• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bordo koltuklara pembe halı

Ben bunlardan hoslanmiyorum .. heryerde görur oldum .. zigzag yada geometrik desenli daha modern olabilir koltuklarin ve uniten modern e daha uygun sankim
Pardon olur inceleyenice anladim ama daha farkli modeller bul kirlent icin ev ideada kirlent bolumunu bir gezin ...

Mutlaka ekliycem deri örtüyü araştırayım pek görmedim ama deri görünümlü ranır ları biliyorum ilgin ve fikirlerin için çok sağol canım ya

halıyı beyendim de o masa örtüsü olmamış hiç halı modern örtü demode kalmış renkli yastıklarda çok yakışır koltuklarınız üzerine güle güle kullanın.

Ben de o sitelerden bakmistim. Siparisiniz sorunsuz geldi mi?
Geldi sectim ..farkli 5 kirlent istedim renklerine bakmak icin ikisi hosuma gitti aldim gerisini degisim icin geri gonderdim bu hafta gelicek. Hatta ici azdi ureticiyi aradim doldurcaklar ozel olarak benimkini

Arkadaşım evin cok zevkli döşenmiş kırlentlerinde harika zıt renklerin böyle yakışması çok hoşuma gitti huzur içinde sağlıkla otur inşallah ben daha alamadım kırlent alınca resim koyacağım
Kirlent almadan begendiklerini koy bakalim bizde ondan sonra al bence ..

Yeni kırlentlerim ve sehpa örtüsü değişti sizce nasıl olmuş arkadaşlar

Eklentiler

• 20151128_144510.webp
    20151128_144510.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 86
  • 20151128_144519.webp
    20151128_144519.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 82
halı olmuş fakat örtü çok koyu, onu değişebilirsiniz.

P.S Yeni halini şimdi gördüm çok iyi olmuş

Back
X