Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız güzel hatunlar keyifler nasıl

yaprakımmmmmmm aşkım umut umut umut allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ilsu jan jan 1 kereden bi şey olmas kuşum yawww
özgülcümmm nabersin fıstkımmmmm
ee özlem bi kez daha teyzoş olmuss haaa bu arada nehir mithiş tatlı kızlar yaaaaaa

Ben iyim canim sende iyisin bellliii :)

kizlar benim karnimin alt kismina iğne batmasi gibi bişeyler oluyor ve islakliğim devam ediyor.. Ve dün akşamida boş geçirmedim.. :) ya o çift çizgiyi görcezmi acaba allahim nolur burdaki herkese nasip et allahim amin...

günaydın canım. evet umut fakirin ekmeği, çıkmadık candan umut kesilmezmiş. adet olmadığım hergün benim için umut oluyor ama bide olursam diyorum, hüsrana uğrayacağım. neyse cumaya kadar bekliyeyim de. karnımda ağrı oluyor ama uzun süreli değil. bilmiyorum bakalım bekleyip göreceğim. hayırlısı olsun artık.

tatlım acaba yeni mi yumurtladın ya da bebek mi oluşuyor acep ...
kaç gün var şimdi adet olmana
sende birkaç gün sonra fortel mi alsan acaba

bende de oldu canım öyle batmalar, inşallah hayra alamettir. ıslaklık yumurtlama evresinde olduğunu gösteriyor bence. inşallah çift çizgileri görürüz canım.

Anam bende bilmiyorum kiii.... 29 ağustosdan beri hep çaliştik bir tek 31 i hariç... Ne bilim hiç anlamadim bu işten... Adetime var daha cnim ya... Ama ben adete kadar çalişayimmi napayim ya.. Akinti farklilaşti sadece islaklik oluyor... 29 unda çok yoğun gelmişti hani uzayandan .. Sonraki gün yine geldi işte .. Bu günde böyle ... Artik napayim akşam çalişinca yeni çatladi ise tutar inşallah ....

izmirlibanum hoşgeldin cnm
inş.kötü günler geride kaldı canım bizler için

yaa o batmalar çok iyi di mi kızlar yaaaaaa
işte bebiş o bebiş

bu arada bahçelievler medicalpark da seçil hn vardı hastanenin sembolu ayrılmış hastaneden
görümcemin randevusu vardı bugün hastaneden arayıp söylemişler p.tesi tülin kocatepeye randevu vermişler meşhur kaan kocatepe var ya onun eşi

selam kıslaaaarrrr,
dadanmışsınız yine sayfaya bakıyorum da,
biz de şu sıralar çalışmalarla yoğunuz,
malum bugün 11. günüm.tam gaz devam,
şimdi temizlik yapıyorum kıslar,
ayyyy camlarımı görmelisiniz,burada çamur yağmuru çok oluyor,resmen sarı camlardan izliyoruz dünyayı,
temizlik bitince ayy canınız çekmesin yaprak sarması yapıcaaam,
hepicinizi tek tek ve sıcacık öpüyorum...

izmirlibanum´isimli üyeden Alıntı
geçmiş olsun aynı şeyleri 8 ay önce bende yaşadım hala bekliyorum yeni bir bebek için bende rejimdeyim :)
canım sen de aramıza katılmışsın ne acı ki ama burada birbirimizin mutluluğuna tanık olacağız hiç ümitsizliğe düşme,
bu sayfanın biryerinde meleğin seni izliyor,sana kavuşmak için de o da sabırsızlıkla bekliyor tamam mııııı,öptüm gül yanaklarından...

serdicim hoşgeldin nasılsın fıstık
gözümden kaçmadın yani
öslemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sende burdasın biliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ahanda geldi cimcimem
çok ösledim kız seni
nehir çok tatlı yaa çokkkkkkkkkkkkkk
bende istiyorum ondan bi tane
bu arada çok yorma kendini boşver zamanla temizlersin
bi de bu günleri sakın boş geçme
gebertirim :tomato:

kısssss,
sence benim gibi bir cazgır bu günleri harcar mı dersin yasakkelime aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
nahirim için söylediklerin de senin gibi çok tatlı kelimeler,teşekkür ederim, bir ara kardeşimi arayacağım nehirin tarifini versin biz de yapalım aynından,
kıslar size bişey sorucaaaammm:
kızım olursa adını ASYA koymayı düşünüyorum kocişi de ikna edebilirsem sizce de uygun mu(tabi o zamana kadar fikrim değişmez ise,(ben dereyi görmeden resmen soyundum ama hayırlısı bakalımkaydirigubbakcemile3)

kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmmm
maşallah sayfa acayip yoğun.
ben 2 gündür işlerimin yoğunumluğundan giremiyorum
ama aklım sizde :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…