- 7 Ağustos 2017
- 10.005
- 37.558
- 598
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
İkinizde etmişsiniz senin söylediğine alınıp sana laf sokmus en hassas yerinden vurmuşKızlar bayram kutlamasi için kaynanaya gittik .kayınbabam kanser hastası onu çok severim .en çok onun için gittim zaten. Asıl konuya gelicek olursak .gorumcelerle sohbet ederken konu benim nisanima geldi ( görümcem bı elbise giymişti kapkara şalli falan . Bana dedi ki bizi x giydirdi o açık giyinmemizi istemiyor falan fistan .o öyle diyince bende yanlış anlama ama cenazeye gelmiş gelmiş gibiydin ve yüzünde peçen eksikti dedim .ben kirilacagini düşünmedim açıkçası çünkü başkasının seçimiyle giyinmiş. Sonra mevzu kapandı başka bı konu hakkında konuşuyoruz bı baktım görümcem dediki ( ama ben sizin kinanizda mini giyinmistim siz görmediniz.diyip güldü.benim ne kına oldu oldu ne düğün kaza oldu iki kisi öldü .ben kuaförde bı tutam saçım kalmisken bize haber geldi . yani hayatımın en korkunç günüydü diyebilirim . Sizce burda bos boğazlık ben mi ettim gorumcemmi bende bunu icerlendim acikcasi
Kayınbabam üzülüyordu zaten fazla gitmiyoruz diye aşı oldu el falan opmedik yaklasmadik . Bende pişman oldum açıkçası başkası diyince eleştiri yaptım rahat rahat bilmiyordum böyle bişi olacaginiSizin söyledikleriniz gereksiz olmus. Baskasinin secimi ile giyinmisse bile öyle söylenmez. Ek not:
Kanser hastalari gercekten seviyorsaniz su salgin bitene kadar yanlarina gitmeyin
Biraz öyle oldu sanırımBoşboğazlık eden siz olmuşsunuz
Karşılıkli alınma oldu ben kirilacagini düşünmedim aslında . Ama o farklı düşündü sanırımİkinizde etmişsiniz senin söylediğine alınıp sana laf sokmus en hassas yerinden vurmuş
Sadece annemleri ve kayinbabamlari gördük .merak etmeyin bizde battik başa gelen çekiliyor işte napalimŞu pandemi döneminde buyukleriyle bayramlaşmayan bir ben varım galiba...
Ne guzel gezip tozmus bayramlasmissiniz, valla süper, boyle devam edin. Zaten o yasaklar insanlar birbirine gidip hastalik bulaştırmasin diye değil, kucuk esnaf batsın diye konulmuştu.
Bence ilk hadsizlik sizden başlamış boşuna dememişler her istediğini söyleyen istemediğini işitirKızlar bayram kutlamasi için kaynanaya gittik .kayınbabam kanser hastası onu çok severim .en çok onun için gittim zaten. Asıl konuya gelicek olursak .gorumcelerle sohbet ederken konu benim nisanima geldi ( görümcem bı elbise giymişti kapkara şalli falan . Bana dedi ki bizi x giydirdi o açık giyinmemizi istemiyor falan fistan .o öyle diyince bende yanlış anlama ama cenazeye gelmiş gelmiş gibiydin ve yüzünde peçen eksikti dedim .ben kirilacagini düşünmedim açıkçası çünkü başkasının seçimiyle giyinmiş. Sonra mevzu kapandı başka bı konu hakkında konuşuyoruz bı baktım görümcem dediki ( ama ben sizin kinanizda mini giyinmistim siz görmediniz.diyip güldü.benim ne kına oldu oldu ne düğün kaza oldu iki kisi öldü .ben kuaförde bı tutam saçım kalmisken bize haber geldi . yani hayatımın en korkunç günüydü diyebilirim . Sizce burda bos boğazlık ben mi ettim gorumcemmi bende bunu icerlendim acikcasi
Kayınbabam üzülüyordu zaten fazla gitmiyoruz diye aşı oldu el falan opmedik yaklasmadik . Bende pişman oldum açıkçası başkası diyince eleştiri yaptım rahat rahat bilmiyordum böyle bişi olacagini
Gerçekten kirilacagini düşünmedim ..başkası giydirdi diyince bende rahat rahat eleştiri yaptimBence ilk hadsizlik sizden başlamış boşuna dememişler her istediğini söyleyen istemediğini işitir
Üzüldüm ben ya.ben her düğün gördüğümde o gün geliyor aklıma ve sonuçta abisininde kinasiydi iki insan öldü nasıl bunu derAman boş verin, konu konuyu açmış sonucta.
Durduk yere söylememişsiniz.
En azından size kolaylıkla laf söylemezler cevap vermekte gecıkmedıgınız icin
Bu kadar ayrıntıcı düsünmeyin
boşboğazlık eden siz olmuşsunuz, bence özür dileyin kırgınlığa gerek yokKızlar bayram kutlamasi için kaynanaya gittik .kayınbabam kanser hastası onu çok severim .en çok onun için gittim zaten. Asıl konuya gelicek olursak .gorumcelerle sohbet ederken konu benim nisanima geldi ( görümcem bı elbise giymişti kapkara şalli falan . Bana dedi ki bizi x giydirdi o açık giyinmemizi istemiyor falan fistan .o öyle diyince bende yanlış anlama ama cenazeye gelmiş gelmiş gibiydin ve yüzünde peçen eksikti dedim .ben kirilacagini düşünmedim açıkçası çünkü başkasının seçimiyle giyinmiş. Sonra mevzu kapandı başka bı konu hakkında konuşuyoruz bı baktım görümcem dediki ( ama ben sizin kinanizda mini giyinmistim siz görmediniz.diyip güldü.benim ne kına oldu oldu ne düğün kaza oldu iki kisi öldü .ben kuaförde bı tutam saçım kalmisken bize haber geldi . yani hayatımın en korkunç günüydü diyebilirim . Sizce burda bos boğazlık ben mi ettim gorumcemmi bende bunu icerlendim acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?