- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #3.661
herşeyin başı sağlık arkadasım.
annene acil sifalar dilerim inş düzelir .
arkadaslar çok halsiz hissediyorum kendimi ondan pek siteye giremedim bgn .yastığım var benim burada masama koyup biras uyumuşum. allahtan müdür yakalamadı:)
canım 2 gündür kalkamıyorum .mahvodum anlıcn
eşim sabah tutma dedi ama benim içim rahat etmez.
buaksam kalkıcam muhakkak
Kizlarrr benimde canim börek istiyor...........................................................
dilek kıs hani dün yaprak sarmıştım ya,hepsini pişiremedim,bugün misafirim gelecekti kalanını onlar için pişireyim dedimdi,nazarın değdi kısım yaaaaa,sizi takip edeceğim derken mutfaktan gelen cızır cızır sese kokuya koştum şimdi,
tahmin et ne oldu,,,,,,
kalem sarmalarım yandı bitti kül oldu ne olacak,mutfak duman altında ve ben haala size yazmakla meşgulüm,pencereleri açtım..
oooof offff,
canım sen daha sabahtan aşermeye başladın valla. hamile kalınca senle işimiz var yani. canım onu istedi bunu istedi deyip duracaksın. napalım artık senin yetişemediğin yerde kargoyla göndereceğiz istediklerini.
yazık yaaaaaaa gitti güzelim dolmalar:çok üzgünüm:
dilek kıs hani dün yaprak sarmıştım ya,hepsini pişiremedim,bugün misafirim gelecekti kalanını onlar için pişireyim dedimdi,nazarın değdi kısım yaaaaa,sizi takip edeceğim derken mutfaktan gelen cızır cızır sese kokuya koştum şimdi,
tahmin et ne oldu,,,,,,
kalem sarmalarım yandı bitti kül oldu ne olacak,mutfak duman altında ve ben haala size yazmakla meşgulüm,pencereleri açtım..
oooof offff,
Dirim cimbom ben... Bi kaç ara ileyiz...
Inşallah önden yaprak hamiş çikcak peşinede biz...
Sanrada ilsu ve sen ....ay ne güsel olurdu :))
yaprakcık senin şuan kaçıncı günün , kaç gün geçti ?
aslında fortel almasan da bile basit idrarda bile çıkar eğer gebeysen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?