Boş gebelik mi

benerdee kese 17,5 mm olmuş cumartesi sabah gitmiştim. embriyo ve yolk sac yok. bekleyelim dedi ama şoktayım...
Bana hic bu kadar aciklama yapmadi doktorum kizlar nerdensiniz benm sadece 4haftada kese gorundu iki hafta snra tekrar gel 4haftalk gzkuo dedi

ben memoriala gidiyorum canım. şimdi kaç haftalıksın?
Nerde peki doktor ismi nedir ?gecen hafta 4haftalik demisti 16aralikta kalp atisi icin cagirdi iste.baska bi aciklama yapmadi kaalp atisini duymamks gerek dedi daha oncede dusuk ve kimyasal yasadim en son 27ekimde adet oldum

Nerde peki doktor ismi nedir ?gecen hafta 4haftalik demisti 16aralikta kalp atisi icin cagirdi iste.baska bi aciklama yapmadi kaalp atisini duymamks gerek dedi daha oncede dusuk ve kimyasal yasadim en son 27ekimde adet oldum
özelden mesaj attım canım sana. bu arada ben 22 ekimde son adet oldum. 16 Aralık tarihi bence doğru senin için. umarım kalp atışını duyarsın canım.

Kalp atisimizi duyduk kizlarr gelisimi takip ediliuor simdi raporluyum ve 7+haftaligiz igne vuruluyom progestan kullaniuorm

Bekleme sürecini tekrardan yaşamak istemiyorum öncekinden çok üzüldüm gittiğimde bebeğin görünmesini istiyorum hayirlisiyla inşallah

B
Bekleme sürecini tekrardan yaşamak istemiyorum öncekinden çok üzüldüm gittiğimde bebeğin görünmesini istiyorum hayirlisiyla inşallah
Aslinda bende oyle demistim ama iyiki gitmisim dusuk tehlikem.var ve igne vurulup ilac kullaniyorum gitmesem.kullanamicaktim 5.5haftaliklen basladik sanirim simdi.hala devam ediyorum zor geciyo hala bekliyorim keseydi kalp atisi ydi kalp atisi devami falan allah bebislerimizi korusun hayirli evlatlar nasip etsin nasil zor bilirim evde test yaptinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…