Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

o zaman yine bize özel hastanelerin yolu gözüküyor
araştırma testleri olduğundan ssk,emekli sandığı ödeme yapmıyor
ne yapalım mecburen cebimizden vericez
yeterki sağlıklı bebeklerimiz olsunda onlara herşey onlara feda olsun

hoşgeldin yaprakcım nasılsın
her yolundadır inş canımcım

sağol canım iyi sayılırım. annem bugün ameliyat oldu, o yüzden siteye fazla giremedim. aklım ondaydı hep. çok şükür çıktı, kendine gelmiş. biraz üşüyormuş ameliyathaneler soğuk oluyor ya ondan olsa gerek. inşallah çabuk toparlanır.

canım alalh sifalar versin
iyi geçmesine sevindim
inş cabucak toplanır da torununa hazırlık yapmaya baslar
bulantı falan var mı güzelim

canım alalh sifalar versin
iyi geçmesine sevindim
inş cabucak toplanır da torununa hazırlık yapmaya baslar
bulantı falan var mı güzelim

sağol ilsucum. inşallah çabuk toparlar, aklım hep onda ve bebişte.
canım bulantım yok sayılır. sadece sabeh çok kısa süreli oldu ve geçti. olması gerekiyor dimi. endişeleniyorum aslında. inşallah bu sefer sorun olmaz ya. sağlıklı olur bebeğim. kucağıma almak nasip olur inşallah. cumaya gideceğim bakalım ne var ne yok dr söyler artık. bhcg tekrar yaptırın demedi doktor ama merak da ediyorum. gerçi sürekli test yapmak da biraz geriyor insanı arttımı, 2 kat oldumu falan biraz stres yapıyorum. cumaya kadar sabredeyim artık. sonra 1 hafta 10 gün de kalp atışları için beklemem gerekecek. şu dönem çok stresli bir dönem ya. hatta ilk 3 ay insan hep korku içinde olur herhalde. Allah'a emanetiz artık. dua edin kızlar nolur.

canim sen hiç kendini üzme artik..allahin izni ile annende iyi olacak bebişinde sağlikli olcak.. Dualarimiz seninle....

ilk 3 ay böyle geçiyor malesef
bulantı olması ii derler ama masallah senin kan değerinde fırlamış sağlıklı olduğunu oradan anlayabilirsin
canım cuma günü kese için gidieceksiniz sanirim vaginalle acaba kalpte duyulur mu ozaman

bilmiyorum ki canım ya. belki başlar artık bulantılarım. insan midesinin bulanmasını ister mi hiç. demekki istiyormuş. doktora da sorucam. bulantı olmaması kötü mü diye. sadece kese bakacak herhalde canım. kalp için daha erken gibi geliyor. bide yok mok der iyice stres olurum. inşallah bu sefer sorun çıkmaz ya.

ee ben geldim ama
tabi haklısın biras geç oldu kimse de yok haliyle
yaprakım annişim anneciğine çok acil şifalar diliyorum bitanem o sapasağlam olucak görüceksin ve torununa neler neler örücek sende bize burda göstericen

ilsu cnm sende faranjit olmuşsun bu ne kuşum yaa hastalıktan bi başını kaldıramadın yaaaa
hayret valla nazar mı vat güzelim sende

deryacımm nasılsın bitanesi keyifler nasıl
bir an önce testlerin için bi hastane bul ablacım

özgülcüm fıstıkım sende benim gibi bi mut bi belirti arıyon dimi
canım yaa ben ilk hamileliğimde adet günümden 1 gün öncesi tansiyonum çok düşmüş ve o gün ilk kez 2 kere kusmuşum ayıptır söylemesi yani daha erken diye kendimi kandırıyorum kuşum sende öyle yap
bugün midem çok berbattı ki hala öyle ama sebebini biliyorum eşim grip kaç gündür bende aklım sıra kendimce önlem alıyorum bu suda eritilen c vitaminleri var ya ondan içtim ve mahvoldum kızlar

yani bi yanım umutlanıyo bi yanım da kendini kaptırma dio

yaprakcım annene çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
rabbim bu hamileliğinde tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tabi tüm hamişlerede inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar test derken isimleri ne benim doktorum sadece bizden kromozom testi istedi defalarca konuştuk başka bişeye gerek yok dedi sizler de o testlerin adı varmı?

nurtencim seninle de bi görüşemedik doğru dürüst ama biz şimdi çıkıyoruz canım yaa
yarına inş.
kocaman öpüyorum seni iyi akşamlar güzelim
iyi bak kendine

Günaydin kizlar.. Dün sitenin azizliğine uğradim ben pek giremedim....

Cimbomum evet bir yanim umutlaniyor... Bir yanim da umutlanma diyo..

Kizlar ben bu günde ölçdüm ateşimiii...
şöylekiii:

Sahur : 36,7
sabah 07:00 : 36,8 sonra hemen peşinden bi daha ölçdüm 36:9 çikti

bilmiyorum.. Hiç belirtim yok.. Zaten zamanda azaldi artik...
Ateşde değişken sabit değil... Göğüsde belirti yok... Karnimda geçti artik ağrimiyor.. Daha doğrusu hafif ama gaz sancisi sanirim...

çok isterdim bu ay hamiş kalmayi ama kismet umutlar ertelendi.... Nasip kismet....

günaydın arkadaslar hepinize teker teker
nasılsınız?

cimbomum siteye aksam vakitleri dalmış yine şenlendirmiş . carsambada geldi kaldı kaç gün dimi çookkk umutluyum sizden bu ay arkadaslar
istiridyecim sen umutsuzum demişsin ya öyle konuşma illa belirti mi olması gerekir?? çoğu kişi hamile olduğunun farkına bile varmıyor ,benim ablamda adet düzensizliği vardi hamile olduğunu öğrendiğinde 7 haftalıktı:)))hiç anlamamış anlıcağın.
güzel annem yaprakım napıyor işlerini halledip girer sanırım 4 carpı 4 ev işi sonra buraya .ama sakın kendini yorma .
deryacım dünde senin işlerin yoğundu sanırım pek giremedin öğleden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…