- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.081
Biri bana geçmişi kisaca özetlesin
hepinizi deli gibi özledim
çok yoğunum ve çok mutluyum
birsenim hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
özgül hastalandi mi
ne oldu yaa
niye böyle umutsuz
ilsu napiyor
yaa derya
çatlak ayni çatlak öslem yani
seni daha okumadim gülüm
ama sabah ve akşma mesajlarini aldim
valla canım bugün sadece özgül burdaydı o da fazla takılmadı. ilsu derya falan kimse gelmedi. ben sana 2 mail, 2 mesaj, 1 tane de özel mesaj gönderdim ama hiç ses çıkmayınca aramadım diye bana kırıldığını düşündüm. sonra da cesaret edip arayamadım zaten. kötü bir niyetim yok bunu bilmeni isterim. sağlık olsun.
dırım hamileymiş çok sevindim inşallah sende kalacaksın canım. pztsi mi test yapacaksın.
evet dün de bahsettiğim gibi keseyi gördük. ama idrara sıkışık olmadığım için karından göremedi. vajinal bakınca gördü. olsun buna da şükür. kalp atışlarını 2 hafta sonra dedi. inşallah onu da görürüm. darısı başına olur inşallah. yani bugün benim için sayfada önemli konu buydu. ama demek çok da önemli değilmiş. neyse.
canım benim sen kendini niye yoruyorsun ya. bak sen büyük ihtimalle hamişsin ve bu kadar kendini yorman hiç doğru değil. eşine söyle ve git eve yat dinlen. o da anlayışla karşılasın artık. yarın da müjdeyi vereceksin inşallah tadını çıkarırsınız.canım yaaa asıl sen bana kısma ne olur bitanesi
sana okkalı bi mail attım inan şimdi okudum zaten 2 gündür net yok ya resmen delirdim
canımsın sen benim
ama nettew olsa buraya zor gelirdim işler maşallah çok yoğun
ama neyse yaa konu bunlar değil ki şimdi
senin keseyi görmüş olman çok ama çok sevindim bitanemmmmmmmmmmm
darısı başıma inş.
belirtiler bu yönde ama yarın test yapıcam ve sana msj atıcam mutlaka kuşum
canım yaaa asıl sen bana kısma ne olur bitanesi
sana okkalı bi mail attım inan şimdi okudum zaten 2 gündür net yok ya resmen delirdim
canımsın sen benim
ama nettew olsa buraya zor gelirdim işler maşallah çok yoğun
ama neyse yaa konu bunlar değil ki şimdi
senin keseyi görmüş olman çok ama çok sevindim bitanemmmmmmmmmmm
darısı başıma inş.
belirtiler bu yönde ama yarın test yapıcam ve sana msj atıcam mutlaka kuşum
ulan yaparağa msj varda bize yokmuuu:mymeka::mymeka:klava:
hele bir msj atma benim heç kontürüm yokkkk bana msj att
sana olmazmı taze hamiş. sana benden önce haber verir merak etme.
çok sevindim canım senin hamiş olmana. başlıklarda da tebrik ettim zaten. kucağına almak da nasip olur inşallah.
Yapraknil canım keseyi görmene çok sevindim allahım tamamına erdirsin inşallah sende artık içini rahat tut ve mide bulantıların yoğunlaşmadan hamileliğinin tadını çıkar güzel anişko mide bulantısı ve halsizlik çok zor ondan bol bol enerji al
yaprakcığım boş gebelik nası oluyorr kalp atışı duyulmayıcamı boş oluyor
evet canım gebelik kesesi oluyor ama içinde embriyo olmuyor. dolayısıyla da kalp atışları da olmuyor. ay Allah kimseye yaşatmasın çok zor bişey.
şimdi anlamıyorum ben kalp atışından önce boşmu dolumu anlaşılmıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?