Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım yaaaa üzülme 2. ölçtüğün doğrudur ama içinde şüphe bırakıyorsa bir tane daha termometre al güzelim ikisiyle ölçersin kafanda soru işareti kalmamış olur.

günaydın kızlar. bu sabah erkencisiniz.
ben dün gece de adet olmadım. ama kötüyüm sürekli ağrım oluyor, özellikle çok ayakta durunca. belim ağrıyor bide bugün. ishalim tam geçmedi, sanırım bişey dokundu bana. yarın sabah doktora gideceğim, tahlil yaptıracağım. bu arada kanda betahcg de baktırırım ilaç falan verirlerse gebelik varsa içemem. inşallah ciddi bişey yoktur. gebelik varsa da sorunsuz bir gebelik olur inşallah. geçen sefer çok sarsmıştı beni düşük. yine aynı şeyleri yaşamak istemem ve sağlıklı olana kadar da beklemeye razıyım.

özgülcüm gizli işlerim yok aslında ama sayfada yazıp yazmamakta kararsızım. benim için gebelikten daha önemli bir mesele canlarım.

nisan33 sana da çok geçmiş olsun canım. inşallah birdaha böyle acılar yaşamazsın.

Yaprakcim espri mahiyetinde yazmiştim kisma olurmu.... Rabbim işlerini hayira çikarsin canim....,
hadi inşallah hamilesindir ya günleri sayiyorum ben ....hepimiz için ...

boşver canım şu ateş işlerini, yazın çok doğru sonuç vermiyor diyorlar. strese sokuyor seni daha çok. şurda 10 günün var zaten. inşallah tutacak hayatım.

Arkadaşlar kürtajdan sonraki 45.günümdeyim ve hala adet olmadım.Normalde 30 günde bir olurum...Dr umu aradım..1 hafta daha gelmezse kontrole gel dedi..Sizler kürtajdan ne kadar sonra adet oldunuz..Endişeliyim...

Canim bu değişiklik gösterdi 38 günde olan oldu 80 günde... Ben normal adet döngümde oldum 32.günde... Endişelenme canim yoktur bişey.. Normal olağan bu... Ama yinede kontrole git canim allah acil şifa versin..

Yaprakcim espri mahiyetinde yazmiştim kisma olurmu.... Rabbim işlerini hayira çikarsin canim....,
hadi inşallah hamilesindir ya günleri sayiyorum ben ....hepimiz için ...

yok canım sizlere kızmam ben. hepinizi çok seviyorum. hastam var canım ameliyat olacak birkaç güne de onun telaşındayız. ama yarın şu gebelik işini netleştirmem lazım. ona göre ilaç falan başlar belki doktor. bilmiyorum ya hayırlısı olsun artık.

yaprakcım problemin ne ise inşallah hayırlısıyla hallerdersin.ishalde bazen vücuttaki stresten oluşabiliyor belki bugünlerde sıkıntılı olduğundan ishalin devam ediyordur.canım üzülme problemin ne ise allah yardım etsin en kısa zamanda çöz.

seybay bende bugün adet oldum.bugün benim 38. günüm ama adet olmasaydım 40 günden sonra doktora gidecektim.istersen bir doktora görün.

yaprakcım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

Arkadaşlar kürtajdan sonraki 45.günümdeyim ve hala adet olmadım.Normalde 30 günde bir olurum...Dr umu aradım..1 hafta daha gelmezse kontrole gel dedi..Sizler kürtajdan ne kadar sonra adet oldunuz..Endişeliyim...

canım öncelikle geçmiş olsun benimki düşüktü , kürtaj olmadım ama 48 günde olmuştum. endişelenme bence, olursun yakında.

canim çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

yaprakcım hoşgeldin
kim hasta canım geçmiş olsun
sanirim testini de yarın yapacaksın güzel haberler verirsin inş bizlere

kızlar bizim sayfaya nazar değdi galiba bir varsınız bir yok nerelerdesinizklava:
ilsu,yaprak,istiridye,cimbom huuuuuuuu kızlarr sustunuzklava:

yaprakcım bitanemmmmmmmmmmmm
hoşgeldin yawrus
tahmin etmiştim hastanızla ilgili bir şey olduğunu ben
allahım acil şifalar versin kuşum benim
bu arada adet olmamışsın çok ama çok sevindim
yarın test yapıcan haa
ayyy ben nasıl dayanıcam sonuç için yarabbim
saat kaçta gidip kan vericen fıstıkım
ağrıların olmasına ben seviniyorum kızma ama
bunlar adet ağrısı olsa çok dan gelirdi yawrum yaa

canım ben kürtajdan sonra ki 80 küsür günde adet olan şahsım
işte o benim
ben o hatayı yaptım sen yapma
dr gitmedim gittiğimde ise 5 cm kistim vardı
ben hemen git derim güzelim

yaprakcım hoşgeldin
kim hasta canım geçmiş olsun
sanirim testini de yarın yapacaksın güzel haberler verirsin inş bizlere

annem canım. uzun zamandır rahatsızdı bugün ameliyat olacaktı ama salı gününe kaldı ameliyat. onun için biraz endişeliyim. inşallah iyileşir.
evet canım yarın sabah aç karnına hastaneye gidicem. normal kan tahlilleri falan da yaptırırım gitmişken gebelik testi de olur. sonra duruma göre doktora falan giderim. inşallah müjdeli haberler veririm kızlar ya. ama olmazsa da sağlık olsun bir dahaki aya deriz napalım.

arkadaslar çok halsiz hissediyorum kendimi ondan pek siteye giremedim bgn .yastığım var benim burada masama koyup biras uyumuşum. allahtan müdür yakalamadı:)

sağol canım, inşallah şifasını bulur ya. çok endişeliyiz. normalde bugündü ameliyat ama bir iki pürüz çıktı salıya ertelendi.
evet canım yarın yapayım artık diyorum. bişey varsa da çıkar herhalde. yoksa da söktürücü falan içerim herhalde. bugünü de atlatayım bakalım. ben sonucu alır almaz ,seni ararım canım merak etme. ağrılar olunca ben hep adet olucam zannediyorum o yüzden biraz moralim bozuluyor ama geçince de ümitleniyorum. ama benim adetlerim gecikiyor ya genelde o yüzden çok fazla da ümitlenmiyorum. ama bu saatten sonra adet olursam da üzülürüm hani, ama yapacak birşey de yok yani kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız.
senin de az kaldı canım ya, iğneden beri 4-5 gün geçti kaldı 10 gün. ay senin için de heyecanlıyım ve senden çok ümitliyim. 2 yumoşun vardı ya ondan olsa gerek. hadi inşallah ben, sen, dırım, özgül, aysima hepimiz müjde verelim bu ay gelecek ay da ilsu ile derya inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…