B Boderline Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2023 42 37 3 46 27 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Boderline #21 quenn02 .!.: Kendinizi biraz mutfak işlerine verseniz aslında ama tatlı falan yapsanız vs yada kitap okusanız birşeyler yazsanız en azından Genişletmek için tıkla... borderline hastalığı yeme bozukluğu sendromlarından biri bu yüzden tatlı falan uzak duruyorum kitap okumaya çalışıyorum ama inanılmaz bir boşluk hissi hiç birşey yapmak insanın içinden gelmiyor nefes olamıyorum gibi oluyor
quenn02 .!.: Kendinizi biraz mutfak işlerine verseniz aslında ama tatlı falan yapsanız vs yada kitap okusanız birşeyler yazsanız en azından Genişletmek için tıkla... borderline hastalığı yeme bozukluğu sendromlarından biri bu yüzden tatlı falan uzak duruyorum kitap okumaya çalışıyorum ama inanılmaz bir boşluk hissi hiç birşey yapmak insanın içinden gelmiyor nefes olamıyorum gibi oluyor
B Boderline Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2023 42 37 3 46 7 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Boderline #22 Ne zaman mutlu olsam içimde çok büyük bir endişe