A
aysimaa80
Ziyaretçi
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.001
ilsu daha eve net bağlatamadı mı ki yaa
bak bugün hiç görüşemedik canım yaa
nasıl oldu acaba
yaprakcım hergün bi avuç fındık ve ceviz yiyorsun di mi
bi de süt günde 2 bardak
ve günde 2 lt su
:çok üzgünüm:günaydın kızlar bende burdayım üzgünüm:çok üzgünüm: dün akşam beklemediğim an geldi ve hastalandım çok umutluydum neden böyle oldu bilmiyorum madem bebiş yoktu neden bu kadar umutlandım :uhm: artık nasip değilmiş demekten başka çare yok destekleriniz için teşekkürler.
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
ilsucum erkencisin yine arkadaşım geçmiş olsun hastamı olmuştun
yaprakcım güzel anne sen nasılsın bakalım nasıl hissediyorsun kendini ne zaman gidicen tekrar doktora:CüvCüv:
günaydın hoşgeldin canım .
aslında sen nasılsın ,anneni bugun çıkartcaktınız sanirim dimi saat kaçta gidiceksiniz
ben turp gibiyim ya iyileştim:))
:çok üzgünüm:günaydın kızlar bende burdayım üzgünüm:çok üzgünüm: dün akşam beklemediğim an geldi ve hastalandım çok umutluydum neden böyle oldu bilmiyorum madem bebiş yoktu neden bu kadar umutlandım :uhm: artık nasip değilmiş demekten başka çare yok destekleriniz için teşekkürler.
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
ilsucum erkencisin yine arkadaşım geçmiş olsun hastamı olmuştun
yaprakcım güzel anne sen nasılsın bakalım nasıl hissediyorsun kendini ne zaman gidicen tekrar doktora:CüvCüv:
yaprakcığım,çok geçmiş olsun canım benim,annene acil şifalar diliyorum,şuanda anneciğin sabırsızlanıyordur iyi olmak için biran önce,malum beklenen özlenen biricik torun yola çıktı,şimdi o bu moralle maratona bile katılır,
tekrar geçmiş olsun canıma.s.a.s.a.s.öpüyorum seni gül yanaklarından ve minnoşunu,mercimeğini de..ŞenizŞeniz
İKLİMSU canım arkadaşım sen ve meleğin nasıl,pıtpıtlarını duyuyorsun artık değil mi,oooy oyyy oyyyyy ne şekerdir şimdi o ,
günler geçmek bilmiyor değil mi,güzel rabbim sana ve meleğine uuuuuuuupppppppp uzun ömür versin hemi de sağlıklısından,hayırlısından,,,
öpüyorum gül yanaklarından ve biricik meleğiniiii...ŞenizŞeniz[/QUOTE
güzeller güzeli arkadaşım çok saol bu güzel dileklerin için canım benim hamileliğim biraz ağır geçiyor nerdeyse 3 ay bitti ama ben daha toparlanamadım mide bulantılarım ve kusmalarım henüz geçmedi ama meleğim için katlanıyorum canım arkadaşım bu mübarek günlerde allahım tüm istiyenlere özellikle bu sayfadaki herkese bir an önnce meleklerini nasip etsin tabii hakkımızda hayırlısı ile ....
canım gerçekten zaman çok zor geçiyor bu pazar doktora gideceğim ikili testleri yapılacak ense kalınlığı ile ilgili bide cinsiyetine bakacak doktor amcası bakalım hayırlısı canım ... sende kendine çok iyi bak ve umudunu kaybetme ne olur ben ve adaşım neler yaşadık en yakın siz biliyorsunuz 80 gün adet olmadım ama bunda da bu hayır varmış sonra adet oldum ve hemen hamile kaldım her şerde bir hayır vardır umut olmazsa herşey çok daha zor olur umudunu sakın kaybetme seni kocaman öpüyorum :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?