Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

güzel annişim uyanamadı mı yaaa
ee tabi aylar sonra mucizeyle çok büyük bi süprizler gelmiş annesine uyanır mı hiç
bende olsam uyanmazdım hani yanikaydirigubbakcemile3
gamyoncuiremsu

uyandım canım uyandım. hepinize günaydın.
aslında sabah çok erken kalktım 6.30-7 civarı midem kazınıyordu biraz peynir ekmek atıştırdım sonra yine yattım uyumuşum. ancak kalkıp kahvaltı yaptım ve öyle geldim.
sitede problem vardı yazdıklarım gelmedi.

dün akşam üstü kan testi yaptırmaya gittimm yine hastaneye. kanı verdim sonra eve geldik. 1-2 saat sonra aradık hastaneyi ama nasıl korku içindeyim ya yükselmediyse naparım diye. eşim konuştu değerim 1556 olmuş. şaşırdım tabi. biraz yüksek geldi. eşimde kızdı. düşük olsa endişeleniyorsun, yüksek olsa endişeleniyorsun diye. yani 2 kat falan artması gerekiyordu diyorum. ama cuma günü sabah yaptırmıştık testi dün akşam 18.30 da yapıldı. 48 saati geçtiği için yüksek çıktığını söylüyor eşim. ne bileyim kızlar ya kalp atışlarını görene kadar böyle olacağım herhalde. inşallah bu sefer sorun olmaz ve kucağıma almak nasip olur.
eşim rakamı aklında tut biryere yaz diyor bana. ben de nasıl unuturum 1556 benim ilkokuldaki okul numaram dedim o da şaşırdı. evet ilginç doğrusu. hayırlı olur inşallah.
doktoru aradık değeri söyledik, cuma günü usg için çağırdı.
sizlere dün akşam yine tek tek dua ettim. dileğime,ilsuma, dırıma, özgüle, aysimaya, deryaya, yeni katılan arkadaş nurtene. inşallah sizlere de en kısa zamanda nasip olur.
ilsucum eşin hala senin yaşadıklarının etkisini atamadı sanırım ve tekrar aynı şeyleri yaşamandan korktuğu için mi böyle tepkili acaba. yoksa niye istemesin canım ya. sen onu ikna edersin içini ferah tut canım benim.

hoşgeldin bitanem ,
ay değerini yesinler tavan yapmış demekki güzel ilerliyor gebeliğin tatlım .acaba ikiz mi :)))
artık tekrarlatmana gerk yok .cuma günü de büyük ihtimalle keseyi görebilirsin.

özgülcüm nerdesin fıstık yaaaa
gel omuz omuza verelim bu bekleme süresinde
diğer sayfada da dırımla atıyor kalplerimiz
zor yaa zorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
beklemek çok zorrrrrrrrrrrr

bacim buralardayim ya.. Aman ne bileyim vucudumu dinliyom belirti yok...
Aman sikildim..zamanda geçmiyor...... 1 hafta var..................

hoşgeldin bitanem ,
ay değerini yesinler tavan yapmış demekki güzel ilerliyor gebeliğin tatlım .acaba ikiz mi :)))
artık tekrarlatmana gerk yok .cuma günü de büyük ihtimalle keseyi görebilirsin.

inşallah sonuna kadar böyle gider canım. ikiz olduğunu sanmam usg de tek yumurta vardı çünkü. olursa da süpriz olur. başımın üstünde yerleri var.

adaşımmm nasıl annişim
bak bi sen bi bebek
bi yaprak bi bebek
ayyyy çok güzel yaaaa
sayfanın güzelliğine bak yawwwww

canım adaşım mrb aklım hep sende buay senden çok umutluyum tatlım benimde bu hamileleiğimde hiçbir belirti yoktu o yüzden sendede böyle olabilir sizler ve senin için dua ediyorum arkadaşım sen nasılsın nasıl gidiyor hayat enişte ile aran nasıl

günaydın güzel akradasım
bugun erkencisin seni aramızda görmek ne güzel
11haftalık olmuşsunuz ya çok cabuk geçiyor

günaydın güzel arkadaşım evet canım midem artık daha iyi yavaş yavaş bişeyler yiyorum ama karnım acıkmıyor bütün gün yemesem yemek aklıma gelmiyor bu bebek nasıl besleniyor bilmiyorum vallahi tatlım bide bana sor nasıl geçti zaman diye bana göre hiç geçmiyordu özellikle çok yoğun mide bulantıları ve baş dönmelerinin olduğu zaman öğlen nerdeyse saat uyuyarak geçiriyordum ama son gündür iyi sayılırım bugün biraz yanma var midemde doktor .haftaya kadar geçer dedi ama ben hiç sanmıyorum

canım genelde 12 haftada sonra erer derler ,demekki doğruymşu bak azalmış .iyi beslen güzelim vitaminli şeyler ye bol su iç . belki de bir sonraki gitmende cinsiyetini öğrenirsin. sabırsıza söylemiş ya 12. haftasında hadi bakalım.

günaydin canim... Dularini eksik etme.. Peşinizden geliriz inşallah... :)

canım eminim geleceksiniz sizde umudunuzu ve morelinizi yüksek tutun,biraz geçmişi okusan ben ve özellikle adaşım dilek neler çektik ama artık hepsi geride kaldı 80 gün adet olmadım ağlamam zırlamam tavan yaptı ama allahıma şükür geride kaldı şimdi sizler için dua ediyorum allahım hayırlısı ile bir an önce bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin artık bu sayfada kimse üzülmesin biz çok üzüldük artık sevineceğiz :teytey:

ay tatlım ne bilim inşallah geçer benim bünyem çok zayıfıtr zaten bide mide bulantıları mafetti beni pek bişey yiyemiyorum özellikle yemekleri yedeikten sonra midem yanıyor bu bebek hiç acıkmıyor sanki bir düzelsem bak sen teyzesi neler yiyeceğim hiç merak etme sen cinsiyetini söylerim dedi 2 li test yapacak ense kalınlığına bakacak ya teyzeleri bu vesile ile siz ne hissediyorsunuz cinsiyeti ile ilgili merak ettm mini bir anket yapıyorum sizin düşümceleriniz çok önemli benimle paylaşırmısınız

YAPRAKNİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL güzel anne ne haber tatlım sen tam olarak kaç günlük hamilesin son adet tarihin ne kısmetse doğum ne zaman ? canım bugünlerde yiyebiliyorsan bol bol ye çünkü bir süre sonra zor güzel kahvaltı yap yumurta süt beyaz peynir ben ne çok yemek istiyorum ama yiyemiyorum tatlım hcg ye gelirse maşallah ne güzel yüksek olması düşük olursa problem var ne kadar horman salgılarsa vücut bebek o kadar sağlıklı eşin haklı bu kadar stres yapma herşeyi oluruna bırak tatlım aalhım hayırlı ise bebeklerimize kucağımıza nasip edecek yaptığın her stres yiğenime yansıyor vallahi hamile dinlemem söylerim adaşıma oklava gelir kendine çok iyi bak canım bol bol yat ilk haftalar uyku çok yararlı

kaydirigubbakcemile2
cokacimcoook
acıktım kıslar ne yaptınız akşama
iklimsu,yapraknil melekleriniz nasıllar,

kaydirigubbakcemile2
cokacimcoook
acıktım kıslar ne yaptınız akşama
iklimsu,yapraknil melekleriniz nasıllar,

canım benimki iyi büyüyor teyzesi sen son 3 cm di gittiğimizde baklaım önümüzdeki haftada testleri yapılacak inşşalah herşey yolundadır ,ay canım günler uzun valahi oruçsunuz allahım yardımcınız olsun canım

sağol canım benim ya. işte geçen seferki yaşadıklarım yüzünden tam bir sevinç yaşayamıyorum nedense. kalp atışlarını falan görsem biraz daha içim rahat eder belki. daha bir farkına varırım hamile olduğumun sanki diye düşünüyorum. canım evet eşim stres yapmama kızıyor ama bir taraftan da geçen seferkine göre daha farklı, daha rahatsın diyor.geçenkinde çok stres yapmıştım çok kasmıştım kendimi ilk diye belki ama çok zararı oldu artık o kadar değilim tabi ama yine de çok rahat olamıyorum. akşamları daha erken yatıyorum canım, daha çabuk uykum geliyor. şu an yeme içmede sorunum yok ama eskisi gibi iştahlı da değilim. daha çok tatlı şeyler istiyor canım.
son adet tarihim 2 yada 3 ağustos. yani şöyle 2 ağustosta lekelenme oldu 3 ünde tam olarak adet gördüm hatta tatildeydim sinir olmuştum denize havuza girememiştim birkaç gün. valla takvimlere bakınca mayıs gibi gözüküyor. inşallah sağlıklı doğsun da doğum tarihi, cinsiyeti çok önemli değil benim için. kucağıma almak nasip olur inşallah.

sen nasılsın canım. bebişin büyüyor ne güzel. sen en kritik, en sorunlu dönemleri atlatmak üzeresin ne güzel darısı başıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…