- 15 Mayıs 2024
- 54
- 43
- 8
- 29
- Konu Sahibi yildiz yildizi
Kızlar beta sonucum 40,830
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar beta sonucum 40,830
40.000 mi 40 mı anlayamdım. ekran görüntüsü atsan daha iyi olur sankiKızlar beta sonucum 40,830
40,830 çıktıSonuç çıktımı sizin
40,830 çıktı![]()
Yarın özele gidicem randewu bulmak çok zor dewlet hastanesindeBir doktora muayne olun kimyasala da benziyor ama kendi haline bırakmamak lazım
Şuan kanamanız yok dimiYarın özele gidicem randewu bulmak çok zor dewlet hastanesinde
ÜzüldümGecen ay kimyasal olmuş olabilirsiniz. Regl ve beta düşmesi bu demek. Bir de klavyede V harfi var mı?
Tsk ederim üzüldüm ama yapacak bişey yokMoralini bozmak istemem ama kimyasal gebelik gibi görünüyor. Değerin düşmüş görünüyor. Bir sonraki denemende kavuşursun inşallah bebeğine![]()
Hayır yok normalimŞuan kanamanız yok dimi
V harfini kullanmıyorum genelde w harfiyle yazıyorum canımGecen ay kimyasal olmuş olabilirsiniz. Regl ve beta düşmesi bu demek. Bir de klavyede V harfi var mı?
Üzüldümewet ama ben
Tsk ederim üzüldüm ama yapacak bişey yok
Dr işlem yapacak mı bana yoksa hiç bişey yapmama gerek yok mu ilk defa başıma geliyor bilemedim. Gideyim mi Dr aMoralini bozmak istemem ama kimyasal gebelik gibi görünüyor. Değerin düşmüş görünüyor. Bir sonraki denemende kavuşursun inşallah bebeğine![]()
Betam düşmüş 40,830 olmuşDewlet hastanesinde werdim yarım saatte çıkıyor. 2 saat sonra sonuçlar çıkar diyorlar ama yarım saat 45 dk yı geçmiyor hiç![]()
Kaçtı daha önceBetam düşmüş 40,830 olmuş
139,18 di canımKaçtı daha önce
Düşmüş mü yüksel miş mi anlamadım valla rakamlardan139,18 di canım
Eğer kimyasal ise üzülme çünkü sonra daha kolay kalınıyor rahim baya temizleniyorSonuçlarım
Bende anlamadım ama düşmüş gibi 40 binse bu kadar artamaz sankiDüşmüş mü yüksel miş mi anlamadım valla rakamlardan
Benim 22 aylık bir kız bebeğim daha war ikinciyi istiyordum. Kısmet değilmiş demek ki ama üzüldüm hazırlamıştım kendimi. Tşk ederim temenniniz icinEğer kimyasal ise üzülme çünkü sonra daha kolay kalınıyor rahim baya temizleniyor