Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

amin güzelim cümlemiz sevinçten ağlasın

bak aysima ne güzel demiş ddaha doğru kişiyi bulup evlenemeyenler var canım bak bir de böyle düşün
senin ne güzel mutlu olduğun bir eşin var akşam eve gidince sarılıp dertlerini anlatacağın biri var
arada hepimiz eşlerimizle sorun yaşıyoruz ama olsun varlıkları yinede çok güzel

güzelim bak sayfa hamile haberleri ile dolu
mübarek ayda allah herkezin yüzüne gülüyor
bak sende güleceksin deryada söylemişti diyeceksin
vay be ne kafiye oldu ama :)))))))

canım benim daha iyi olmana sevindim
belki ağlayınca biraz içini dökmüş rahatlamışsındır
ben 2 gün boyunca yokum malum evdeki bilgisayar çöplük yenisini alana kadar hafta sonları yazamıyorum ama hep merak ediyorum
güzelim umarım pazartesi günü görüştüğümüzde bana mutlu haberi verirsin benide çokkkkkk mutlu edersin ama oldu kiiii olmadı güzelim umudumuz bir dahaki aya devam edecek tamam mı canım üzülme

herkese mrb arkadaşlar sitede gerçekten problem var girişleri çok zor ...

İstiridyeyim canım neden bu kadar kendini hırpalıyorsun allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin bunu bizden iyi kimse bilemez ilk meleklerimizi hepimiz çok istedik ama kucağımıza almak nasip olmadı yani hayırlı deilmiş hep böyle düşün allahım sana en hayırlı ve doğru zamanda bebeğini nasip edecek bu ay olmazsada bir dahaki ay olmadı öbür ay benim doktorum bana ilk bebeğin gelişimi yavaş demişti ilk bebeğim için dünya başıma yıkıldı doktor kadındı daha sonra bana dediki dua etki hamile kalabiliyorsun dedi o an onu içimden parçalamak geldi ama şimdi anlıyorum ki kadın çok haklı burdaki herkes bir kez hamile kalabildiyse bir daha kalabilir bunu sakın unutma güzel arkadaşım

Adaşım uzun zamandır görüşemiyoruz seni merak ediyorum bu ay senden çokkkkkkkkkkkk umutluyum güzel haberlerini bekliyorum tatlım

Yapraknil canım midenin hasas olması çok normal bak bana kaç aydır geçiyorum bide karında gaz sancısı olması normal gelir gelmez yaz allahım yardımcın olsun

Dırımkız belirtilerin hamilelik belirtileri inşallah hamilesindir canım

İlsu tatlım çıkmışın sanırım senide kocaman öpüyorum

günaydın kızlar. dün biraz rahatsızdım pek giremedim siteye. sonrada doktora ordan da anneme gittim sizlere haber veremedim.
annem taburcu oldu. çok şükür iyi, ameliyat gayet başarılı geçmiş ama ameliyata bağlı ağrıları var biraz. moral olsun diye bebişi söyledik, çok sevindi. ben iyileşince bakarım ona falan dedi. inşallah bu haber onun iyileşmesini hızlandırır. erken mi söyledik bilmiyorum ama hasta diye eşim söylememizi istedi umarım sonuna kadar herşey yolunda gider.
gelelim doktorda yaşadıklarıma. benim randevu 17.30-18 arasıydı. doktor aldı beni önce karından baktı ama bişey gözükmüyor dedi. idrar torbasının dolu olması gerekiyormuş. ben bunu düşünemedim. eski doktor hep vajinal bakıyordu buda öyle bakar diye düşünmüştüm ama bu doktor karından bakma taraftarı. sonra bana bekleme salonuna geçin biraz su için idrara sıkışın tekrar bakalım dedi. belki 10 bardak su içtim. ama bir türlü sıkışmadım. saat 7 oldu artık kimse kalmadı bütün hastalar bitti. hala sıkışmamıştım. olsun bakalım yine de dedi. baktı ama yine net değil bulanık dedi. beni aldımı bir telaş bir panik. zaten korkmuşum geçen seferden. herhalde kese yok dedim. doktor da var, muhtemelen şurda falan diye bana bişeyler gösteriyor ama benim moralim sıfır tabi. idrar torbası tam dolmadığı için net gözükmüyor telaşlanmayın dedi. sonra da vajinal bakalım için rahat etsin dedi. vajinal bakınca çok şükür gördü. 5 haftalıkmış. kesenin boyutları gebelik haftası ile uyumluymuş. haftaya tekrar çağırdı fetal hücrelere mi ne öyle bişeye bakması gerekiyormuş. kalp atışları ne zaman görünür dedim. 2 hafta sonra dedi. ay şimdi bu 2 hafta nasıl geçer ya. inşallah bu sefer sorun olmaz kızlar ya. dün biraz mide bulantılarım oldu, karnımda ağrı falan vardı. o yüzden gidene kadar yattım hep siteye de giremedim. dr mide bulantıları için henüz erken 7. haftada falan başlar telaşlanmayın dedi. ayrıca illa mide bulantısı olacak veya mide bulantısı olmazsa sağlıklı gebelik değildir diye birşey yok dedi. biraz içimi rahatlattı. bekleyip göreceğiz artık. Allah'a emanetiz. bendeki haberler bunlar kızlar.

Maşallah canim artik korkma..
Iyi yapmişsiniz annene demekle.. Moral olmuştur...
Dikkat et artik kendine canim stres yapma birak meleğin rahat ça büyüsün gelişsin... Sana belkide sitem ediyordur.. Anne ben burdayim neden benimle konuşmuyorsun diye... Seni duyuyor hissediyor... Hep öyle derler... Herşeyden önce ruhu var... Konuş meleğinle... Onu ne çok sevdiğini, ne kadar özlemle beklediğini söyle... Sana daha bi siki tutunacaktir...........

Tekrara maşallah... Suphanallah...

özgülcüm canım şimdi geçmişi okudum da ne kadar stres yapmışsın canım ya. üzme kendini bu kadar ben aylardır bekliyordum. hatta ilaç kullandım yumurta takibi yaptırmıştım. ama yine de olmamıştı. sonra kistim oldu. 1 ay onun geçmesini beklemiştim. artık umudum bitmek üzereydi aşılamaya geçecektim. Allah büyük canım, biraz daha sabret. istersen dr a git. sabredemiyorsan klomenle yumurta takibi falan yaptır canım. inşallah olacak hayatım. hem senin yaşında ne var bak biz dilekle 30 ları geçtik 35 e doğru yol aldık ama umutluyduk, umutluyuz da. artık insanlar 30 lu yaşlar civarında evleniyor zaten. erken evlilikler kalmadı gibi bişey. izdivaç programlarına 38-40 yaşında hiç evlenmemiş kadınlar çıkıyor ve çocuk yapmak da istiyoruz diyorlar. bozma sakın moralini. daha çok gençsin. inşallah en yakın zamanda hamile kalacaksın ve bebeğin olacak sonra arkasından bir tane daha. biraz daha sabır. hem belki hamilesindir. geç döllenme olmuştur ve idrarda çıkmamıştır. adet olmadığın sürece umut var canım. olmazsa da birdahaki aya canım. üzme kendini.

Aaa kızlar dilekcim dün de gelmemiş siteye. elektrikleri düzelmedi mi hala acaba. dilekcim gel artık ya. özledik seni.

ay çok alemsin sen ya. sabah sabah öldüm gülmekten. rüya yüzünden bile suçluyorsun adamı. bilinçaltında öyle bişeyler mi kaldı ki. kocan seni öldürürmü hiç ya, bence tam tersi seni çok seviyordur. ama bazı rüyalar gerçek gibi oluyor dimi.

evet canım ben de baktım şimdi dırım hamileymiş. çok sevindim onun adına. zaten bekliyordum, inanıyordum. Allah tamamına erdirsin, kucağına alması da nasip olsun inşallah. darısı sana ve dileğe inşallah.
evet dilek gelmiyor malesef küstü bize o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…