Bornoz Seçimi o_O

bftm

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
5
0
16
34
Kızlarrr lütfen yardımcı olun bornozlarda en iyi marka en kullanışlı model tek tek mi yoksa takım sizce hangisi?:110:

Çeyiz olarak düşünüyorsan tabiki takım. Dantelli nakışlı çok güzel takımlar var internette
geçen bir yerde gördüm çok değişik güzel bir üründü ama takım değildi avrupaya satıyorlar sanırım bulabilirsem alıcam
pazartesi arayıp soracağım satışları var mı diye

Eklentiler

• Başlıksız-1.webp
    Başlıksız-1.webp
    111,2 KB · Görüntüleme: 194
Çeyiz olarak düşünüyorsan tabiki takım. Dantelli nakışlı çok güzel takımlar var internette
geçen bir yerde gördüm çok değişik güzel bir üründü ama takım değildi avrupaya satıyorlar sanırım bulabilirsem alıcam
pazartesi arayıp soracağım satışları var mı diye
ewt çeyiz olarak düşünüyorum fakat takımlarda muhakkak birinden biri hoş olmuyor. Ya bayan bornozu güzel yada erkek bornozu tam olarak karar veremedim açıkcası. Bende tek tek alıp takım yapmayı planlıyodum o_O

Bende takim olarak almıştım coton box ın icinde iki bornoz iki vucut havlusu iki baş havlusu var. Takimi 100 tlye almistim tek tek alirsan daha pahaliya gelebilir. Ben ekstradan misafir icin de banyo havlusu ve baş havlusu aldım .

Bende takim olarak almıştım coton box ın icinde iki bornoz iki vucut havlusu iki baş havlusu var. Takimi 100 tlye almistim tek tek alirsan daha pahaliya gelebilir. Ben ekstradan misafir icin de banyo havlusu ve baş havlusu aldım .
doğru aslında haklısın :KK39:

Özdilek ve Altınbaşak'ı bu konuda tek geçerim :KK68:
Ama en çok Altınbaşak'ı beğeniyorum.

Evet genellikle Özdilek tercih edilir çeyizlerde kullanılan çift bornozlarda. bir de ben kendin için English Home'a ve Oysho'ya bak derim. Çok güzel şeyler oluyor.

Kızlar geçen bende baktımda Aryıldız'ın bornoz takımını gördüm çokta şıktı , adamda zaten çok güzel gayet övdü. Taç içinde kaliteli dedi fakat Özdilek için bambu da kendini geliştiremiyor dedi. Açıkcası kararsız kaldım ama aklım Aryıldız'dan yana :KK37:

Ben oyshodan yana kullandım beden sıkıntısı olduğu için diğer markalar çift halde M olarak vardı puf puf çok memnunum kullanmasam da henüz:)Diğer bir seçenek Taçın bambu modelleri diyorum:KK36:

Back
X