öyle elbet, çok teşekkür ederimAllah gonlune gore versin sen kendine dikkat et gerisi Allah in takdiri artik :)
Evet, bu tarz örnekler çok galiba.. Hiç vajinal baktırmak aklıma gelmedi doktor da birşey söylemedi.. Haftaya yine bi aksilik görürsek ben isteyeceğim vajinal bakmasını.. Hayırlısı olsun Allah ne verecekse kabulüm :)İlk kızımda adetimi bi hafta geçmişti bi hafta öncesinde beta hcg 11 çıkmıştı. Muane olduğum gün 1500 falandı. Kese bile yoktu. Rahim duvarı kalınlaşmış gebelik olabilir dsdi. 2 hafta sonra gel bakalım dedi 2 hafa sonrasında Bebek ve kese göründü vajinal usg de.
Can'ım bide bu gebeliğimde 5 haftalıkken kesemi gördüm. 5+6 günlük oldum kanamam vardı acile gittim başka hastaneye cihaz kötüydü ve bebeği göremedi doğru düzgün kesede göremedi düşük yapıyorsun git eve kanaman artınca gel dsdi. Sonra ben eşimle beraber büyük Doğum hastanesine gittik yine acile. Vajinal bebeğimi ve kalp atışını gördüm kanama alanım bile yoktu bol su iç dinlen dediEvet, bu tarz örnekler çok galiba.. Hiç vajinal baktırmak aklıma gelmedi doktor da birşey söylemedi.. Haftaya yine bi aksilik görürsek ben isteyeceğim vajinal bakmasını.. Hayırlısı olsun Allah ne verecekse kabulüm :)
evet çok başka başka şeyler söyleyip korkutuyor doktorlar.. Ya özel hastaneye gittim bi de hani daha iyi koşulları var diye ama bilmiyorum Ki ultrason nasıldır.. Bi de dediğin gibi sadece kadın doğum hastanesine gidebilirim aslında..Can'ım bide bu gebeliğimde 5 haftalıkken kesemi gördüm. 5+6 günlük oldum kanamam vardı acile gittim başka hastaneye cihaz kötüydü ve bebeği göremedi doğru düzgün kesede göremedi düşük yapıyorsun git eve kanaman artınca gel dsdi. Sonra ben eşimle beraber büyük Doğum hastanesine gittik yine acile. Vajinal bebeğimi ve kalp atışını gördüm kanama alanım bile yoktu bol su iç dinlen dedi
Bence büyük Doğum hastaneleri her konuda tecrübeli bi gidip muane olabilirsinevet çok başka başka şeyler söyleyip korkutuyor doktorlar.. Ya özel hastaneye gittim bi de hani daha iyi koşulları var diye ama bilmiyorum Ki ultrason nasıldır.. Bi de dediğin gibi sadece kadın doğum hastanesine gidebilirim aslında..
evet.. en iyisi ben haftaya perşembe oraya gitmeden önce bi doğum hastanesine gideyim :) Teşekkür ederim :)Bence büyük Doğum hastaneleri her konuda tecrübeli bi gidip muane olabilirsin
umarım bir sorun yoktur da ikimiz de bebişlerimizi görebilirizCanım bende sata göre perşembe günü 5+1 di insan ister istemez kafasına takıyor bende perşembe günü gittim ilk defa vajinal bakıldı kese var ama embriyoyu gözükmüyor dedi ama kesinlikle dış gebelik değil dedi bir hafta geriden gidiyor sat a göre dedi, 6 tüp kan verdim diğer değerlerime bakacak 10 nisanda tekrar randevum var bakalım inşallah göreceğim bende ozaman
Hiç endişe etme görünecektir inşallah :) Bak geçen hafta benim de öyleydi moralim çok bozulmuştu boş gebelik sanıyordum ama bugün kontrolüm vardı çok şükür bebeğimi de gördüm kalp atışını da izledim :)) 7+2 deyim.. Senin de haftaya görünecektir inşallahMeraba arkadaslar aranıza yeni katıldım ben de 6+4 haftalık hamileyim dün doktora gittim kese görünmesine rağmen doktor bebekle ilgili hiç bir şey göremediğini bir hafta sonra tekrar gelmemi soyledi beklemek cok zor
Daha bebegn gozukmuyo cnim bende 6. Hafta kesemi 7.hafta bebegmi gormustum. EndiselenmeMerhaba arkadaşlar, salı günü doktora gittim 6+2 deydik bebeğimi göreeğim diye heyecanlıydım ancak kese görünmesine rağmen içinde bebeği bir türlü göremedi doktorum. Sadece sanki şuralarda minicik birşey görüyor gibiyim dedi biryerleri göstererek ama emin olamıyor. Haftaya perşembeyi bekleyecekmişiz boş gebelik mi normal gebelik mi olup olmadığını anlamak için.. Sizlerden de benim haftamda gidip de bebeğini göremeyen ama sonraki hafta görebilen var mı? Ultrason fotoğrafını da atıyorum ki fikir alabileyim diye...
Hiç endişe etme görünecektir inşallah :) Bak geçen hafta benim de öyleydi moralim çok bozulmuştu boş gebelik sanıyordum ama bugün kontrolüm vardı çok şükür bebeğimi de gördüm kalp atışını da izledim :)) 7+2 deyim.. Senin de haftaya görünecektir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?