BOŞ GEBELİK Mİ ? Ulstrason Görüntüsüne Bakabilir misiniz ?

psikolojimsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
28
2
36
31
Merhabalar herkese. Bugün 5+2’de doktora gittim ilk defa. Beta hcg cumartesi günü 4600dü en son. Doktor keseyi yerleşimini olumlu buldu. 10 gün sonra tekrar gel suan küçük olduğu için gözükmez dedi ama benim aklım allak bullak. Kalp atısı için erken amenna ama ulstrason görüntüsünü ekliyorum. Bu denli simsiyah olması normal mi ? Acaba doktor panikletmemek için mi olumlu konuştu şimdilik 😢
IMG_1487.webp

Çok normal, bu bebeğin kesesi 8/9 haftalıkken ancak bebeği ve kalp atışını alabilir doktor.
Ve doktorlar çok nettir, panikletmemek için olumlu konuşmazlar doktoruna güven, sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah 🤗

Merhabalar herkese. Bugün 5+2’de doktora gittim ilk defa. Beta hcg cumartesi günü 4600dü en son. Doktor keseyi yerleşimini olumlu buldu. 10 gün sonra tekrar gel suan küçük olduğu için gözükmez dedi ama benim aklım allak bullak. Kalp atısı için erken amenna ama ulstrason görüntüsünü ekliyorum. Bu denli simsiyah olması normal mi ? Acaba doktor panikletmemek için mi olumlu konuştu şimdilik 😢Eki Görüntüle 3415481
Panikletmemek için öyle konuştuğunu sanmıyorum herkesin bildiği gibi bütün doktorlar en kötüsünü söyler. Ben ilk gebeliğimde 5+6 da gittim aynı bunun gibiydi içi bomboştu doktorum gayet iyi demişti. 10 gün sonra falan kalp atışını duymuştum. İnşallah sizde duyarsınız sağlıcakla gelsin 🐣🙏

Merhabalar herkese. Bugün 5+2’de doktora gittim ilk defa. Beta hcg cumartesi günü 4600dü en son. Doktor keseyi yerleşimini olumlu buldu. 10 gün sonra tekrar gel suan küçük olduğu için gözükmez dedi ama benim aklım allak bullak. Kalp atısı için erken amenna ama ulstrason görüntüsünü ekliyorum. Bu denli simsiyah olması normal mi ? Acaba doktor panikletmemek için mi olumlu konuştu şimdilik 😢Eki Görüntüle 3415481
5+2 mi 6+2 mi kağıtta gebelik alanı 6 yazıyor yanlış görmediysem.
Yolk sac okur kese içinde bebek olduğunun en büyük kanıtıdır o. Doktorunuz bununla ilgili bir şey demedi mi ?

Vajinall ultrason değilse bu haftalarda yolk sac bile zor görülebiliyor. Benim tüp bebek olmasına rağmen geç görüldü. Yerleşim yeri bile etki eder. Stres yapmayın

Son regl tarihine göre ( 10 mart ) 5+2 . Kese daha büyük haftada gozüküyor bunu belirtti ama bebek olmadığı için net yorum yapmadı. Olabilecek bir durum dedi. Bebeği görünce netlik kazanırmıs ama ben son regl tarihime eminim.

Panikletmemek için öyle konuştuğunu sanmıyorum herkesin bildiği gibi bütün doktorlar en kötüsünü söyler. Ben ilk gebeliğimde 5+6 da gittim aynı bunun gibiydi içi bomboştu doktorum gayet iyi demişti. 10 gün sonra falan kalp atışını duymuştum. İnşallah sizde duyarsınız sağlıcakla gelsin 🐣🙏
Böyle bos görünce bir garip hissettim ve bu doktorun yanından çıkınca oldu. Doktor o kadar rahatlıcı olumlu konuştu ki. Çıktıktan sonra sorgulama imkanım oldu. 13 gün sonra tekrar gideceğim. Kalp atışını duyarız şeklinde emin konuştu. Teşekkür ederim 🌸

Back
X