Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Böreklerböreği pişirmeden buzluğa koysam pişirirken sorun olurmu
benım sureklı yaptıgım boregım var elde acıyorum , şimdiye kadar yapıp pişirdim cok ta guzel sonuc alıyorum onumudekı hafta misafirim var guzelce acıp kesıp buzluga koysam buzluyken pişirsem nasıl olur deneyen varmı cok kolaylık olacak benım ıcın sımdıden tesekkurler
benım sureklı yaptıgım boregım var elde acıyorum , şimdiye kadar yapıp pişirdim cok ta guzel sonuc alıyorum onumudekı hafta misafirim var guzelce acıp kesıp buzluga koysam buzluyken pişirsem nasıl olur deneyen varmı cok kolaylık olacak benım ıcın sımdıden tesekkurler
tesekkur ederım canım yaa cok sukur bı fıkır veren oldu :) pekı tam kabarmaya basladıgı zaman cıkıcak muhtemelen peki o sekılde dondurduktan sonra pisecei zaman yıne kabarmaya devam edermı acaba senınkıler nasıl oluyo
tesekkur ederım canım yaa cok sukur bı fıkır veren oldu :) pekı tam kabarmaya basladıgı zaman cıkıcak muhtemelen peki o sekılde dondurduktan sonra pisecei zaman yıne kabarmaya devam edermı acaba senınkıler nasıl oluyo
Aynen canım aynı şekilde kabarır ama buzluğa koymadan önce streçle ki üstü kuruma yapmasın :)
(Bu yöntem tüm dünya mutfaklarında geçerli bir yöntemdir aşçılık ve gastronomi eğitimim var güvenebilirsin canım)
Merhaba
Ben pişirmeden koyuyorum çıkartıp buzu çözülmeden üzerine yumurta sarısı isteğe bağlı susam veya çörek otu döküp fırına koyuyorum çok güzel oluyor.Tavsiye ederim
bizim ev kafe/lokanta gibi islerdi... annemin de elinin altında dondurucuda her seyi olurdu.
borekleri yaptıgında o gun yenilecekleri tam kızartır,
buzluga/dondurucuya kaldıracaklarını pisirir ama ısıtırken yanmasın diye kızartmadan ocagı/fırını kapatırdı.
hatta yarı ogrenci evim oldugu icin bana geldiginde de oyle yapıyor su an dondurucum dolu... ilk pisirildigi gibi olmuyor lezzeti ama gayet guzel, gurme degilse anlamazlar
pişirmeden koyabilirsiniz,ama çıkarınca buzu çözülmeden fırına sürün yoksa yapışma olur.
Ben genelde yarı pişirip koyuyorum,çıkarınca tekrar fırına atınca harika oluyor.
pişirmeden koyabilirsiniz,ama çıkarınca buzu çözülmeden fırına sürün yoksa yapışma olur.
Ben genelde yarı pişirip koyuyorum,çıkarınca tekrar fırına atınca harika oluyor.
peki fritözde kızartacaksa da çözülmeden mi bırakacağız hemen içine. ben hafta sonu sigara böreği sardım koydum dondurucuya bugün yapmak istiyorum çözülsün mü yoksa çözülmeden mi kızartayım.
Bende pişirmeden derin dondurucuya koyuyorum pişireceğim zaman çıkartıp hemen fırına atıyorum (çözülmesini beklemeden) pişince çıtır çıtır oluyor çok güzel.