Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kaydirigubbakcemile2
cokacimcoook
acıktım kıslar ne yaptınız akşama
iklimsu,yapraknil melekleriniz nasıllar,

sağol canım. cuma günü usg için çağırdı doktor inşallah gelişimi iyidir. keseyi falan görürüz. kalp atışlarını da görsem daha bir içim rahat edecek. tabi Allah'a emanetiz o korursa hiç bir şey olmaz. sizler de dualarınızı eksik etmeyin kızlar. sizler hep benim dualarımdasınız.

yaprakcım canın tatlı istiyorsa belki kız bebektir ne dersin :)))

canım ben de tam tersini biliyorum ekşi isteyince kız derler. gerçi hiç önemli değil kız erkek olması. önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun. daha benim için cinsiyet düşünmek için çok erken zaten. iklimsucum yakında açıklar ama.

Kizlar benim karnim çok ağriyor.. Belimle beraber..... Bebek mii... Yoksa adet miii. Ama 1 hafta var.... Ve göğüslerde hiç değişiklik yok..... Taze annişler bilgi verin....

istiridyecim canım senin adet zamanın ne zaman
güzelim bbenimde hamile olduğum ay hem belimde hem karnımda çok ağrı vardı
dediğin gibi gögüslerimde hiç değişik yoktu
ne dersin belki bebektir nedense benim içime öyle doğuyor

Kizlar benim karnim çok ağriyor.. Belimle beraber..... Bebek mii... Yoksa adet miii. Ama 1 hafta var.... Ve göğüslerde hiç değişiklik yok..... Taze annişler bilgi verin....

canım daha önceki adetlerinde 1 hafta önce ağrın oluyormuydu. eğer olmuyorsa olabilir canım. bende de 1 hafta önceden ağrılar başlamıştı ama adet günü geçene kadar göğüslerde bir değişiklik yoktu. ya da ben incelemediğim için belki çok farkedemedim. kendini çok dinleyip stres yapma canım. az kalmış bak haftaya dilek, sen, dırım inşallah çok güzel haberler vereceksiniz bize.

geldim kuşlarım geldimmmmmmmmmmmmmm
annemmmmmmmmmmmmmmm yerim seni bitanemmmmmmmmm yerim o hcg ni yerim o ilkokul numaranı kuşum stres yok allah aşkına yaa neolur herşey mükemmel gidiyor allahın izniyle sen ve meleğin allaha emanet hiç korkma

özgülüm yaa ben karar verdim yawrus hamileyim fikrine yoğunlaşıcam
sen de öyle yap belirtiler çok takılma
sen ısını ölçüyormusun
benim ısım sabit hamile kaldığım ay da sabitti
ve not almışım geçen hamileliğimde adet günümden bir gün önce kusmuşum sabah zaten benim başka bi beliritmde yok sadece adete yakın bi sabah kustuğumu ve tansiyonum düştüğünü biliyorum bu da adetten tam bir gün önceymiş yani belirtiler için erken kuşum dur bi yaa
bu bi hafta yaprakım neşesini paylaşalım bak zaman çabucak geçer o zaman

canım benim ben de senin o ısı ölçmelerini, heyecanını yerim canım benim ya. inşallah olacak hayatım. hep dua ediyorum inan bana. diğer arkadaşlar alınıp kırılmasın ama dualarımda önce senin ismini söylüyorum çünkü çok hakediyorsun. diğer arkadaşları da sayıyorum tabi ama onların yaşları bize göre daha genç. zaman problemleri yok. başka problemleri de yok. birtek aysimacığımın eş problemi var ama o da düzelecek inşallah.
kızlar çok belirti aramayın ben de çok belirti olmadı. karın ağrısı ve kasık ağrısı oldu adet olucam zannettim hatta. ama Allah çok büyük bana tekrar bu duyguyu yaşattı(her ne kadar şu an çok sevinip tadını çıkaramasam da) inşallah sizlere de yaşatacak bu güzel duyguları.

Yok ya ölçmedim ateşimide
yarin ölçeyim bari bu hafta....
Inşallah canim hamişdirsin... Evet haklisin yaprağin mutluluğunu paylaşalim:)
zaman çabuk geçer:))

ben çikiyorum kizlar..ii sohbetler... Yarin görüşürüz....

sağolun canlarım ben de sizlerin mutluluğunu paylaşacam inşallah en yakın zamanda.
tamam canım görüşürüz, hoşçakal.

sağol canım benim. inşallah senin bebişin de sana süpriz yapacak bu ay. stres yok tamammı. bir de işyerinde kendini çok yorma. bayramüstü işiniz yoğun belki ama gözünü seveyim ağır işler yapma çok dikkat et. az kaldı çünkü. hadi hayırlısı.

canım yaa yok ağır asla kaldırmıyorum
murat kaldırtmıyor zaten bebek var diyor kaç gündür
dur be daha 1 hafta bile olmadı diyorum
sen çok biliyorsun bebek 1 günde olur demez mi
çatlak benim kocamda işte
üzüm üzeme baka baka tabe

kıs çok güldüm valla süpersiniz siz karı-koca ve çok yakında bebişiniz,:roflol:
kociş var diyorsa vardır güzelim,maalum onlar daha ii bunları,,,senden de bekliyoruz bu ay güzel müjdeli haberleri...:Saruboceq:

güzel anne adaylarımız nasıllarmış bakalım bu gün,şu malum tarifi bize de verin de biz de yapalım artık birer mucize meleklerden,
annişler bu güzel ayların tadını çıkarın tamam mııııııııı????
mevsimlik meyvelere v.b. aşermeniz dileğiyle...finduk göbişlerinizden öpüyorum,aman haa üstünüze alınmayın ben yeğenciklerimi öpüyorum,kıskandınız mııı hadi sizin de gül yanaklarınıza kondurayım minik bir busecik mmmmmmuuuukkkkkkkkŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…