit cekiyorum asgarisini odedikten sonra. Maas gununde 1hafta sonrasindan 1sonraki maasa sadece bin tl kaliyor.arkadaslarimla bulusmuyorum.Bir iş arkadaşım vardı. Çok zor durumdaydı.arkadaş eş dost banka; tüm kredilerini tüketmişti anlıcağınız.. maaşına haciz gelmesin diye, kartla alışveriş yapıp, nakite çeviriyordu.(yani ürün alıp daha ucuza satıp paraya çeviriyordu)yani nekadar borcunuz var bilmiyorumda; böyle aylarca idare etti. Kredi kartının taksitlerini ödedi sadece..
Ee alacağınız borcu bu durumda iken nasıl 3 ayda ödemeyi düşünüyorsunuz?Her ay esnek bakiye ekside kredi kartindan nakit cekiyorum asgarisini odedikten sonra. Maas gununde 1hafta sonrasindan 1sonraki maasa sadece bin tl kaliyor.arkadaslarimla bulusmuyorum.
Kinamadigini yasamadan ölmezmişsin derler.Bi tefeci tavsiyesi istemeyen kalmisti, bunu da gormedik demeyiz.
Kinamadigini yasamadan ölmezmişsiBi tefeci tavsiyesi istemeyen kalmisti, bunu da gormedik demeyiz.
Zamaninda odesem bile bulasirlarmi aklimda bu soru varBabanızın borcunu reddi miras yapın.
Bulaşmayın böyle illegal işlere. Tehlikeli insanlardır. Acımazlar donunuza kadar alırlar.
İstanbul'da galerici-tefeci tezgâhı! Gazete ilanıyla hayatı karardı
İstanbul Bağcılar’daki İSTOÇ Oto ve Ticaret Merkezi, galericilik adı altında adeta tefecilerin meskeni haline geldi. Yüzlerce vatandaşın borç para vaadiyle...www.hurriyet.com.tr
Sadece yeni gelenlere mi veriyor bu krediyiAkbank yeni müşteriye faizsiz kredi veriyor ,dosya masrafı 39 TL sadece ,bi bakın isterseniz ödemesi de kolay
Kınamiyorum ki, sasirdim.Kinamadigini yasamadan ölmezmişsin derler.
daha önce müşterisi olmamak koşulu ile ,yeni müşterilere veriyorlarSadece yeni gelenlere mi veriyor bu krediyi
Tesekkurler ona da bakarim. Ama kara liste dedigim gibi hep olumsuz sonuclaniyorSadece yeni gelenlere mi veriyor bu krediyi
Evet baktım öyleymiş ilkkez gelenlere veriyor. Teşekkür ederimdaha önce müşterisi olmamak koşulu ile ,yeni müşterilere veriyorlar
Berbat 1 durum. ben de hic anlamazdimKınamiyorum ki, sasirdim.
Bakın hanımefendi haberde yazmışlar. Başlarına silah dayamışlar. 40 bin tl borcu 400 bin yapmışlar. Para filanda vermemişler. Gelmeyin böyle oyunlara. Batağa batar, çıkamazsınız.Zamaninda odesem bile bulasirlarmi aklimda bu soru var
Yani.Tanıdık emlakçı kuyumcu var da sizi tanımıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?