Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Biri bana geçmişi kisaca özetlesin
hepinizi deli gibi özledim
çok yoğunum ve çok mutluyum
birsenim hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

HOŞ GELDİN CANIM.... MUTLU HABERLER ÜSTÜNE GELDİN... sositososito
ÖZETLE SEN YOK KEN PEK Bİ YOĞUNLUK OLMADI BURDA.....

FAZLADA KARIŞTIRMA......

özgül hastalandi mi
ne oldu yaa
niye böyle umutsuz

ilsu napiyor
yaa derya
çatlak ayni çatlak öslem yani
seni daha okumadim gülüm
ama sabah ve akşma mesajlarini aldim

özgül hastalandi mi
ne oldu yaa
niye böyle umutsuz

ilsu napiyor
yaa derya
çatlak ayni çatlak öslem yani
seni daha okumadim gülüm
ama sabah ve akşma mesajlarini aldim

valla canım bugün sadece özgül burdaydı o da fazla takılmadı. ilsu derya falan kimse gelmedi. ben sana 2 mail, 2 mesaj, 1 tane de özel mesaj gönderdim ama hiç ses çıkmayınca aramadım diye bana kırıldığını düşündüm. sonra da cesaret edip arayamadım zaten. kötü bir niyetim yok bunu bilmeni isterim. sağlık olsun.
dırım hamileymiş çok sevindim inşallah sende kalacaksın canım. pztsi mi test yapacaksın.
evet dün de bahsettiğim gibi keseyi gördük. ama idrara sıkışık olmadığım için karından göremedi. vajinal bakınca gördü. olsun buna da şükür. kalp atışlarını 2 hafta sonra dedi. inşallah onu da görürüm. darısı başına olur inşallah. yani bugün benim için sayfada önemli konu buydu. ama demek çok da önemli değilmiş. neyse.

canım yaaa asıl sen bana kısma ne olur bitanesi
sana okkalı bi mail attım inan şimdi okudum zaten 2 gündür net yok ya resmen delirdim
canımsın sen benim
ama nettew olsa buraya zor gelirdim işler maşallah çok yoğun
ama neyse yaa konu bunlar değil ki şimdi
senin keseyi görmüş olman çok ama çok sevindim bitanemmmmmmmmmmm
darısı başıma inş.
belirtiler bu yönde ama yarın test yapıcam ve sana msj atıcam mutlaka kuşum

canım benim sen kendini niye yoruyorsun ya. bak sen büyük ihtimalle hamişsin ve bu kadar kendini yorman hiç doğru değil. eşine söyle ve git eve yat dinlen. o da anlayışla karşılasın artık. yarın da müjdeyi vereceksin inşallah tadını çıkarırsınız.
bu ay bereketli ay maşallah önce ben, sonra dırım sonra da sen. iklimsumuzunki artık büyüdü. abla ya da abi olacak inşallah. hepimizin kucağımıza almak nasip olur inşallah canım ya.

ulan yaparağa msj varda bize yokmuuu:mymeka::mymeka:klava:

hele bir msj atma benim heç kontürüm yokkkk bana msj att

ulan yaparağa msj varda bize yokmuuu:mymeka::mymeka:klava:

hele bir msj atma benim heç kontürüm yokkkk bana msj att

sana olmazmı taze hamiş. sana benden önce haber verir merak etme.
çok sevindim canım senin hamiş olmana. başlıklarda da tebrik ettim zaten. kucağına almak da nasip olur inşallah.

sana olmazmı taze hamiş. sana benden önce haber verir merak etme.
çok sevindim canım senin hamiş olmana. başlıklarda da tebrik ettim zaten. kucağına almak da nasip olur inşallah.

inş. cnm yaaaaaa inş...rabbim sağlıcakla almak nasip eder inş..

beklemek çok zordu cnm ...şimdi içim birazz daha rahat ama heycanla keseleri görme gününü bekleyecedmmm

dileğimde inş.. güsel haber verir bizeeeeeeeeeeee

Yapraknil canım keseyi görmene çok sevindim allahım tamamına erdirsin inşallah sende artık içini rahat tut ve mide bulantıların yoğunlaşmadan hamileliğinin tadını çıkar güzel anişko mide bulantısı ve halsizlik çok zor ondan bol bol enerji al

DIRIMKIZ canım çok sevindim allahım hayırlısı ile kucağüına almayı nasip etsin , hiç stres yapma yok kese yok kalp atışı sadece hamileliğinin tadını çıkar hayat bizim istediklerimizi ve iyi dileklerimizi veriyor bize o yüzden rahat ol ve tekrar hayırlı uğurlu olsun

teşekkürler canım benim. sayfamızın tecrübeli, sempatik ve güzel annesi. canım evet keseyi gördüm çok şükür ama bir de kalp atışlarını duyabilsek o kadar mutlu olucamki. geçen sefer görememiştim ya nasıl bir duygu hiç bilmiyorum inşallah Allah'ım bana onu da ve kucağıma almayı da nasip eder. hepimize nasip eder inşallah. daha sık gel canım ya. sen yoksun, özlem yok, ilsunun da evde pc yokmuş o da haftasonu gelemiyor. dileğiminde bayramüstü diye işleri çok yoğun gözünü açamıyor. sayfamız çok ıssız ya. ben bazen kendi kendime yazıp duruyorum. bak sen de dün geç gelmişsin karşılaşamadık. ben nasıl olsa kimse gelmez diye akşamları çok takılmıyorum. ama seni geldiğini bilseydim beklerdim. neyse inşallah hafta içi daha sık görüşürüz.

dilekcim inşallah hala adet olmamışsındır hayatım. her ne kadar bana negatif olduğunu söylediysen de benim umudum devam ediyor. ısının düşüp yükselmelerine çok takılma canım. ama olaki bu ay olmadıysa bile birdahaki ay inşallah olacak. sakın yıpratma kendini. hepimiz seni çok seviyoruz. sen üzülürsen hepimiz üzülürüz. ayrıca adet olmadıysan umut vardır bunu sen de çok iyi biliyorsun canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…