- 18 Kasım 2019
- 5.467
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.052
- 198
- Konu Sahibi yildiz yildizi
-
Hee tamam ozaman tabiki öylesi daha sağlıklı özel hastanede mi verdiniz çabuk çıkar öyleyseAynı saatte wermem daha sağlıklı olacağı için akşam 7 yi bekliyorum sabırsızlıkla. İlk kanı akşam 7 de wermiştim.
Dewlet hastanesinde werdim yarım saatte çıkıyor. 2 saat sonra sonuçlar çıkar diyorlar ama yarım saat 45 dk yı geçmiyor hiçHee tamam ozaman tabiki öylesi daha sağlıklı özel hastanede mi verdiniz çabuk çıkar öyleyse
Saglik ocagindaki bazi hemsire ve doktorlar bazen gercekten cok sinir bozucu yorum yapiyor insan inanamiyor saglikci olduklarinaMrb arkadaşlar burda yeniyim. Öncelikle 18 haziranda adet oldum ama gebelik belirtilerim üzerine idrar testi yaptım pozitif ertesi gün kan testinde beta 139.18 çıktı. Dr la görüşemedim ama sağlık ocağında ki hemşire hanım çok düşük boş weya kimyasal gebelik olabilir dedi. Sizce boş gebelik mi yoksa çok mu erken öğrenmişim
Akşam üzeri tekrar kan werecem bakalım inşallah hamileyimdir. Temenniniz için tsk ederimSaglik ocagindaki bazi hemsire ve doktorlar bazen gercekten cok sinir bozucu yorum yapiyor insan inanamiyor saglikci olduklarinaadet olmaniz evet olumsuz dusundurebilir ama bazi kadinlar uzerine goruyor yani artisin takip edilip kadin dogumda bakilmasinda fayda var.
İnşallah bebisin seninledir
Adetten önce hamile kalmış olma ihtimalim de war o hiç aklıma gelmedi bi arkadaşım oyle hamile kalmis we betasi düşükmüş sonradan yükselmis. 15 haziranda ilişki oldu.Hemşire çok da ters bir şey söylememiş ki 18 haziranda adet olmuşsunuz 3 gün diyorsunuz 28 haziranda da bu değer çıkmış normalde adetten 7 gün sonra ne kanda ne idrarda çıkmaması lazım belki kimyasaldı sıfırlanmadı ihtimali olabilir boş gebelikte beta nasıl ilerliyor bilmiyorum ama yani hemşire düşük olmasından dolayı değil de bence zamanlamadan dolayı söylemiştir bana da normal gelmedi
Canım benim ablam 34 ile ben 154 ile öğrendim. Ultrason harici kimse bilemez boş veya dış olarak. Kan verince tekrar haber ver bize deAdetten önce hamile kalmış olma ihtimalim de war o hiç aklıma gelmedi bi arkadaşım oyle hamile kalmis we betasi düşükmüş sonradan yükselmis. 15 haziranda ilişki oldu.
İnşallah sizinki gibidir benimkideCanım benim ablam 34 ile ben 154 ile öğrendim. Ultrason harici kimse bilemez boş veya dış olarak. Kan verince tekrar haber ver bize de
Kaç haftalık ögrenmiştinizCanım benim ablam 34 ile ben 154 ile öğrendim. Ultrason harici kimse bilemez boş veya dış olarak. Kan verince tekrar haber ver bize de
Ben adetim geçince verdiğimde değerim 28 di sizin ki gayet iyi boş gebelik kese oluşur içinde bebek olmaz onuda ultrasonda öğrenirsiniz değerin kaç çıktığı önemli değil önemli olan artması iki günde bir iki katına çıkması hatta%60 oranında artması beklenir en azMrb arkadaşlar burda yeniyim. Öncelikle 18 haziranda adet oldum ama gebelik belirtilerim üzerine idrar testi yaptım pozitif ertesi gün kan testinde beta 139.18 çıktı. Dr la görüşemedim ama sağlık ocağında ki hemşire hanım çok düşük boş weya kimyasal gebelik olabilir dedi. Sizce boş gebelik mi yoksa çok mu erken öğrenmişim
Tsk ederim akşamı bekleyemedim kan wermeye hastaneye geldim sonuçlar çıkınca paylaşıcam sizinledeBen adetim geçince verdiğimde değerim 28 di sizin ki gayet iyi boş gebelik kese oluşur içinde bebek olmaz onuda ultrasonda öğrenirsiniz değerin kaç çıktığı önemli değil önemli olan artması iki günde bir iki katına çıkması hatta%60 oranında artması beklenir en az
Benimde sanırım yerleşme oluyor bilemedim kahve akıntı azıcık leke geldi devamı yok 29 haziranda 0.3 dü kanda yumurtlama 20 HazirandıTsk ederim akşamı bekleyemedim kan wermeye hastaneye geldim sonuçlar çıkınca paylaşıcam sizinlede
İnşallah yerleşme kanamasıdırBenimde sanırım yerleşme oluyor bilemedim kahve akıntı azıcık leke geldi devamı yok 29 haziranda 0.3 dü kanda yumurtlama 20 Hazirandı
Sonuç çıktımı sizinİnşallah yerleşme kanamasıdır
O zaman adet olmamışsınızdır yerleşme kanaması vs olabilir eğer hamileyseniz. 15 haziran 28 haziran arası için değer düşük değil ama adet oldum dediğiniz için biraz tuhaf oluyor kimyasal bile olsa o değer olmaması lazım adete göre bakalım sonucunuz çıksın da anlaşılırAdetten önce hamile kalmış olma ihtimalim de war o hiç aklıma gelmedi bi arkadaşım oyle hamile kalmis we betasi düşükmüş sonradan yükselmis. 15 haziranda ilişki oldu.
Kan werdim yarım saat önce bekliyorum canımSonuç çıktımı sizin
Geçmiş olsun inşallah yerleşmedirİnş iyi sonuçlar alırsınız bende sizin gibi adet görüp 2 gün sonrasında 38le öğrendim.2gün sonra 114 oldu ama sonrasında hep az artmsya başladı 129 172 248 e çıktığında dış gebelik olduğunu netleştirdik ve şğkür tek doz iğneyle sonlandı.
İnşaAllah sizin kanamanız yerleşmedir.
İnşallah kan werdim sonuç b3kliyorum şuanO zaman adet olmamışsınızdır yerleşme kanaması vs olabilir eğer hamileyseniz. 15 haziran 28 haziran arası için değer düşük değil ama adet oldum dediğiniz için biraz tuhaf oluyor kimyasal bile olsa o değer olmaması lazım adete göre bakalım sonucunuz çıksın da anlaşılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?