- Konu Sahibi yildiz yildizi
-
Benimde kızım var 4 yaş oğlum var 8 yaş ama şimdi kalamadım 4 ay olacak eğer bugün regl olduysam valla emin olamadım temmuz 3 e randevu aldım hormon için bugünü saymalımıyım bilmiyorum offff çok karıştı ya aklım diğer aylarda hep 3 4 6 oldu sonra yine 4 oldu şimdi 1 temmuzda oldu gibi tabi kesin olduysamBenim 22 aylık bir kız bebeğim daha war ikinciyi istiyordum. Kısmet değilmiş demek ki ama üzüldüm hazırlamıştım kendimi. Tşk ederim temenniniz icin
18 Haziran adetinizin başlama günü mü bitiş günü mü çok erken öğrendiğiniz için o ihtimalleri söylemiş galibaMrb arkadaşlar burda yeniyim. Öncelikle 18 haziranda adet oldum ama gebelik belirtilerim üzerine idrar testi yaptım pozitif ertesi gün kan testinde beta 139.18 çıktı. Dr la görüşemedim ama sağlık ocağında ki hemşire hanım çok düşük boş weya kimyasal gebelik olabilir dedi. Sizce boş gebelik mi yoksa çok mu erken öğrenmişim
Aminnn ben ovilasyon testi aldım artıkRabbim gönlüne göre wersin inşallah
Benim 22 aylık bir kız bebeğim daha war ikinciyi istiyordum. Kısmet değilmiş demek ki ama üzüldüm hazırlamıştım kendimi. Tşk ederim temenniniz icin
İnşallah tşk ederim temenniniz için. Dr a gittim beta takibi istedi sıfırlana kadar yada kanama olana kadar2 arkadaşım 2.bebek isterken kimyasal gebelik yaşadı. Ama hemen tekrar hamile kaldılar. Biri doğurdu öteki ağustosta doğuracak.
Sizin de olur yine. Üzülmeyin.
Çok tsk ederim. Dr a gittim beta takibi istedi sıfirlanana kadarHer ihtimale karşı 2 gün sonra yeniden kan verin.Hakkınızda hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin
Başlangıç 18 bitiş 21 canım. İnşallah tsk ederim18 Haziran adetinizin başlama günü mü bitiş günü mü çok erken öğrendiğiniz için o ihtimalleri söylemiş galiba
Aminnn inşallah dr beta takibi istedi bakalım artık hayirlisiRabbim gönlüne göre wersin inşallah
Gititniz mi mutlaka gidinDr işlem yapacak mı bana yoksa hiç bişey yapmama gerek yok mu ilk defa başıma geliyor bilemedim. Gideyim mi Dr a
Gittim dün dr a ama hiç bir işlem yapmadı beta kontrolü yapicaz dedi gönderdi yarın tekrar kan werecemGititniz mi mutlaka gidin
Dr a gittim dediğiniz gibi beta takibi istedi yarın tekrar kan werecemHer ihtimale karşı 2 gün sonra yeniden kan verin.Hakkınızda hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin
Gittim ama muayene etmedi beta kontrolü istediGititniz mi mutlaka gidin
Merhaba süreciniz ne durum da acaba merak ettim normal adet mi gördünüz bende beklenen adetimden 3 gün önce oldum belirtilerimden dolayı test yaptım silik çıktı yarın kan vericem ama tedirginimKızlar beta sonucum 40,830
Canım ben normal adet günümde adet oldum. Ama bulantı uyku hali oldu. Hamile olduğumu hissettim içimden adetten 7 8 gün sonra test yaptım 2 çizgi anında çıktı we netti. Ertesi gün kan werdim 139, 18 çıktı 2 gün sonra 40,830. Dr beta takibi istedi hiç bişey demedi yarın tekrar kan wericem. Umarım sizinki saĝlıklı gebeliktirMerhaba süreciniz ne durum da acaba merak ettim normal adet mi gördünüz bende beklenen adetimden 3 gün önce oldum belirtilerimden dolayı test yaptım silik çıktı yarın kan vericem ama tedirginim
40.000 mi 40 mı anlayamdım. ekran görüntüsü atsan daha iyi olur sanki
Teşekkür ederim canım sizinde hakkınız da hayırlısı olur inşallahCanım ben normal adet günümde adet oldum. Ama bulantı uyku hali oldu. Hamile olduğumu hissettim içimden adetten 7 8 gün sonra test yaptım 2 çizgi anında çıktı we netti. Ertesi gün kan werdim 139, 18 çıktı 2 gün sonra 40,830. Dr beta takibi istedi hiç bişey demedi yarın tekrar kan wericem. Umarım sizinki saĝlıklı gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?