boş gebelik endişesi

mrvdrml

Pamuk kızım, can kızım :)
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
2.632
191
123
Merhaba arkadaşlar, salı günü doktora gittim 6+2 deydik bebeğimi göreeğim diye heyecanlıydım ancak kese görünmesine rağmen içinde bebeği bir türlü göremedi doktorum. Sadece sanki şuralarda minicik birşey görüyor gibiyim dedi biryerleri göstererek ama emin olamıyor. Haftaya perşembeyi bekleyecekmişiz boş gebelik mi normal gebelik mi olup olmadığını anlamak için.. Sizlerden de benim haftamda gidip de bebeğini göremeyen ama sonraki hafta görebilen var mı? Ultrason fotoğrafını da atıyorum ki fikir alabileyim diye...

Eklentiler

• d7eea063-2c0e-4989-8cd5-5f2ad2bff3ce.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 161
Canım daha erken zaten ben 7 haftalıkken gördüm bebeğimi, korkma streslenme bos yere :*

Canım daha erken zaten ben 7 haftalıkken gördüm bebeğimi, korkma streslenme bos yere :*
Teşekkür ederim :) Evet ben de eve gelir gelmez kızımın ultrason kağıtlarını inceledim onu da 7+4 te görmüşüm ilk ama işte insan hiç deneyimsizmiş gibi endişe duyuyor :) GAliba buna en çok doktorum neden oldu..

canım senin hcg değerin kaçtı baktılar mı salı günü?
Maalesef hiç kan değerime bakılmadı.. Adetim 2 gün geçtiğinde evde test yapmıştım pozitif çıktı.. 1 hafta sonra keseyi görmeye gittim, sonrasında da salı günü gittim kese güzel büyümüş ama bebek görünmedi :/

Ah o dr lar ferah tut içini inşaAllah, Rabb'im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaAllah

kimisi 7-8.haftada görüyor hemen panik yapma,sakin ol canım inşallah diğer gittiğinde göreceksin

Hiç üzülme canım benim , benim de 5+6 da göremedi sonra 6+2 de görmedi 7 de gördü :)

Aslında ilk gidildiğinde soruyolar kan testi yaptrdnmi diye yapmadysan hastanede yapıyolar, önemli çünkü değerin normal mi degilmi açısıdan

Aslında ilk gidildiğinde soruyolar kan testi yaptrdnmi diye yapmadysan hastanede yapıyolar, önemli çünkü değerin normal mi degilmi açısıdan
Benim yaptırmadığımı biliyordu ama bebeği gördükten sonra yapacağını söyledi.. Onu da göremeyince haftaya kaldı maalesef..

Benim yaptırmadığımı biliyordu ama bebeği gördükten sonra yapacağını söyledi.. Onu da göremeyince haftaya kaldı maalesef..
Ne alaka acaba bebek görüldükten sonra ne değişik dr muş

Ne alaka acaba bebek görüldükten sonra ne değişik dr muş
Ben de anlamadım :/ Bir kızım daha var 2.5 yaşında, emzirme döneminden yakın zamanda çıktım belki de o yüzden depolarımı kontrol etmek amacıyla bakacak olabilir.. Yani başka bir neden aklıma gelmiyor :)

Senin minik biraz yaramaz olcak belli kendini gostermiyor :) icini ferah tut cnm moralin onemli insallah kontrolde gorulecek bi daha heyecan yaptiriyor size

Senin minik biraz yaramaz olcak belli kendini gostermiyor :) icini ferah tut cnm moralin onemli insallah kontrolde gorulecek bi daha heyecan yaptiriyor size
İnşallah öyledir yaa :)) Bir iki kişi daha böyle yorum yaptı çevremde, eğer bebiş varsa bir fırlama geliyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…