Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın kızlar..... hayırlı sabahlar hayırlı günler......
günler azalıyor.... dirim, cimbom.... sonrada ben.... umarım mutlu sona ulaşırız.................................

Günaydin arkadaslar
nasilsiniz
güzel anne sansli anne yaprakcim nasillar acaba
dilekcim,dirim ve özgül az kaldi sizinkilere de heyecan yapmamak elde değil vallahi ,kimbilir siz nasil heyecanlaniyorsunuzdur

kça gün var ki canım tutmadı diyosun. hele dur bi bekle
bende idare ederim işte moralim bozuk biras
dün eşim yine ben çocuk çocuk istemiyorum dedi bana .

Bacim benim fazlasi ile 7 gün kaldi..belirtide yok ...arada kaiklarima ufak ufak batma şeklinde ağri giriyo.....

Senşn nasilll

canım bende 2 gündür kasık ağrısı geceleri göğüslerde şişme va ayrı ani hareketlerde aşırı göz kararması ve baş dömesi var bilmiyorum şuan 4 günüm kaldı nasip kısmet Rabbim hayırlısını nasib etsin cümlemize amin.

kızlar günaydın
ben 2 gündür yoktum maşallah bayağı muhabbet olmuş
hepinizi öpüyorum hepinize iyi haftalar iyi diyelim iyi başlasın dimi :))))))))))

kça gün var ki canım tutmadı diyosun. Hele dur bi bekle
bende idare ederim işte moralim bozuk biras
dün eşim yine ben çocuk çocuk istemiyorum dedi bana .

yaa nedenki böyle dedi.. O istemiyormuydu...
Benimde eşim ilk zamanlar istemiyordu.. Zor ikna ettim bu seferde aksilikler oldu işte....

Hayirlisi canim vardir bir sebebi her halde.. Am çok kötü bişey bu ya sinir bozucu

maşallah senin belirtilerin var.... Inşallah hamileliktendir...

canım zaten o hiç istemiyordu düşükten sonra
bu yara olayı çıktından sonra güç bela ikna ettim
yine vazgeçmiş bakalım inş ikna ederim .
3 yıl falan istemiyorum diyor sebebi yok yani .

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
bak keyifliydim ama ilsucum son yazdıklarını kaşlarım çatık okudum
dıttt diyorum eşine başka da bi şey demiyorum yani
aşkolsun ona yaaa
bu nerden çıktı şimdi
hevesini kursağında bırakmasın yaaa

kızlar nasılsınız
özgülcüm dur canım yaa çok nişiler çıkşlar yaşıyorum zaten
daha erkendir heralde benim adetime 6 gün ama bi belirti yok
deryacık nasılsın fıstıkım sen bu ay başlıcakmısın çalışmalara yoksa bi adet döngüsü daha beklicekmisin
serdicim hoşgeldin cnm belirtilerin çok güzel hadi bakalım inş.
güzel annişimiz gelmedi bak ee tabi uykudan başını kaldıramıyordur o şimdi canım benim yaa
b-hcg yaptıracaktı yine ne yaptı acaba
özlemmm de bi varmış bi yokmuşşşşşşş

canım zaten o hiç istemiyordu düşükten sonra
bu yara olayı çıktından sonra güç bela ikna ettim
yine vazgeçmiş bakalım inş ikna ederim .
3 yıl falan istemiyorum diyor sebebi yok yani .

ayni benim eşim gibi...evlendik ben hemen bebek istmiyorum demezmiii...
Oysa ben bekarkenden beri çok severim bebekleriii... Hep anne olmanin hayalini kurardim... şans işte.. Oda istemedi ağladim kizdim tatli dille söyledim ikna olmadi... En sonunda kayin validem demiş ona ben torun istiyorum.. Ilkden olmaz ise sonra zor olur falan filan zorla ikna oldu.....
Senin kide olur inşallah....

vallahi ne bileyim canim yaa... 1 hafta kaldi şura bura... Başim ağriyor.. Arda karnim ağriyor.. Zaten biliyorsunuz rahatsizlanmiş adetten sonraki hafta barsaklarda iltihap vardi korktum karnimin ağrisi ondan mi die..... .. Ilaçlarida tam kullanmadim geçti die... Eğer adet olursam kalanlarida kullanirim ağri devam ederse.... üfff.

Sen bi kere benimle bir tutma kendini... Senin durum farkli..inşallah hamile kalmişsindri canim... Dirime sana özellikle şu dönemde hep dua ediyorum....

kızlar benimde eşim evlendiğimiz ilk zamanlar çocuk istemiyordu
oysaki ben çok istiyordum hatta 10 ay evde oturdum evlendikten sonra olsa ne güzel olurdu
şimdi kocaman olmuştu.daha sonra istemeye başladı.sonrada bu kürtaj olayımdan sonra keşke senin istediğin zaman olsaydı belki bunları yaşamazdık dedi ama ne yapalım olan oldu
şimdi de beklemek zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…