Boş gebelik mi

Evet yaptım test pozitif çıktı kaç haftalık senin ki

Merhaba lar oncelikle tebrk ederim rabbim sağlıkla kucaginiza versin.bende sizin durumdayim ama anlayamadim dr u.son adet tarihim 27 kasim aralik 7 de catlama ignesi yaptim.carsamba dr a gittigimde kese 15 mm.ama bebek yok benim hesaplamama gore 6 haftalik ama dr embriyonun olmasi gerek birhafta daha brkleyelim dedi olmasza bos gebelik dedi cok korkuyorum

Canım bende ilk 4+1 de gittim doktora hiçbirşey görünmedi.
5+1 de çağırdı kese gördük sadece.
6+3 de gittik 2 gün önce perşembe günü.
Kesemiz dolmuş dedi ve hatta kalp atışlarını duyduk. Ama çok derinden duyduk heralde çok yeni olduğu için.
7+4 yani haftaya cumaya birdaha çağırdı.

Şuan anlamsız bişey var içimde acaba neden bukadar sık çağırıyor :/

Bende sixin gibi daha önce iki düşük yaptim.test felan yaptim kan pıhtılaşma si çıktı simdide iğne vuruluyorum.keske onceden testleri yspdaydiniz...

Canim ikincide arastiral.dedik 3.ye hamileymisim o yuzden arastiramadik.Yani bi dusuk bi kimyasal yasadim.arastirmaya baslayacakken hamile oldugumu ogrendim malesefki oda dustu
Bende sixin gibi daha önce iki düşük yaptim.test felan yaptim kan pıhtılaşma si çıktı simdide iğne vuruluyorum.keske onceden testleri yspdaydiniz...

Merhaba arkadaşlar bugün yine gittim dr malesef kese hala boş. Haftaya perşembe kurtaj olucam dua edin..((

Bende 7+5 haftalık hamileyim ama bebeğim kesemde görünmedi başka bir doktora gittiğimde kesemin henüz 5+5 haftalık oldugunu ve sorun teşkil etmediğini soyledı ama çok umutsuzum kendi doktorum 1 hafta sonra gel göremezsek sorun var dedi böyle sorun yaşayan başka birisi varmı neyapmalıyım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…