Yolk kesesini açıkçası bilmiyorum. Ama kesen buyümüş ancak embriyo görünmüyor dedi. %90 boş gebelik dedi.Sanirim once yolk kesesi oluşuyor. Sonra bebek.. Eger o oluşmassa boş gebelikten supheleniyorlar.
Ben varım canım benim yolk sac oluştuğu gibi gelişimi durmuştu boş gebelik dedi doktor 9. Haftada öğrendim ben çünkü kalp atışı için çağırmıştı aradaki iki hafta bilmeden geçmişti öyle ama sen moralini bozma doktorlar kalp atışını dinlemeden umutsuz bakarlar inşallah bebeğin seninledir hiç bırakmaz seniKizlar merhaba,
2.hamileliğim. İlki kalbi atmadığı için düşük olmuştu. Şimdi, 5,5 haftalıkken doktor boş gebelik olabileceğinı söyledi. Ama internette 7. Haftata embriyonun oluştuğu ve kalp attığı yazıyor. Doktor 5,5 haftalıkken bunu nasıl anlamış oluyor. Yani kafam çok karışık. Çarşamba bidaha gel bakalım dedi ama o zamanda 6 haftalık hamile oluyorum yine gözükmeyebilir. Moralim çok bozukDaha önce boş gebelik yaşayan oldu mu? Ne zaman anlaşıldı boş gebelik olduğu bunu merak ediyorum.
Benimde ilk gebeliğim boştu 5.haftada keseyi gördü küçük dedi haftaya gel dedi gittim 5.haftada kalmıştı. 2 ay sonra yine hamile kaldım yolk oluşmuştu kese normal boyuttaydı. Lakin 8. haftada 7 haftalık boş dendi anomali dedi dr. Ne boş diyebiliriz dedi ne dolu ve kürtaj oldum. Şimdide 38 gün oldu kürtaj olalı hala adet olmadım. Sizin ne zaman geldi Adetiniz kürtajdan sonra.Ben varım canım benim yolk sac oluştuğu gibi gelişimi durmuştu boş gebelik dedi doktor 9. Haftada öğrendim ben çünkü kalp atışı için çağırmıştı aradaki iki hafta bilmeden geçmişti öyle ama sen moralini bozma doktorlar kalp atışını dinlemeden umutsuz bakarlar inşallah bebeğin seninledir hiç bırakmaz seni
İlkinde kalp atımı varmıydı kaç ay arayla tekrar hemlir kaldınız ve ilk kürtajdan sonra ne zaman adet oldunuz. İnşllh değildir boş gebelikKizlar merhaba,
2.hamileliğim. İlki kalbi atmadığı için düşük olmuştu. Şimdi, 5,5 haftalıkken doktor boş gebelik olabileceğinı söyledi. Ama internette 7. Haftata embriyonun oluştuğu ve kalp attığı yazıyor. Doktor 5,5 haftalıkken bunu nasıl anlamış oluyor. Yani kafam çok karışık. Çarşamba bidaha gel bakalım dedi ama o zamanda 6 haftalık hamile oluyorum yine gözükmeyebilir. Moralim çok bozukDaha önce boş gebelik yaşayan oldu mu? Ne zaman anlaşıldı boş gebelik olduğu bunu merak ediyorum.
Benim kürtaj kanamam 16 gün sürmüştü adette 35. günde olmuştum canım ama zaten kürtajdan sonraki adet uzun sürebiliyormuş 40 gün falan daha da uzarsa doktora görünBenimde ilk gebeliğim boştu 5.haftada keseyi gördü küçük dedi haftaya gel dedi gittim 5.haftada kalmıştı. 2 ay sonra yine hamile kaldım yolk oluşmuştu kese normal boyuttaydı. Lakin 8. haftada 7 haftalık boş dendi anomali dedi dr. Ne boş diyebiliriz dedi ne dolu ve kürtaj oldum. Şimdide 38 gün oldu kürtaj olalı hala adet olmadım. Sizin ne zaman geldi Adetiniz kürtajdan sonra.
Benmde 13 günü buldu kanama leke tarzında. Döngüm normalde 31 gün. İlk düşükte hemen olunca bunda olmamak endişelendirdi.Benim kürtaj kanamam 16 gün sürmüştü adette 35. günde olmuştum canım ama zaten kürtajdan sonraki adet uzun sürebiliyormuş 40 gün falan daha da uzarsa doktora görün
Çok geçmiş olsun canım inşallah tazelden sağlıkla yine kalırsın merak etme 40 bekle ozamana kadar olmazsan doktora gidersin benimde ilk iki aydan sonra düzensizleşti adetim normal tabi kürtaj çok kötü bişey allah kimseye yaşatmasın vucut allak bullak oluyorBenmde 13 günü buldu kanama leke tarzında. Döngüm normalde 31 gün. İlk düşükte hemen olunca bunda olmamak endişelendirdi.
Daha sonra hamile kaldınız mı yda çok oldu mu olalı kürtajBenim kürtaj kanamam 16 gün sürmüştü adette 35. günde olmuştum canım ama zaten kürtajdan sonraki adet uzun sürebiliyormuş 40 gün falan daha da uzarsa doktora görün
Yok canım çabuk kalırsın dediler ama hala nasip olmadı malesef 6. ay 3 ay ara vermişti doktor yani 3 aydır işte allah daha çok bekletmesinDaha sonra hamile kaldınız mı yda çok oldu mu olalı kürtaj
AminnnÇok geçmiş olsun canım inşallah tazelden sağlıkla yine kalırsın merak etme 40 bekle ozamana kadar olmazsan doktora gidersin benimde ilk iki aydan sonra düzensizleşti adetim normal tabi kürtaj çok kötü bişey allah kimseye yaşatmasın vucut allak bullak oluyor
Sadece patolojiye göndermişti doktor keseyi temiz çıktı benim ilk gebeliğimdi doktor ilk gebelikte oluyor dedi eşimde varikiosel ameliyatı olduğu için sanırım sağlıksız olduğu için gelişmediAminnnçok zor herhangi test felan yaptırdınız mı peki kürtajdan sonra. Dr sigara içtiğim için yaş 32 olunca korunma dedi kan sulandırıcı başlarız demişti. Başka dr gttm bikaç test istedi anlamadım yani sorun ds çıkmadı o testlerde
Alalım derse başka doktora da git. 7 bence de ama 2 dr teyit etsin. Benim 5. Haftada sadece kese vardıKizlar merhaba,
Genelde patolojiden bişey çıkmıyor. Ben genetik test için gittim ünv hastanesine prof a benden sadece bazı testler istedi eşimden bişey istemedi. Eşimde değişik bende sorun olsa hamile kalamazsın diyorSadece patolojiye göndermişti doktor keseyi temiz çıktı benim ilk gebeliğimdi doktor ilk gebelikte oluyor dedi eşimde varikiosel ameliyatı olduğu için sanırım sağlıksız olduğu için gelişmedi
Bu arada yumurtlama takibi yapmanı öneririm..Yok canım çabuk kalırsın dediler ama hala nasip olmadı malesef 6. ay 3 ay ara vermişti doktor yani 3 aydır işte allah daha çok bekletmesin
Salı günü randevum var detaylı konuşucam ne gerekirse artık canım hiç yapmadım yapmalıyım aslındaBu arada yumurtlama takibi yapmanı öneririm..
Insallahİlkinde kalp atımı varmıydı kaç ay arayla tekrar hemlir kaldınız ve ilk kürtajdan sonra ne zaman adet oldunuz. İnşllh değildir boş gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?