Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yok canım kaptırmayacağım. hatta hamile olsam bile kalp atışlarını görene kadar yine kaptırmam. geçen sefer ağzım yandı. o yüzden bu sefer daha temkinli olurum. hayırlısı olsun kızlar.

bitanem bugun orucunu tamamla en iyisi aksama eşin gelince fortelden alsın .sonuca göre davranırsın artık .

canım zaten bu saatten sonra bozmam, tamamlarım da. eşim birkaç gün daha beklemekten yana. oruç tutma diyor. bakalım akşam gelsin de tekrar konuşacağım.

dilekler görev değişikliği yapmış sanki
valla dilekcim ben senin yerinde olsam kaçardım annem yaaa
bi, burda kafayı yemiş bi kaç bayan olarak sen arkana bakmadan kaç bitanem
yok ben siz seviyorum sizinleyim gülü seven dikenine katlanır diyorsan sen bilirsin kendi düşen ağlamaz
YAPRAK--orucu bırakıcak heralde cumaya inş.test yapıcak ama allah korusun olmazsa eğer teselli için sana ihtiyacı olucak
İLSU-adet olmayı bekliyor onun yarası var şu an antibiyotik kullanıyor ama bu sorunlarını halledince hemen hamiş kalacağına inanıyorum lakin zor bi dönem de ve onun da sana ihtiyacı var ve daha da olucak
DİLEK-yani bendeniz yumurtla çatlatma iğneleriyle yumurtalarımı çatlattım çalışmalarımı yaptım ama bu 12 gün sizleri çatlatırım artık
ÖZLEM-bi rivayete göre muşa döndü ama kendilerinden bi daha haber alınamadı
ÖZGÜL-gün aşırı çalışma yaptı bu ay en riskli günde eşiyle küs olsa da ben çok ümitliyim ondan
DERYA-o da yeni katıldı aramıza kürtajdan sonra ki 30 küsürüncü günlerinde ilk adetini olmayı bekliyor onun da engin tecrübeleirmize ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
yani minnoşum bize katlanmaya razıysan buyur gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ayyy deli misin kızım yaaa cem yılmaza rakip olacan vallahi bu gidişle
beni öyle güldürdün ki Alalh razı olsun
sana söyle dua ediyim :: ALLAHIM Dileğin catlayan yumurtalarıyla ikiz bebeği olsun yarabbimm :AMİN

al benden de o kadar. nerden buluyor bu lafları, bu diyologları, bu nasıl bir enerjidir anlayamadım ya. sayfamızın neşesi işte. ama ikiz bebişleri tutunca iklimsu gibi pc ye girmem sakıncalı deyip bizi bırakmaz umarım.

şaka tabi. iklimsucum alınma sakın. doktorun ne dediyse ona uyacaksın tabi. ama ben çatlarım meraktan aklım hep sizde olur herhalde. ama bebişin sağlığı herşeyden önemli tabi.

kızlar söyleye söyleye beni hamiş, cimbomu da ikizlere hamiş yapacaksınız. sizde süper bir enerji var. maşallah.

öyle gerçekten de 40 kere söylersen olurmuş ya
feci bir enerjisi var bu hatunun masallah.nazar değmesin .

aşkolsun yaaa
yine gülüyonuz kızımmmm
yalan mı söylediklerim
ben adaşımın yerinde olsam arkama bakmadan kaçar kurtarırdım kendimi bu çatlaklardan
ulennnnnnnnn mutluyum da mutluyum
yaprak dan çok aMA ÇOK UMUDUM VAR
olmazsa da olmaz canım tedaviyle gelicek o zaman zilli zarife
eee özgülcüm sen ve ben ümüitliyiz
birsenciğime de tranfer yapıldı dr herşey iyiydi hayırlı olsun demiş
derya da bugünler adet olur yeni yineden çalışmalara başlar
ilsucum şu yara ilettinden bi kurtulsun görün siz onu bakmayın böyle geriden geldiğine
özlem var ya ahh ona ne diyeyim bilmem ki
mutluyum işte değmeyin keyfime
ramazan ayı bereket ayı doğru mu
DOĞRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Adaşım canım aşk olsun biz ne kötü günler geçirdik hep birbirimize destek olşduk beraber ağladıkö burda beraber güldük ben hiç sizi bırakırmıyım sanki siz benim kız kardeşlerim veya ablalarımsınız sizinle beraber olmaktan şikayetçi deilim o kötü günlerimi eşim ailem ve sizin sayenizde geride bıraktım şimdi sıra sizde ben hep yanınızdayım biraz azda olsa bilin sizi çok seviyorum

süpersin sen ya valla sana söyleyecek bir kelime bulamıyorum ben. ben senden daha da umutluyum 15 gün sonra :CüvCüv: böyle olacan inşallah. ikiz annesi seni, enerjik hatun.

evet canım dediğin gibi çok kötü günler geçirdik. artık yüzümüz gülsün dimi.
bizde seni çok seviyoruz. gözlerimiz hep seni arıyor. eksikliğin hissediliyor canım. ama olsun sen ve bebiş sağlıklı olun bu bize yeter.

ay canım, birsenin transferi yapılmış demek. çok sevindim ya. inşallah tutunur bebişleri. ama ben ondan çok umutluyum. olacağına inanıyorum. bereketli ay kızım bu ramazan. yüzlerimiz gülecek inşallah.

eee kızlar hepiniz kayıplara karıştınız. istridyeyle ilsu çıktı da bu cimbom nereye kayboldu yine. gazı verip kaçıyor. ben de gidip uzanayım biraz, iftarda yaklaşıyor yemek hazırlamam gerek.

canım burdayım da benim de uykum geldi valla
yaa neşeliyim umutluyum bu ay ne bileyim yaaa
sanki güzel günler geldi gibi gibi
yani inş.öyledir kuşum yaaaagüzel dileklerinizi için çok teşekkürler
olmasaydınız ne yapardım ben

hihoyyyt
tatlı rüyalar kıslaaaarrrr,
nabersiniz????????????
valla kaçgündür moralim sıfırın da altında bilmem kaçtı,
okuldan gelince sürekli yatıyorum,
ama şimdi acaip mutluyum,
çünküüüüüü
küçük kız kardeşimin ikinci bebeği oldu,
telefonda sürekli sesini dinliyorum,
oooy oyyy oyyyyyy şimdi fındık gibidir o prenses,
ben antalyadan ayrıldım o yerimi doldurmak için sanırım 15 gün önce merhaba dedi dünyaya,
kardeşlerim sayesinde 4 tane yeğenim oldu,
çok mutluyum ama göremiyorum ne acı...:1no2:

avatar olarak gördüğünüz prenses de benim 3 numaralı meleğim nehir,ondan ayrılması çok zor oldu....
yaaa kıslaaarrr pkodan bahsetmişsiniz,bu sorun yapraknildemi anlamadım,
inşallah böyle bir sorun yoktur,
arkadaşımda pko vardı laporoskopi mi ne yaptılar,bebeği olmuyordu,aşılama yaptılar daha sonra,ama tutmadı,
antalyaya gidince doğal yolla hamiş kaldı,çok mutlu,
rabbim bizleri de mutlu etsin inşallah,
tüm olumsuzluklara rağmen rabbimizin bizi unutmadığını görebiliyoruz değil mi
ümidimizi hiç kaybetmeyelim lütfen.
meleklerimiz yolu yarıladı çok az bir zaman sonra da buluşacağız tamam mı,
yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen ben hep umutluyum,
doktorumuz tüp bebek yöntemine başvurmamız gerekebileceğini söyledi ama ben inanıyorum ki hiç gerek kalmayacak,meleğim doğal yollardan çıkıp gelecek:Saruboceq:şutarafagitti

kısss bu tarihler de neyin nesiiiii,
ay çatlarım öğrenmez isem,
du ben de yazayım size şu malum tarihleri,

6 haziran kürtaj oldum
26 haziran ilk regl(ama az az oldu ve 2 hafta sürdü)
25 temmuz
24 ağustos
önceleri 28 gündü arası ama şu sırallar 30 gün felan oluyor
eylül 22-23 gibi regl olmam gerekiyor ama inşaaaaalllaaaah olmam,
malum 3 ayı bitirdik,artık korunmuyoruz,
gerçi %100 hareketsiz olması şansımızı zorluyor ama ben ümitliyim,gerekirse ben o spermciklerin herbirine motor takarım yine hamiş kalırım:CüvCüv:,oooy oyyyy oyyy gelsin melekler...:CüvCüv::teytey:

uyusunda büyüsün ninni hamiş olsun da göbişi çıksın ninniiiiii:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar merhaba transer transer dedik oda olduuu

ama ben hiç bişey anlamdım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiçççç bişeyde hissetmiyorummmmmmmmm

nasıl olacak bu işşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…