Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız kızlar
çiğdem ablacım hoşgeldin nasıl sın
çok yoruldun sende yaa bu taşınma işi falan di mi
şimdi rahatsındır ohhh sefanı sürebilirsin artık

haberler güzel ablacım dilek varya iklimsu o hamiş onu biliyorsundur
gelelim süprizeeeeeeeeeeee
yapraknil de hamişşşşşşşşş
bir çok sorunu olduğunu düşünüp tam da tedaviye iğneli aşılamaya başlıcaktı ki geçen hafta hamiş olduğunu öğrendik ve yıkıldı burda sayfamız
sende gataya gidemeyeceğini söylüyorsun yaa hayırlısı olsun ablam yaa
herşey allahtan zaten

ilsu cnm bugün nasılsın fıstıkım

özgülcüm şu an seninle aynıyız var yaa
senini yazılarını okuyunca alla alla ben bi yazdım bunu acaba diyorum

deryacım nasılsın fıstıkım
cnm sen özelde araştırma yaptırıcan ya benim görümcem 2 düşük yaptı ama ikisinde de kese oluşmamıştı uzun ve sıkıcı bi hikayesi var boşver işte neyse dün bahçelievlerde medical park hastanesine gitti 15 ytl muayene oldu 90 ytl ye de testleri yapılacakmış 16 adet test 4 tüp kan vermiş
yani aklında olsun kuşum

annişimmmmmmmmmmmmmmm kıyamam sana beni düşünmüşsün ağır iş yapma diye
yok gülüm mallar çuvallanıyor falan ama ben sayıyorum sadece ağır kaldırmıyorum cnm
bu arada psikolijktir ama benim dünden beri midem kötü oruç tutmuyorum ama burda da yiyemediğimden açık ya mide asidi böyle yapıyor olabilir bi de çok uykum var dün 10 a kadar zor dayandım şu an bile uykum var bi de sabit olan ısım 2 gündür 36.7 yani sanırım bu sefer 36:7 de sabitlendi ondan önce 36.6 idi

cimbomlu, hoşbulduk canım. a.s.
hamişlere çok sevindim.
Allah her isteyeni evlat sahibi yapsın.
Belki bize de bu ev ve bu şehir uğurlu gelir. Çıkacağım, yarın görüşmek üzere hepinizi öptüm.

güzeller güzelim. hep seni aradı gözlerim. var sende bişeyler var, hadi hayırlısı. ben de şu an tavuk gibi 9.30-10 gibi uyuyorum geceleri. 11 e kalmıyor yani. uykuya meyil de bir hamişlik belirtisi. ateşin de maşallah süper. ikizlermi geliyor ne. inşallah ya. özgülle ikinize kutlama yapıcaz inşallah. çoksabırsızlanıyorum. haftasonumu test yapıcan canım yoksa pzt falan mı.

cimbomlu, hoşbulduk canım. a.s.
hamişlere çok sevindim.
Allah her isteyeni evlat sahibi yapsın.
Belki bize de bu ev ve bu şehir uğurlu gelir. Çıkacağım, yarın görüşmek üzere hepinizi öptüm.

teşekkürler nakkad. inşallah sen de sorunlarını en kısa zamanda halledip hamile kalırsın canım.

Ben p.tesi den sonra yapicam tabi günüm geçerse.. Adet gelirse pek üzülmem ama tek çigili test daha çok üzer gibi geliyo bana...

Tabi meraktan çatlamazsam:)

inşallah ya... Dirim le cimbom.... Hamiş olarak p.tesi gelcekler buraya :))

yapmayın kızlar havaya sokmayın beni
zaten havaya girmeye çok müsaitim
inş.yarabbim inş.
bu p.tesi 3 hamiş olsa kk da yarabbim
bi de ben anlarım herlade bilmiyorum ki yaa
ama geçmesi için bir kaç gün bekliyim di mi bende karasızım valla
sizce ne yapayım ya
tam adet günü o ucuz testlerden yapsam çıkarmı ki
diğer hamileliğimde 3 gün sonra yapmıştım pes valla nasıl dayanmışsam

NAPALIM BİLİYONMU TAM ADET GÜNÜMÜZDE UCUZ TESTLERDEN YAPALIM....

BİLİYONMU BENDE HAMİŞLİĞİMDE ADETİM 3 GÜN GEÇİNCE YAPMIŞTIM:)
NASIL DAYANDIYSAM....-tatlicadiarzu-

özgülüm tam adet günümüzde o ucuz testlerde çıkarmı ki
gerçi benim yumurtlamamdan sonra ki 14.gün olucak

canım çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra en geç belli oluyor. mesela sen 30 unda yaptırmıştın iğneni ben hatırlıyorum. pazar günü falan ucuz testlerden alıp yapsan silik milik bişey çıkar. ya da benim gibi direk kan testine gideceksiniz. ama sabrederim diyorsan pzt-salı daha da netleşir. hadi hayırlısı. güzel haberlerinizi dört gözle bekleyeceğim.

yapalim adet günümüzde korkmuyorum nasipse gelir gelmez ise
sizler varsiniz teselli edersiniz benii...
:))

evet canım haklısın. olması için hepimiz duacıyız, sizler kadar ben de çok istiyorum sizin hamiş olmanızı ama bu ay olmazsa da dünyanın sonu değil, yıkılmak pes etmek yok. biz nelerin üstesinden geldik değilmi. mesela ben bu sefer çok kaptırmıyorum kendimi. çok stres yapmıyorum. herşey Allah'tan. inşallah hepimiz için en iyisi olur. göbeklerimiz ve kucaklarımız boş kalmaz inşallah. en kısa zamanda dolsun yarabbim.

özlem hanım zaten kaç aydır yoktu
bi de okullar açıldı yaa bahanesi hazır çok yoğunum gelemiyorum
nerde bu yaaaaaaaaaaaaaaaaa

selam kıslar,buradayım kıs dilek,yoğun felan diyemiyceem bu sözlerinden sonra,korktum valla,ama işin aslı pek yoğun değilim aslında,birtürlü adapte olamadım okula,,
şansıma bakki perşembe ve cuma günlerimi boşalttım,haftada 3 gün okula gidiyorum kalan 4 gün tatil oleeeeyyyyyy,,,,
oruç bu yıl beni biraz sarstı,okuldan gelince hemen yatıyorum,gözlerim de biraz sorun var sanırım,gözlük de pek fayda etmiyor artık,ışığa fazla gelemiyorum,,
ama öğrencilerimi çok özlemişim kıslar yaaaaa,canlarım benim ne tatlılar,
bugün beni biraz üzdüler istemeden de olsa,onlar nasıl olduysa hamile olduğumu duymuşlar,kimisi sorup duruyor 'hocam bebeğiniz ne zaman doğdu' diye,ne diyeceğimi bilemedim,kafalarını fazla karıştırmamak için kaybettim dedim sadece,çok üzüldüler benim için,canlarım benim yaaaa,,,,
bakalım bu ay meleklerimiz gelecek mi,sabırsızlıkla bekliyorum,adet tarihim bu ayın 23'ünde,pek ümitli değilim ama 3 aydan sonra gün saymayı da özlemişim doğrusu,

iklimsu ve yapraknilin müjdesinden sonra ümitsizlik diye birşeyin lügatımızdan silindiğini anladım,,
meleklerimizin müjdeli haberlerini vereceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum,:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…