- 6 Kasım 2015
- 11
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi Basak_92_18
-
Ben 7+5te kalbi atmadi ve dusuk yaptim o gune kadar hic kanamam olmamosto suanda da yok zaten kuzum 4bucuk haftalik falan ama digerinde kan degerlerom cok dusuk tu ve yavas yaavas yukselmistibnmde aynı...6 haftalık dedi geç döllenme dedi kese 12 mm normal ama embriyo yok dedi.bide benim lekelenmem var 5 gündür aralıklarla 1 damla kadar..acile gittim embriyo taslağını görüyorum ama kalbini duyamam alttan bakmam lazım dedi istemedim.bnde önümzdeki hafta gidiceme ve belli olucak inş..bende panik halindeyim mutlu olamıyorum bile boş gebeliktir diye...
bulantılarım var,belimde ağrılar oluyor hafif karın ağrım var ve göğüslerim çok hassas ve şiiş...bnde bilemedim
sende de lekelenme var mıydı ya da gördüler mi bebeği bnm daha görmediler tam ne tBen 7+5te kalbi atmadi ve dusuk yaptim
Lekelenme olmamisti kese gorunmustu ama oda gec gozukmustu bigun hafif leke oldu kalp atisi duymadiklaro icin ilac vermedoler ertesi gun dusurdum zaten kanama ile sonra kurtaj oldum.simdi bunu bekliyorum umutla insallah bebislerimizin kalbi atarsende de kanamame var mıydı ya da gördüler mi bebeği bnm daha görmediler tam ne t
inş.canım inş...bnm kesem göründü ama boş göründü....erken gebelik dedi geç döllenme olabilir dedi önmzdeki hafta gel dedi bekliyorum ama lekelenmem oluyo bnmde kahverengi az az...galiba bnmde olmadı...bişey olduLekelenme olmamisti kese gorunmustu ama oda gec gozukmustu bigun hafif leke oldu kalp atisi duymadiklaro icin ilac vermedoler ertesi gun dusurdum zaten kanama ile sonra kurtaj oldum.simdi bunu bekliyorum umutla insallah bebislerimizin kalbi atar
Yerlesme kanamasidie belkide bende beklemedeyim kalbi aatarsa saglikli gebelik olcak insallah ve daha 14gun var doktora gitmemize[/QUOTE]Yerledaralid81, post: 43870986, member: 714539"]inş.canım inş...bnm kesem göründü ama boş göründü....erken gebelik dedi geç döllenme olabilir dedi önmzdeki hafta gel dedi bekliyorum ama lekelenmem oluyo bnmde kahverengi az az...galiba bnmde olmadı...bişey oldu
anladım canım doktor bişey demedi olur o dedi hemşirelerde yerleşiyo dedi.ama bazı yerlerde okuyorum kötü şeyler yazıyo..bnde haftaya perşembe gidicem 8 haftalık olmuş olacak artık duymam lazım ama bilmiyorum[/QUOTE]Yerlesme kanamasidie belkide bende beklemedeyim kalbi aatarsa saglikli gebelik olcak insallah ve daha 14gun var doktora gitmemize
embrıyo kese 20 mm ıken gorulur net olarak ve kalp atısı 8 ıncı haftaya kadar duyulmayabılırbnmde aynı...6 haftalık dedi geç döllenme dedi kese 12 mm normal ama embriyo yok dedi.bide benim lekelenmem var 5 gündür aralıklarla 1 damla kadar..acile gittim embriyo taslağını görüyorum ama kalbini duyamam alttan bakmam lazım dedi istemedim.bnde önümzdeki hafta gidiceme ve belli olucak inş..bende panik halindeyim mutlu olamıyorum bile boş gebeliktir diye...
bulantılarım var,belimde ağrılar oluyor hafif karın ağrım var ve göğüslerim çok hassas ve şiiş...bnde bilemedim
Hic bsi demedi doktor gosterdi ve 4haftalik gozukuyor dedieftelyapost: 43872848 .!.:embrıyo kese 20 mm ıken gorulur net olarak ve kalp atısı 8 ıncı haftaya kadar duyulmayabılır
Keseyi gordunmu canimBgn yine gttim kan değerleri m çok iyi kanama yok 6 haftalik suan
Yrn ayrıntılı dan bakcak lar kârnim a çok korkuyorum ve stres oldum çok fazla
İnşallah gözükür hepimizin ki Allah in izniyle
Hadi insallah gorursun canim.benim benimde suanda oyleCanım kesem gözüküyor embrıyo gözükmüyor
benim de kese 17,5 mm olmuş cumartesi sabah gitmiştim. embriyo ve yolk sac yok. bekleyelim dedi ama şoktayım...Mrb kızlar hastaneye gttim kesem 18 mm olmuş ama yolk sac be embrıyo gözükmüyor dedi doktor 6 haftalik sanırım bir hafta tekrar gel dedi boş gebelik de de aynı belirtiler var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?