Canım daha erken zaten ben 7 haftalıkken gördüm bebeğimi, korkma streslenme bos yere :*Merhaba arkadaşlar, salı günü doktora gittim 6+2 deydik bebeğimi göreeğim diye heyecanlıydım ancak kese görünmesine rağmen içinde bebeği bir türlü göremedi doktorum. Sadece sanki şuralarda minicik birşey görüyor gibiyim dedi biryerleri göstererek ama emin olamıyor. Haftaya perşembeyi bekleyecekmişiz boş gebelik mi normal gebelik mi olup olmadığını anlamak için.. Sizlerden de benim haftamda gidip de bebeğini göremeyen ama sonraki hafta görebilen var mı? Ultrason fotoğrafını da atıyorum ki fikir alabileyim diye...
Teşekkür ederim :) Evet ben de eve gelir gelmez kızımın ultrason kağıtlarını inceledim onu da 7+4 te görmüşüm ilk ama işte insan hiç deneyimsizmiş gibi endişe duyuyor :) GAliba buna en çok doktorum neden oldu..Canım daha erken zaten ben 7 haftalıkken gördüm bebeğimi, korkma streslenme bos yere :*
Maalesef hiç kan değerime bakılmadı.. Adetim 2 gün geçtiğinde evde test yapmıştım pozitif çıktı.. 1 hafta sonra keseyi görmeye gittim, sonrasında da salı günü gittim kese güzel büyümüş ama bebek görünmedi :/canım senin hcg değerin kaçtı baktılar mı salı günü?
Ah o dr larTeşekkür ederim :) Evet ben de eve gelir gelmez kızımın ultrason kağıtlarını inceledim onu da 7+4 te görmüşüm ilk ama işte insan hiç deneyimsizmiş gibi endişe duyuyor :) GAliba buna en çok doktorum neden oldu..
Maalesef hiç kan değerime bakılmadı.. Adetim 2 gün geçtiğinde evde test yapmıştım pozitif çıktı.. 1 hafta sonra keseyi görmeye gittim, sonrasında da salı günü gittim kese güzel büyümüş ama bebek görünmedi :/
Hiç üzülme canım benim , benim de 5+6 da göremedi sonra 6+2 de görmedi 7 de gördü :)Merhaba arkadaşlar, salı günü doktora gittim 6+2 deydik bebeğimi göreeğim diye heyecanlıydım ancak kese görünmesine rağmen içinde bebeği bir türlü göremedi doktorum. Sadece sanki şuralarda minicik birşey görüyor gibiyim dedi biryerleri göstererek ama emin olamıyor. Haftaya perşembeyi bekleyecekmişiz boş gebelik mi normal gebelik mi olup olmadığını anlamak için.. Sizlerden de benim haftamda gidip de bebeğini göremeyen ama sonraki hafta görebilen var mı? Ultrason fotoğrafını da atıyorum ki fikir alabileyim diye...
Amin inşallah hepimiz içinAh o dr larferah tut içini inşaAllah, Rabb'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Umarım öyle olur, çok teşekkür ederimkimisi 7-8.haftada görüyor hemen panik yapma,sakin ol canım inşallah diğer gittiğinde göreceksin
Umarım benim de sizin gibi olur, haftaya görebilirizHiç üzülme canım benim , benim de 5+6 da göremedi sonra 6+2 de görmedi 7 de gördü :)
Aslında ilk gidildiğinde soruyolar kan testi yaptrdnmi diye yapmadysan hastanede yapıyolar, önemli çünkü değerin normal mi degilmi açısıdanMaalesef hiç kan değerime bakılmadı.. Adetim 2 gün geçtiğinde evde test yapmıştım pozitif çıktı.. 1 hafta sonra keseyi görmeye gittim, sonrasında da salı günü gittim kese güzel büyümüş ama bebek görünmedi :/
Bol dua biraz bebişle sohbet öyle geçir zamanını korkma :) inşallah çok güzel sonuç alırsın görürsünUmarım benim de sizin gibi olur, haftaya görebiliriz
Benim yaptırmadığımı biliyordu ama bebeği gördükten sonra yapacağını söyledi.. Onu da göremeyince haftaya kaldı maalesef..Aslında ilk gidildiğinde soruyolar kan testi yaptrdnmi diye yapmadysan hastanede yapıyolar, önemli çünkü değerin normal mi degilmi açısıdan
İnşallah, çok teşekkür ederim moral içinBol dua biraz bebişle sohbet öyle geçir zamanını korkma :) inşallah çok güzel sonuç alırsın görürsün
Ne alaka acaba bebek görüldükten sonra ne değişik dr muşBenim yaptırmadığımı biliyordu ama bebeği gördükten sonra yapacağını söyledi.. Onu da göremeyince haftaya kaldı maalesef..
Ben de anlamadım :/ Bir kızım daha var 2.5 yaşında, emzirme döneminden yakın zamanda çıktım belki de o yüzden depolarımı kontrol etmek amacıyla bakacak olabilir.. Yani başka bir neden aklıma gelmiyor :)Ne alaka acaba bebek görüldükten sonra ne değişik dr muş
Senin minik biraz yaramaz olcak belli kendini gostermiyor :) icini ferah tut cnm moralin onemli insallah kontrolde gorulecek bi daha heyecan yaptiriyor sizeMerhaba arkadaşlar, salı günü doktora gittim 6+2 deydik bebeğimi göreeğim diye heyecanlıydım ancak kese görünmesine rağmen içinde bebeği bir türlü göremedi doktorum. Sadece sanki şuralarda minicik birşey görüyor gibiyim dedi biryerleri göstererek ama emin olamıyor. Haftaya perşembeyi bekleyecekmişiz boş gebelik mi normal gebelik mi olup olmadığını anlamak için.. Sizlerden de benim haftamda gidip de bebeğini göremeyen ama sonraki hafta görebilen var mı? Ultrason fotoğrafını da atıyorum ki fikir alabileyim diye...
İnşallah öyledir yaa :)) Bir iki kişi daha böyle yorum yaptı çevremde, eğer bebiş varsa bir fırlama geliyor demekkiSenin minik biraz yaramaz olcak belli kendini gostermiyor :) icini ferah tut cnm moralin onemli insallah kontrolde gorulecek bi daha heyecan yaptiriyor size
Allah gonlune gore versin sen kendine dikkat et gerisi Allah in takdiri artik :)İnşallah öyledir yaa :)) Bir iki kişi daha böyle yorum yaptı çevremde, eğer bebiş varsa bir fırlama geliyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?