Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

herkese günaydın.
özgülcüm birtek sen varsın galiba canım. ilsucum bugün yok herhalde. dün hastaymış canım benim ya gözümden kaçtı geçmiş olsun diyemedim. kusura bakma canım. inşallah bugün daha iyisindir. sanırım direncin düştü. klimalı ortamlarda bulunuyorsan o da yapar. kendine iyi bak canım çok geçmiş olsun.

özgülcüm gelelim belirti meselesine. ben birkeresinde dr a sormuştum işte gebelik belirtileri ne zaman başlar diye o da son adet tarihi 1-2 gün geçince demişti. ondan öncekiler psiklojiktir dedi. ama karın ağrıları bende de olmuştu biliyorsun. bu da belirti aslında. göğüslere gelince daha belirti vermez canım ya. bak ben sat a göre 5 haftalık falan gözüküyorum belki daha fazla ama benim yumurta geç oluşup çatladığı için çok da ileri değildir diye düşünüyorum yani daha 4+4 falan olabilir. benim göğüslerimin acısını ben daha yeni yeni hissediyorum o da dokununca yatakta bir taraftan diğer tarafa dönerken falan. hatta hala gerçek anlamda mide bulantım yok ve o yüzden endişeleniyorum. olması gerekir falan diye geçiyor kafamdan. en son pazar günü kan değerim de gayet iyiydi doktor tekrar bakılmasına gerek yok dedi ama ben şu an merak içindeyim acaba kese oluştumu bebek gelişiyormu falan diye. bunlar artık 2-3 gün sonra dr a gidince netleşir sanırım. yani endişeler hiç bitmiyor canım benim. o yüzden göğüslere çok takılma. biraz sabret az kaldı bak. dilekciğim, sen, dırımkızı şu an ne kadar heyecanlısınız biliyorum ben de öyle değilmiydim. ama bunlar tatlı heyecanlar. inşallah sonucu da güzel olacak canım.

saol bitanem klima yapıyor bencede sürekli harıl harıl calışıyor
evet yaprakcım benimde göğüslerim 5. haftamda acımaya baslamıştı
onlar tamamen psikolojik.
birde adet olacaksın gibi ağrın olur özgülcüm ,sürekli wc ye gidiyodum acaba mı diye:))
yaprakcım senin kanın cumaya 7 binlere ulasır onun için keseyi mutlaka görürsün

çok sağolun yaprak ilsu...

Haklisiniz böyle düşünüp düşünüpm kafayi yiyoz...

Ama yaprak sana stres yasak... Sen anne olacaksin önce bebğim diyeceksin... O yüzden onun iyi büyümesi için önce sen güzel düşünmelisin... Her zaman kötü olcak diye bir kaide yok.. Sen topaç gibi bi hamiş olcan bakda gör... Göbüşünü gere gere yürüycen.. Sağlikli olcaksiniz inaşllah ikinizde.. Böyle düşün.. Boş ver değerleri artik....

Ilsu evet karin ağrilari oldu ama... Ne bileyim...

Biliyormusunuz heyecanli değilim şu an... Son gün belki olurum.. Hepe heyecanla bekleyip adet olmak insanin hevesini kiriyor bazen... Aklima elimde tek çizgili gebelik esti ile wc de oturuşm geliyor....

Yine aynisi olabilir o yüzden umutlandirmiyorum kendimi.. Allah büyük ..
Hakkimizda hayirlisi olsun..

bilmiyorum ki canım inşallah öyle olur. ben cuma değil de cmtsi gidicem doktora. cuma günü annem hastaneden eve çıkacak onun yanında olmamız lazım. doktor akşamüstü muaynehaneye geliyor çünkü. o yüzden cmtsi gitmek daha iyi olur. hem daha net belli olur diyorum. herhalde karından bakar. vajinal de baksa farketmez bir sorun olmaz herhalde.

evet canım stres yapmamam lazım biliyorum. ama merak ediyorum işte. acaba gelişiyormu, herşey yolundamı falan diye aklım takılıyor. ilk 3 ay böyle olucam herhalde. ondan sonra alışırım belki. 2-3 hafta içinde belli olur herşey sanırım.

sen de belirtilere çok takılma. az kaldı bak. zaman çabuk geçiyor. sizin için hep dua ediyorum inşallah olur canım.

Anladim canim, olsun daha iyi 1 gün daha ilerisi olacak.
Vajinalle daha net görünüyormuş alalh korusun sorun varsa da hemen görünüyormuş işte.benim elimde karindan bakilanla birde vajinalle görünenen bebek resmim var ikisi arasinda okadar fark var ki anlatamam

o zaman vajinalle bakmasını da söylerim doktora. bakalım ne diyecek. bu doktoru da pek tanımıyorum. yani bazı doktorlar işlerine karışılmasına bozuluyor bakalım bunun tavrı ne olur. ilk haftalar vajinal çok net oluyor evet.

sen daha sakliyon mmu onlarii.. Ben kürtajdan sonra hemen yirtip attim.. Moralimi bozuyordu.....

Evet yaprak düşünmüyorum artik....

Inşallah güzel şeyler olur önümüzdeki günlerde....
Hepimiz hamile olur sağlikli bebekler dünyaya getiririz allahin izni ile...

Cimbomun dediği gibi hepimiz anne topiclerine geçeriz.. Bu sayfada adi gibi boş kalir...

cimbom nerde ya. gelmemiş bugün hiç. çok çalışıyor bu kız ya.
canım o kadar çalışma, bak hamişsindir belki tansiyonun falan düşmesin. ay 4-5 gün kaldı ya. çok heyecanlıyım onun için. inşallah hepimiz birbirimize müjdeli haberler vereceğiz.

ben çok işim çıktı akradaslar şimdilik okudum yazılanları
hayır ya hamile kalsak bile burası devam etsin

merhaba canlarım
nasılsınız.
bencede eğer hepimiz hamile kalırsak buradaki tüm grup yeni topicte buluşalım

benim için farketmez kızlar siz nerde ben orda. ama başka bir topiğe misafir gibi gitmeyelim. kendimiz bir topik açarız açacaksak tabi.

yaprakcım tabii ki güzelim biz kendi topiciğimizi açarız muhabbete orda devam ederiz.

ayyyy midem bulanıyo deriz,amannnn seninki kaç aylık oldu,
aman da aman cinsiyeti ne imiş aaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy ne güzellllllllll yaaa
söylemesi bile harikaaaaakaydirigubbakcemile3

ay canım inşallah inşallah. çok güzel olur tabi güzel olmazmı harika olur valla.

selam arkadaşlar,
nihayet taşındım yerleştim, canım çıktı ama değdi doğrusu.
bu arada 3 aylık bekleme sürem doldu ama hiç bir araştırma ve tahlil yaptıramadığım gibi, bunun için ankara gataya gitmemi söyledi buradaki doktor ki şuan bu imkansız gibi.
biz bu işi Allaha bırakıp çalışmalara devam edeceğiz galiba.
ölmezsem tabi kürtaj olmaktan.

sizler nasılsınız umarım olumsuz bir haber yoktur kimsede.

sizleri özledim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…