- 7 Ağustos 2017
- 10.005
- 37.558
- 598
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Olay çıkınca siz uzuldunu anlayıp özür dilemissiniz ama ben anlamadım bı anda farklı konuya geçince pat diye böyle bişi soylediBen bir kere öylesine birsey söyledim (aslinda sakaydi, ama karsi tarafi yalnis bir anda yakaladim). Nerdeyse olay cikiyordu. Bende karsi taraftan samimi bir sekilde özür diledim..orda maksat onu kirmak istemedigimi felan anlattim öyle hal oldu. Bazi yerlerdi bosbogazlik ettigimizi kabul edip özür dilemek lazim.
Şöyle düşünün başkası giydirmiş olsa bile sonuçta giymiş ve o günü öyle geçirmiş artık bu yüzden laf giydirene değil giyene gidiyorGerçekten kirilacagini düşünmedim ..başkası giydirdi diyince bende rahat rahat eleştiri yaptim
4 yil olduGereksiz olmus.
Kac senelik mevzular bu arada?
Aslında doğru öyle olduŞöyle düşünün başkası giydirmiş olsa bile sonuçta giymiş ve o günü öyle geçirmiş artık bu yüzden laf giydirene değil giyene gidiyor
İki gün oldu takıntı yaptım mevzuyu benSizinkine boşboğazlık dersek görümceninkine başka bir şey bulmak lazım. Bazı ayıplar vardır ki haklı olsa bile adamı haksız eder. Görümceniz kantarın topuzunu kaçırmış, bırakın kendinizi suçlamayı, boşverin yani oturun çayınızı çorbanızı için
Özür dileyesim varsa bile en son ettiği laftan ötürü özür dilemem.. bana üzüldüğünü soyleseydi bende gereken açıklamayı yapardım ama benim en hassas noktamdan vurduboşboğazlık eden siz olmuşsunuz, bence özür dileyin kırgınlığa gerek yok
4 yil oldu
Uzulecegini bilseydim söylemezdim ama olan olduSiz baslatmissiniz istedigini soyleyen istemedigini isitir diye bir laf var
Bir daha konuşurken yine de düşünerek konuşmayı seçin ancak bu konunun özelinde birinin giyimi konusunda eleştirilmesi ile kırılması ve kaza geçirerek neticesinde ölen 2 insan sebebiyle kutlama merasimlerinin iptal edilmesi aynı teraziye konamaz bile. Bu tarz bir şeyin şakası yapılamaz çok alçakça... O yüzden çok kurcalamayın bence görümce kişisi çok çok ayıp etmiş ama dediğim gibi siz de bundan sonra düşünerek, cümlelerinizi seçerek konuşunİki gün oldu takıntı yaptım mevzuyu ben
HaklısınızBir daha konuşurken yine de düşünerek konuşmayı seçin ancak bu konunun özelinde birinin giyimi konusunda eleştirilmesi ile kırılması ve kaza geçirerek neticesinde ölen 2 insan sebebiyle kutlama merasimlerinin iptal edilmesi aynı teraziye konamaz bile. Bu tarz bir şeyin şakası yapılamaz çok alçakça... O yüzden çok kurcalamayın bence görümce kişisi çok çok ayıp etmiş ama dediğim gibi siz de bundan sonra düşünerek, cümlelerinizi seçerek konuşun
Olay çıkınca siz uzuldunu anlayıp özür dilemissiniz ama ben anlamadım bı anda farklı konuya geçince pat diye böyle bişi soyledi
Kesinlikle aynı fikirdeyim.Şu pandemi döneminde buyukleriyle bayramlaşmayan bir ben varım galiba...
Ne guzel gezip tozmus bayramlasmissiniz, valla süper, boyle devam edin. Zaten o yasaklar insanlar birbirine gidip hastalik bulaştırmasin diye değil, kucuk esnaf batsın diye konulmuştu.
İnsanın aklına gelmeyen başına geliyor :)Bende hemen anlamadim, oda bana baskalarin önünde hic huyu olmadigi halde laf soktu, jeton öyle düstü
Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Babacığımı en son geçen sene gördüm, covidi ağır atlattı, ciğerleri mahvoldu ölümlü dünyada daha ne zaman görürüm Allah bilir ama umursamayan insanları görünce oturup ağlamak istiyorum...
Görümceniz ne güzel gündü ne eğlendil filan dememiş kiÜzüldüm ben ya.ben her düğün gördüğümde o gün geliyor aklıma ve sonuçta abisininde kinasiydi iki insan öldü nasıl bunu der
Ben olsam bende kırılırdım sizin söylediğiniz şeyin dışında ne dusunebilirdi ki kırılmamısi icinKarşılıkli alınma oldu ben kirilacagini düşünmedim aslında . Ama o farklı düşündü sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?