• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarınızı nasıl yürümeye alıştırdınız?

guldinc

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.366
Puanlar
63
Merhaba, oğlum geçen hafta 1 yaşına girdi ve hala yürümek için çabalamıyor. Koltuğun kenarlarından tutununca atom karınca gibi dur durak bilmiyor ama daha ellerini bırakıp tay tay durmayı bile çok nadir yapıyor. Yapmıyor desem yeridir, ilk defa son 10 gün içinde durduk yere koltuğu bırakıp 2-3 adım attı 5-6 kere ama şimdi onu da bıraktı. Sürekli emekliyor, ne yapsam iyi gelir sizce? Pratik yaptırıyorum bu arada, siz neler yaptınız?

Vakti gelince yürüyeceğini biliyorsunuz değil mi?
Herkes yaşında yürür diye bir şey yok, kendi haline bırakın çocuğu.

Canı ne zaman isterse o zaman yürüsün , acelesi yok ki 😁

Merhaba, oğlum geçen hafta 1 yaşına girdi ve hala yürümek için çabalamıyor. Koltuğun kenarlarından tutununca atom karınca gibi dur durak bilmiyor ama daha ellerini bırakıp tay tay durmayı bile çok nadir yapıyor. Yapmıyor desem yeridir, ilk defa son 10 gün içinde durduk yere koltuğu bırakıp 2-3 adım attı 5-6 kere ama şimdi onu da bıraktı. Sürekli emekliyor, ne yapsam iyi gelir sizce? Pratik yaptırıyorum bu arada, siz neler yaptınız?
Sandalyeleri yanyana dizmiştim. Oyuncak koymuştum uçlara. Zamanla aralarını açtım sandalyelerin. Öyle öyle cesaretlendi.

13 aylık yürüdü şimdi bir dk oturmuyor. 😂 bir şey yapmadım ellerini bırakıp yürümeye çabalıyorsa yakında yürür. Cesaretlendirin karşısına geçip gel ge yapın sevdiği bir şeyi gösterin alkışlayın yaptıkça büyük tepkiler verin falan

Neden acele ediyorsunuz? Oğlum 14 aylıktı neredeyse yürüdüğünde. Ablamın kızı 18 aylık yürüdü. Şimdi hiç durmuyorlar. Hazır olunca yürür

Vakti gelince yürüyeceğini biliyorsunuz değil mi?
Herkes yaşında yürür diye bir şey yok, kendi haline bırakın çocuğu.

Canı ne zaman isterse o zaman yürüsün , acelesi yok ki 😁

Sandalyeleri yanyana dizmiştim. Oyuncak koymuştum uçlara. Zamanla aralarını açtım sandalyelerin. Öyle öyle cesaretlendi.

13 aylık yürüdü şimdi bir dk oturmuyor. 😂 bir şey yapmadım ellerini bırakıp yürümeye çabalıyorsa yakında yürür. Cesaretlendirin karşısına geçip gel ge yapın sevdiği bir şeyi gösterin alkışlayın yaptıkça büyük tepkiler verin falan

Neden acele ediyorsunuz? Oğlum 14 aylıktı neredeyse yürüdüğünde. Ablamın kızı 18 aylık yürüdü. Şimdi hiç durmuyorlar. Hazır olunca yürür
Afedersiniz kızlar bir detay eklemeyi unutmuşum, oğlum 41+3 de sezaryen ile doğdu yani hala gelmeye niyeti yoktu ve bu süreçte 55cm 4250gram doğdu, içeride sıkışmış heralde ki ayağı yamuktu, masajlarla ve bandajla düzelttik elhamdülillah, acaba ondan dolayı mı diye korktuğum için bir sorayım dedim, içim rahatladı açıkcası

Afedersiniz kızlar bir detay eklemeyi unutmuşum, oğlum 41+3 de sezaryen ile doğdu yani hala gelmeye niyeti yoktu ve bu süreçte 55cm 4250gram doğdu, içeride sıkışmış heralde ki ayağı yamuktu, masajlarla ve bandajla düzelttik elhamdülillah, acaba ondan dolayı mı diye korktuğum için bir sorayım dedim, içim rahatladı açıkcası
Maşallah çok güzel kilo ile doğmuş
Düzelmesine çok sevindim

Hiç acele etmeyin, elbette yürüyecektir yakında , hatta durmayacak muhtemelen 😂 yorulacaksınız peşinden 😊😊

Zamanı değil demek ki
Kendileri istediği zaman yürüyorlar zorla olmuyor
Biraz daha zaman geçince sıralamanın kendisine yetmediğini anlayıp yürümeye başlayacaktır

kızım tam 12 ay 1 haftalık sıralaması tay tay durması var ama yürümeye pek gönlü yok iki adım atınca yere çöküyor :D en gıcık durum aslında ne yürütebiliyorsun ne bir yerde oturtabiliyorsun bebek arabasında çığlık kıyamet :D ben çok acele etmiyorum canı ne zaman isterse o zaman yürüsün bence

Back
X