Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

herşeyin başı sağlık arkadasım.
annene acil sifalar dilerim inş düzelir .

sağol canım. evet sağlık olmadan hiçbirşey olmuyor. sağlığımıza çok dikkat etmemiz lazım o yüzden.

arkadaslar çok halsiz hissediyorum kendimi ondan pek siteye giremedim bgn .yastığım var benim burada masama koyup biras uyumuşum. allahtan müdür yakalamadı:)

canım ya sen sahura kalkmıyormuşsun ya o da etkiliyordur. kan şekerin ve tansiyonun düşüyor herhalde. en azından gece biraz daha geç yatıp, yatarken yesen. çalıştığın için yorgun oluyorsun ve gece kalkmak zor gelir tabi. kendine dikkat et canım. kötü olursan izin alıp çık evde biraz dinlenirsin.

canım 2 gündür kalkamıyorum .mahvodum anlıcn
eşim sabah tutma dedi ama benim içim rahat etmez.
buaksam kalkıcam muhakkak

canım 2 gündür kalkamıyorum .mahvodum anlıcn
eşim sabah tutma dedi ama benim içim rahat etmez.
buaksam kalkıcam muhakkak

öyle yap canım mutlaka kalk. kesin şekerin düştü senin tansiyonun da düşmüştür. düşünsene günde 1 öğün yemek yiyiyorsun. o yüzden de halsizlik yapar. yada dediğim gibi gece yiyip yat.

Kizlarrr benimde canim börek istiyor...........................................................

canım sen daha sabahtan aşermeye başladın valla. hamile kalınca senle işimiz var yani. canım onu istedi bunu istedi deyip duracaksın. napalım artık senin yetişemediğin yerde kargoyla göndereceğiz istediklerini.

dilek kıs hani dün yaprak sarmıştım ya,hepsini pişiremedim,bugün misafirim gelecekti kalanını onlar için pişireyim dedimdi,nazarın değdi kısım yaaaaa,sizi takip edeceğim derken mutfaktan gelen cızır cızır sese kokuya koştum şimdi,
tahmin et ne oldu,,,,,,
kalem sarmalarım yandı bitti kül oldu ne olacak,mutfak duman altında ve ben haala size yazmakla meşgulüm,pencereleri açtım..
oooof offff,

yazık yaaaaaaa gitti güzelim dolmalar:çok üzgünüm:

SAĞOLUN CANLARIM BENİM..... AY NAPAYIM RAMAZANDA BÖYLE OLUYOM:)
AH Bİ HAMİLE KALSAM GIKIM ÇIKMAZ.....sositososito

yazık yaaaaaaa gitti güzelim dolmalar:çok üzgünüm:

hem de ne yazık oldu sorma deryacığım, normal bir yemek olsa içimacımaz da,saatlerce onu sarmıştım hem de yalana yalana,,,:icecream:
işin kötü tarafı gelecek olan arkadaşıma da söylemiştim sarma yaptığımı,kız şimdi sarmanın hayalini kuruyordur eminim....cokacimcoookcokacimcoook

neyse şimdi markete gidiyorum,ekstradan bişeyler alayım yemeğin yanına,sarmanın yerini tutamaz ama bakalım...
hepicinizi kocaman öpüyorum gül yanaklarınızdan,uzatın bakayım yanağınızı da bir de makas alayım,
oooy oyyy çok tatlısınız vallaaa...

VALLA BENİM CANIM ÇEKMİŞTİ HEE..... AMA ÜZÜLDÜM DOLMALARA... ÜFF OK ZAMAN ALIYOR SARMAK EMEKLER GİTTİ ÇÖPE... YANDIM DOLMALARA

Ama ben hamiş çikmaz isem ilsu ile derya ya eşlik ederim kizlar.. hihoyyyt
. Napayim...
Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz için hamiş çikmaz isek üzülmek yok olur yavru kuşlarim benim.......kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…