Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

aaa kimse kalmadı mı yani şimdi
ben geldim ama çok yoruldum yaaaa,,
temizlik yaptım,ardından yaprak sardım,ardından kışlık domates doğradım ve rendeledim dondurucuya attım,turşu yaptım,
ellerim yanıyor kıslar,biberler çok acıymış resmen tutuşuyor sanki parmaklarım,
sizler ne yemeği yaptınız,
ayıptır söylemesi burada ezana 35 dakika kaldı,sizden önce karnımı doyuracağım,oooy oyyy oyyy gelsin yemekler,aburcuburlarcokacimcoook cokacimcoook :icecream:

ben bi tek temizlikde takıntılıyom
o konuda ustayımdır işte ama mutfak maalesef
bir kaç tatlı bilirim ama onu da herkes yapıyordur zaten

kimsenin pek umrunda değil ama
ben çıkıyorum
yarın görüşürüz
jan janlar
öpüldünüz

canım benim ya, sen herkesin umrundasın öyle deme. hepimiz seni çok seviyoruz. ama bugün nedense herkesin bir işi meşguliyeti vardı. benim gerçekten önemli bir işim vardı yoksa seni yalnız bırakmazdım. biraz daha rahatsızım,inşallah hayra alamet olur. ben yarın da size çok vakit ayıramayabilirim, sonra sana açıklarım nedenini. ama önemli bir değişiklik olursa yani adet falan olursam bildiririm canım. öptüm.

günaydın kızlar en erkenci benim bu gün.. pek bi sohbet edilmemiş....

cimbomcum sitem etme burdaki herkes değerli işler olunca napalım yazamıyoruz.. seni çok seviyoruz sen buranın neşesisizn... :)

ilsu zaten kayboldu...

derya da ben gibi evine gitti....

yaprak gizli işler peşinde... hayırla neticelensin inşallah...

nisan33 arkadaşım.... canım hoş geldinn ... keşke bu nedenden ötürü buraya gelmiş olmasaydın... ama napalım ki kader... seni çok iyi anlıyoruz... senin için acı olan sa bebeğin kalbi duyulmasına rağmen alınmış olmasıdır ... zaten boş gebelik olduğuna kendini inandırmışsındır hazırsındır ama kalp atışı duyulupda kürtaj olmak zorunda olman daha bi kötü olmuşş...
olsun tatlım üzülme artık demekki hayılısı bu imiş... inşallah sende tez zamanda sağlıklı bebeklere kavuşursun canım...

bvende iyiyim canımcım
gece yine kalkamadım sahura ,saat calmış kapatıp yine uyumuşum .hay allahım nolcak benim bu halim

günaydın kızlar
ben bugün pek iyi değilim.gece sahura kalktığımda çok kötü karnım ağrıyordu.
masayı bile toplayamdan yattım.eşim topladı masayı.6 da tuvalete kalktığımda adet olduğumu gördüm
hem sevindim hemde ağrılarım daha çok arttı.çünkü kürtajdan sonra adet olmamıştım daha biliyorsunuz.şimdide işe geldim ama o kadar kötüyüm ki sanki karnıma bıçak saplanıyor,bacaklarım tutmuyor gibi.

nisan33 canım senin yaşadıklarının aynısını biz bu sitede diğer arkadaşlarla birlikte yaşadık.ne kadar zor olduğunu biliyoruz.ama senin için kötü olan bizler kalp atışlarını duymadan kaybettik.inşallah allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebekler verir.

deryacım bu adetini yoğun görürsün ve siyah koyu kave gibi gelir
sükürler olsun aadet görebildin artık o acılara da dayanacaksın .
bu ay adetin bitince düşünüyor musunz bebek

ilsucum adet olduğuma gerçekten sevindim ama çok ağrım var dayanamazsam izin alıp eve gidicem.
kürtaj olalı 38 gün olmuştu merak ediyordum ne zaman olucam diye.şükürler olsun ki geldi.
canım bu ay sonunda düşünmüyorum çünkü ilk adetim.biraz daha rahim toparlansın diyorum ama ekimde adet olunca hayırlısıyla başlıcam çalışmalara.......

günaydınlarrrrrrrrrrrrr
nabersiniz fıstıklarım
yaprakcımın işleri var ama biter bitmez aramızda olur güzel can dostum benim
ilsu yawrus nabersin canım ilaçlar zamanında alınıyor mu
deryacıkkk canım adet olmuşsun çok sevindim bitanem benim benim gibi 80 küsür gün beklemedin onun için şükret ve tüm acılarına dayan kuşum 1-2 güne geçer nasıl olsa
özgülcüm nasılsın bitanesi keyifler nasıl
özlem okuldadır heralde okul öncesi çalışmaları vardır onun şimdi
nisan33 ne diyebilirim ki ne kadar acı olduğunu ne yazık ki çok iyi biliyorum hatta bende kürtaj için hastaneye gittiğimde dr dikkatlice iyice yaklaşarak ekrana bakıyordu aa galiba bebek var dediğinde hıçkırıklara boğulmuştum sevinçten resmen bayılacaktım ama değilmiş sonra malum son
ama sen oo son anda o mucizeyi görmüşsün ama gelieşemediği için bebeğin alınmış ne zordur ne kadar acıdır yarabbim allahım bi daha yaşatmasın inş.bu başlık altında toplanmak kötü gibi görünse de biz acılarımızı paylaşarak sevince ve dostluğa dönüştürmeyi başarabildik seni de aramıza bekliyoruz güzel kız

cimbomum senin kadar 80 gün beklesem kafayı yerdim herhalde.
canım bu kadar günde bile sabrım bitti.

dilekcim hoşgeldin güzelim
2 gündür aksadı ilaclarım fitilde sorun yoka antibiyotkilerde aksama oldu. umarım sorun olmaz .
sen napıyosun tatlışkom iyi misin bakim, garidyanlar nasıl basındalar mı yine:)

Derya cim hadi geçmiş olsun canim ya bundan sonra herşey güzel olur inş...

Ilsu senin durum vahim canim... Kendine bi çeki düzn ver olmas böle sen şimdi oruçda tutuyon ilaç da almiyon ....

Cimbomum ben iyim işte nasil olayin.. Asil sen nasilsin bakalim... Zaman sayiyonmu yoksa ben adet günümü heaspliyom ha bire zivanadan çiktim anliycan...

ne bileyim kızlar yaa iyimiyim kötümüyüm
biri dokunsa hıçkırarak ağlıcam
biri güldürse kahkalar atıcam
ısımı ölçüyorum yaa son 3 gündür bi acayip
ilk açtığımda acayip sayılar çıkıyor pili bitiyor heralde
ya da dosdoğru ben bahane arıyorum
bugünlerde 36.6-36.7 olması lazımken ilk ölçtüğümde
36.2 çıktı sonra hemen bi daha ölçtüm 36.6 çıktı
yani umutlanıp hayal kurmakla
yok kendini kaptırma dayan yüreğim demek arasındayım
anladınız siz beni

Canim bende bu sabah 7:30 da yatakdan çikmadan bi ölçeyim dedi 36.7 çikiyor...

Ama şuna dikkat ettim terleyince ateş düşük çikiyor.... Bunu dikkate al canim...

şimdiden kafayi takma canim ya.. Stres yapma olurmu... Sen üzgün olursan bizde üzülürüz ona göre ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…