Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Günaydin canlarim.
Dirimcim transferin basariyla gerçekleşmiş bitanem, hayirli olsun
inş meleklerin tutunur annesine mutlu haberler verirsin bizlere .

Aysimacim o tarihler beklenen adet tarihleri , inş o tarihlerde kirmizi gelmeyecek ve bebişler yüzümüzü güldürecek canim .seninkini de ekleriz.

Cimbomum hadi bakalim yine zindesindir sen bugun neşemize neşe katarsin bitanem.

Yaprakcim sen naptin canim ya eşinle konuştunuz mu, en önemlisi adet oldun mu? Olmadadiysan nezaman test yapacan:))

özgülcüm günaydin canim

derya dün pek takilmadi siteye sanirim işleri yoğundu. Günaydin canim sana da.

kendini nasıl hissediyorsun canım
aman ağır işler yapma sakın bitanem dikkaat et.

cnm hiçbişey hissetmiyorum yaaaaaaaaa
yatıyorum işte sadece ateş basıyor ara ara yada birden üşüyorum
birde kasık bel ağrım varrrrrrrrrr

ayyyyyyyyyyy ruhuszz anne olacammı neeeee

yok canım ya simdi sende saskınlıkta var aniden gelişti ya hep .1 ay içinde karar verip basladınız tedaviye falan .

kıslarr bişi danışcam size .
benim antibiyotiklerim sabah aksam olmak üzere 2 tane içiliyor .12 saat ara ile
bende ramazan sebebiyle aksam8 sabah 5 gibi içiyorum yani arada 8 saat fark oluyor. dünde sahura kalkamadığm için ilaclarımı içemedim. birgünde bişi olur mu ?

Günaydin kizlar :))
herkese hayirli günler...

Dirimcim hadi hayirlisi canim çok dikkat et kendine.. Melekler sana tutunsun allahin izni ile...

Yaprak naptin yaa.... Meraklandim

ilsu nasilsin canim iyisin inşallah...

Ben çok yoğunum okumadan yaziyom şu an bekledi baya cevp yazma bölümü hatam olursa affola... :)

herkese günaydın.
kızlar henüz adet olmadım. gece yine sahura kalktım, karnıma ağrı girdi. niyetlenmedim tabi. söylemesi ayıp ishal oldum. ishal gebelik belirtisi değildir dimi?
dün de size söylediğim gibi cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum. cuma günü ya fortel alırım yada direk kan testi yaptırırım. adetlerim genelde gecikiyor ya kızlar o yüzden bekliyeyim diyorum. sizleri de merakta bırakıyorum bu şekilde ama 1-2 gün daha idare edin canlarım.

aysima hanım gece kuşu gibi gelip gitmiş. minik yeğeni olmuş hayırlı olsun. benim pko olup olmadığımı sormuş. bir rivayete göre öyleyim, başka bir rivayete göre de değilmişim canım yani biraz karışık.

dırımcığım senin için dua ediyorum inşallah tutunacak bebişler. şu an daha çok yeni zamanla alışacaksın.

cimbom hanım henüz teşrif etmemiş. işleri çok sanırım.

ilsucum antibytk saatini 1 gün değiştirmenin çok sakıncası yoktur canım. için rahat olsun. bitiyordur zaten senin ilaçlar artık. hadi inşallah sorunların biter canım biran önce hamiş kalırsın.

canım cumartesi günü bitiyor ilaclarım az kaldı. ondan sonraki haftada kontrol için giderim duruma göre dr söyler ne yapmam gerektiği

canım cumartesi günü bitiyor ilaclarım az kaldı. ondan sonraki haftada kontrol için giderim duruma göre dr söyler ne yapmam gerektiği

MAŞALLAH ÇOK AZ KALMIŞ CANIM.. HAYIRLISI İLE SEN DE ENGELLERİ AŞMIŞ OLURSUN O GÜN DR. HERŞEY ÇOK GÜZEL.. BEBEK YOLUNDA YÜRÜMEYE DEVAM ET DER .. TEZ ZAMANDA DA HAMİLE KALMANI DİLİYORUM CANIM...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…