boş gebelik endişesi

İlk kızımda adetimi bi hafta geçmişti bi hafta öncesinde beta hcg 11 çıkmıştı. Muane olduğum gün 1500 falandı. Kese bile yoktu. Rahim duvarı kalınlaşmış gebelik olabilir dsdi. 2 hafta sonra gel bakalım dedi 2 hafa sonrasında Bebek ve kese göründü vajinal usg de.

Evet, bu tarz örnekler çok galiba.. Hiç vajinal baktırmak aklıma gelmedi doktor da birşey söylemedi.. Haftaya yine bi aksilik görürsek ben isteyeceğim vajinal bakmasını.. Hayırlısı olsun Allah ne verecekse kabulüm :)

Can'ım bide bu gebeliğimde 5 haftalıkken kesemi gördüm. 5+6 günlük oldum kanamam vardı acile gittim başka hastaneye cihaz kötüydü ve bebeği göremedi doğru düzgün kesede göremedi düşük yapıyorsun git eve kanaman artınca gel dsdi. Sonra ben eşimle beraber büyük Doğum hastanesine gittik yine acile. Vajinal bebeğimi ve kalp atışını gördüm kanama alanım bile yoktu bol su iç dinlen dedi

evet çok başka başka şeyler söyleyip korkutuyor doktorlar.. Ya özel hastaneye gittim bi de hani daha iyi koşulları var diye ama bilmiyorum Ki ultrason nasıldır.. Bi de dediğin gibi sadece kadın doğum hastanesine gidebilirim aslında..

Bence büyük Doğum hastaneleri her konuda tecrübeli bi gidip muane olabilirsin

Canım bende sata göre perşembe günü 5+1 di insan ister istemez kafasına takıyor bende perşembe günü gittim ilk defa vajinal bakıldı kese var ama embriyoyu gözükmüyor dedi ama kesinlikle dış gebelik değil dedi bir hafta geriden gidiyor sat a göre dedi, 6 tüp kan verdim diğer değerlerime bakacak 10 nisanda tekrar randevum var bakalım inşallah göreceğim bende ozaman

Birde genelde korkutmamak için söylemiyorlarmış kalp atışlarını duymadan, bir kaç yerde öyle okudum

umarım bir sorun yoktur da ikimiz de bebişlerimizi görebiliriz

Meraba arkadaslar aranıza yeni katıldım ben de 6+4 haftalık hamileyim dün doktora gittim kese görünmesine rağmen doktor bebekle ilgili hiç bir şey göremediğini bir hafta sonra tekrar gelmemi soyledi beklemek cok zor

Hiç endişe etme görünecektir inşallah :) Bak geçen hafta benim de öyleydi moralim çok bozulmuştu boş gebelik sanıyordum ama bugün kontrolüm vardı çok şükür bebeğimi de gördüm kalp atışını da izledim :)) 7+2 deyim.. Senin de haftaya görünecektir inşallah

Daha bebegn gozukmuyo cnim bende 6. Hafta kesemi 7.hafta bebegmi gormustum. Endiselenme

Bu bazi dr lar cok garip. Benm dr um keseyi bile gorememisti 5. Haftada zaten gorebilcegimi sanmiyordum erken dha sdce ymurtalklara karnina baktim temizmi diye demisti. Snda kese gozuktu bebek nie yok dedigimde erken dha haftaya goruruz demisti. Bende cok baktim bos gebeliklere dis gebeliklere fln.

Senin adına cok sevindim Allah tamamına erdırsın inş saglıkla kucagına alırsın bebegını pazartesi ben de hayırlısıyla boyle guzel haber alırım inş

kızlar bende aynı dertten geldim 7+2 de kese büyümüş ama net bişey göremiyorum dedi vajinalde baktı oysaki ama 10 gün sonra bi daha gel dedi boş olabilir dedi o an kadının ağzına vurasım geldi resmen ya Allahım nolur öyle bişey olmasın herşey iyi giderken lütfeengeç döllenme kaynaklı olabilir mi sizce ???

Arkadaslar sata gore 7+2 gebeyim.Bhcg degerlerim cok duzensiz artiyor.6+2 iken 2100,7 haftalikken de 3052 olduKese gorundu 9 mm olmus.Fakat ne yolk sac var ne de embryo var.Bi doktor kuretaj icin gun verdi baska bi doktorda beklicez kesen cok duzgun bhcg herzaman cok onemli olmayabiliyor,bana boyle bos kese diye gelip cocugunu doguran hastalar oldu dedi.Bu durumu yasayip bebegini goren saglikla doguran varmi.Bu benim 3.gebelim 2 tanesi de kalp atisi durdugu icin alinmisti

selamlar. bende senin durumundaydım tatlım mutlaka olumsuz konuşan kendince gerçekçi doktorlarımız var ama sen umudunu kaybetme geç görürsün belki,benimki öyle oldu. bu dönem biraz gergin farkındayım ama geçecek inşallah Allah bu mübarek günde dualarına cevap verir inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum.

banada boş gebelık dedı dr
başka dr gittim bir hafta da bekle istersen belli olmazdedi ,şimdi bayram sonrasını beklıyorum , bu bebek benım için mucizeydi ,
mucizeme canda verir inşallah rabbim ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…