Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yaprakcığım,çok geçmiş olsun canım benim,annene acil şifalar diliyorum,şuanda anneciğin sabırsızlanıyordur iyi olmak için biran önce,malum beklenen özlenen biricik torun yola çıktı,şimdi o bu moralle maratona bile katılır,
tekrar geçmiş olsun canıma.s.a.s.a.s.öpüyorum seni gül yanaklarından ve minnoşunu,mercimeğini de..ŞenizŞeniz

İKLİMSU canım arkadaşım sen ve meleğin nasıl,pıtpıtlarını duyuyorsun artık değil mi,oooy oyyy oyyyyy ne şekerdir şimdi o ,
günler geçmek bilmiyor değil mi,güzel rabbim sana ve meleğine uuuuuuuupppppppp uzun ömür versin hemi de sağlıklısından,hayırlısından,,,
öpüyorum gül yanaklarından ve biricik meleğiniiii...ŞenizŞeniz

ilsu daha eve net bağlatamadı mı ki yaa
bak bugün hiç görüşemedik canım yaa
nasıl oldu acaba

canim arkadasim malesef bağlanmadi, işyerinden de işlerden oturu kkya girip çikmambir oluyor. Yazilanlara bakiyorum anliyacağin .
Iyiyim ben çok şükür sorun yok.
Safak 3 dimi bugun:)))

istirdye aslında bgn yapsan seninki çıkabilir silikte olsa ,oncomed var ucuz testlerden 3 ytl o en hızlı yanıt vereniymiş .

günaydın kızlar. nasılsınız. bu sabah pek kimse gelmemiş. ilsucum her zamanki gibi sayfanın açılışını yapmış.
canım nasıl oldun, bugün daha iyisindir inşallah. sıcak bitki çayları iç bol bol. vitaminli bişeyler yiyip iç.

günaydın hoşgeldin canım .
aslında sen nasılsın ,anneni bugun çıkartcaktınız sanirim dimi saat kaçta gidiceksiniz
ben turp gibiyim ya iyileştim:))

:çok üzgünüm:günaydın kızlar bende burdayım üzgünüm:çok üzgünüm: dün akşam beklemediğim an geldi ve hastalandım çok umutluydum neden böyle oldu bilmiyorum madem bebiş yoktu neden bu kadar umutlandım :uhm: artık nasip değilmiş demekten başka çare yok destekleriniz için teşekkürler.

serdicim canım ya üzülmeee bak enazında bebiş olmasa da düzenli adet görmüşsün .önümüzdeki aylar inş uğur getirir sana. biliyorsun her ay %25 sans varmış gebelik için .

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
ilsucum erkencisin yine arkadaşım geçmiş olsun hastamı olmuştun

yaprakcım güzel anne sen nasılsın bakalım nasıl hissediyorsun kendini ne zaman gidicen tekrar doktora:CüvCüv:

yaprakcım hergün bi avuç fındık ve ceviz yiyorsun di mi
bi de süt günde 2 bardak
ve günde 2 lt su

canım henüz öyle şeyler yemeye pek başlamadım ama yemem lazım haklısın. bu günlerde tatlılara saldırıyorum. dün akşam dışarı çıkmıştık tatlıcının önünden geçerken eşim eve alıp paket yaptırdı. ama vitrinde sütlü tatlıları görünce dayanamadım oturup orda da yedim. 5 dak.da bitirdim tatlıyı garson da şaşırmıştır. kıtlıktan çıktım falan sanmıştır. ama daha faydalı şeylere geçmem lazım. meyve, ceviz, fındık, süt gibi. hele şu bebişi bir göreyim de daha bir farkına varıcam bazı şeylerin.

canım üzülme herşeyde bir hayır vardır
inşallah bir daha ki aya olur

günaydın canım
birascık üşüttüm sanirim genzim yanıyordu iyiyim şimdi saolşakkıdı

ay ben bugunu hep cuma saniyorum be yaprakcım bugun perşembe dimi :)))
yok yolculuğa çıkmacanım uşan bebeğin tutunma aşamasında zaten yorma sakına kendini

günaydın hoşgeldin canım .
aslında sen nasılsın ,anneni bugun çıkartcaktınız sanirim dimi saat kaçta gidiceksiniz
ben turp gibiyim ya iyileştim:))

canım iyi olmana çok sevindim. kendine dikkat et yine de. ben bugün bir garip hissediyorum kendimi. yani karnımda hafiften bir ağrı var, gaz ağrısı gibi. midem biraz hassas ama bulantı gibi de değil tam olarak bilmiyorum normaldir inşallah. annem yarın çıkacak inşallah. onlar istanbulda, aslında biz de gitmek istiyorduk ama şu durumda benim yolculuk yapmam doğru olmaz herhalde. yarın öğleden sonra gibi bursada olurlar inşallah, bizde eve gideriz artık.

canım üzülme desem de boş biliyorum. insan kendini çok kötü hissediyor, kolay değil biliyorum. ben 5 ay sürekli umut içinde bekledim. adet olduğumda bunalıma giriyordum resmen ama sabretmek zorundaydım. sen de sabret canım inşallah önümüzdeki ay gelir meleğin.

ilsuya da söyledim deryacım bugün sanki pek iyi hissetmiyorum kendimi. belki sabah diye öyledir. düzelir inşallah.
ben aslında cmtsi gidecektim doktora, yarın annem hastaneden çıkacak inşallah, telaş olur diye doktora gidemem diye düşünmüştüm ama doktor cmtsi yokmuş. mecburen yarın akşamüstü gitmem gerekiyor. zaten doktor da cuma gel demişti. inşallah keseyi görebiliriz. kalp atışları için daha erken sanırım. bir mucize olsa da onu da görsem keşke.

çok sağol güzel dileklerin için canım. ben henüz aileme söyleyemedim canım. bebeği ve kalp atışlarını bir görelim, herşeyin yolunda olduğunu anlıyayım o zaman söylemeyi düşünüyorum. tabi söylesem çok mutlu olurlar özellikle annem ama işte dediğim gibi önce bebişi ben bir göreyim. inşallah bu sefer sorun olmaz. sağlıklı olur bebişim, kucağıma almak nasip olur inşallah.

herkese günaydın arkaşlar
Yapraknil canım annene çok geçmiş olsun tatlım ..... sana gelirsek miden daha bulanamz bebek çok küçük sadece şimdi sanki deniz üstünde yolculuk ediyormuşsun gibi dalgalıdır bunlar normal benim ara ara gaz sancılarım hala devam ediyor yeterki sen morelini yüksek tut , ben son iki aydır çay bile içmiyorum normalde günde 10 bardak falan içerdim mide bulantısından ne yemek ne meyve nede fındık falan sen şimdi den mide bulantıların yoğunlaşmadan canım bol bol ye bir kaç zaman sonra zorrrrrrr olur sana stres yapma diyorum bebeğin gayet iyi ve büyüyor annesi

ilsu canım sen neden kendine iyi bakmıyorsun ya sürekli hasta oluyorsun kızıyorum sana kendine iyi bak bir daha ay yiğenim geldiğinde de böyle yaparsan oklava gelir iyi beslen vitamin al tatlım ...

adaşım günaydın henüz gelmemişsin ama hep aklımdasın senin için çok dua ediyorum bitanem tatlım sen geçen ayın kaçında adet olmuştun normalde 26 günde bir oluyordun şimdi kaçıncı günün FORTEL alsana ya o bir hafta önce kesin sonuç veriyor tatlım kalbim özellikle bu ay senle atıyor minik yiğeninde hissediyor ve oda dua ediyordur seni çok öpüyorum

Günaydini kaçirdim kizlar tünaydin olsun bari.... Kizlar benim hafif hafif hala karnim ağriyor....

Serdicim üzülme.. Yakindir peşinden geliyom :))

ilsu cum görüşemiyoz artik seninle.... Zaten sitede azizlik yapiyo...

Yaprakcim annene henüz söylememişin.. Kiz maşaalahin var... Ama dr.dan sonra söle daha güzel olur sende ii hissedersin...

Deryacim sen nasilsin canim ?...

Iklimsu maşallah 1.aşaman bitti gibi... Allah kolaylik versin bulantilar yemek yiyememe ... Halden de düşer insan.. Umarim çabuk geçer...

Cimbomum yok hala gelmemiş......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…