- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.101
yok canım tam olarak anlaşılmaz sanırım ama şöyle kanda betahcg değerindeki artış beklenildiği gibi olmuyor. artışlar çok az oluyor.
anladım cnm kalp atışını beklemek lazım ayy çok sordum ama kalp atşı ne zaman duyulur
canım sor tabi, birbirimize sora sora öğreniyoruz birçok şeyi sitenin amacı da bu değilmi zaten. ben de sana hatırlarsan aşılama için rapor işlerini azmı sormuştum.
canım ben şimdi cuma günü keseyi gördüm dr beni haftaya yine çağırdı. ben de kalp atışı için mi dedim o da kalp atışı için erken olur fetal hücre mücre bişeyden bahsetti bilmiyorum bakalım. ben senden 1 hafta önceyim o yüzden ben öğrendikçe sana da bilgi veririm. ama kalp atışı 6. haftanın sonunda yada 7. hafta içinde net belli oluyor sanırım.
teşekkürler canım benim. sayfamızın tecrübeli, sempatik ve güzel annesi. canım evet keseyi gördüm çok şükür ama bir de kalp atışlarını duyabilsek o kadar mutlu olucamki. geçen sefer görememiştim ya nasıl bir duygu hiç bilmiyorum inşallah Allah'ım bana onu da ve kucağıma almayı da nasip eder. hepimize nasip eder inşallah. daha sık gel canım ya. sen yoksun, özlem yok, ilsunun da evde pc yokmuş o da haftasonu gelemiyor. dileğiminde bayramüstü diye işleri çok yoğun gözünü açamıyor. sayfamız çok ıssız ya. ben bazen kendi kendime yazıp duruyorum. bak sen de dün geç gelmişsin karşılaşamadık. ben nasıl olsa kimse gelmez diye akşamları çok takılmıyorum. ama seni geldiğini bilseydim beklerdim. neyse inşallah hafta içi daha sık görüşürüz.
anladım cnm yaaa ....inş. duyarız rabbim bu mutluluğu bize yasatsın tabi bizim gibi herkese....sen kaç haftalıksın benim tüp ya ben bilmiyorum iki hafta sonra gideceğim ne kadarlık olduğumuzu söyleyecek...
benim sat 3 ağustos. Buna göre 6 haftalık falan oluyor ama doktor 5 haftanın içindesin dedi. Ben zaten 35 günde bir adet oluyordum. Dolayısıyla da yumurtam daha geç oluşuyor. Ben smear testi yaptırmak için gitmiştim adetin 16. Günü falan doktor o gün usg ile de bakmıştı 20 mm lik yumurtanız var değerlendirin demişti. Ben bu ay ilaç falan hiç bişey kullanmamıştım. Zaten tatildeydim ve ayrıca geçen aydan kistim vardı adetle attım onu da. Işte o 20 mm lik yumurtayı görünce tekrar kist oluşur korkusuyla çatlatma iğnesi vurunmuştum. Yani adetin 18. Günü falan çatladıysa o yüzden normalden 4-5 gün geriden geliyor. Olsun sağlıklı olsun da kucağımıza almak nasip olsun da önemli olan bu canım. Hepimiz için inşallah.
mrb canım ben artık hergün bağlanmaya çalışıyor çünkü şimdi daha iyiyim midem eskisi kadar kötü deil , canım merak etme kalp atışlarınıda duyacaksın bugünleri de bebeişlerimize kucağımıza aldığımızda gülümseyerek hatırlayacağız yeterki stres yapma herşey çok güzel olacak kendine ve yiğenime iyi bak
amaninnn çok karuşukkkkkkkkk ben bilmiyom vallaa sen 5 haftaliksan ben en fazla 2 haftaliğim cnm kan değerimde onu gösteriyorr..dimek tohtorumuzu bekleyecez.........
Aserme varmi yapraciğimmmm canun ne istiyorrr
canım benim hoşgeldin. inşallah bu sefer herşey yolunda gider. kalp atışlarını da duyarım, kucağıma almak da nasip hepimize nasip olur inşallah. bu sefer o kadar stres yapmıyorum canım. ne yapalım alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz zaten. stres yapsan da, hiç kıpırdamadan yatsan da değişen bir şey olmuyor. o yüzden bol bol dua ediyorum. Allah'a emenetiz inşallah. canım benim de son 2-3 gündür bulantılarım oluyor ama çok uzun sürmüyor. özellikle kızartma vaya ağır şeyler yediğimde acayip bir şişkinlik, sindirim problemi falan yaşıyorum o yüzden hafif şeyler yemeye gayret ediyorum. dr da mide bulantılarını çok kafaya takmamı söyledi. daha erken olduğunu ilerleyen zamanda daha sık olur veya hiç olmayabilir de ama bu sağlıklı bir gebelik olmadığı anlamına gelmez dedi. bu dr moralimi bozmuyor yani. rahatlatıyor beni. hayırlısı olsun artık canım. sen maşallah riskli dönemi atlattın. darısı başıma inşallah. sen bugün dr a mı gidicektin. sanki hafta içi öyle bişeyden bahsediyordun. gittinmi canım? inşallah herşey yolundadır. sende kendine ve bebişe çok iyi bak.
BU arada teyzeleri yiğeninizin cinsiyeti belli oldu ERKEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
doktor amcası pipisini gösterdi bize kesin erkek dedi allahımdan hayırlısı darısı hepinizin başına ben yarın sayfada olamıyacağım beni merak etmeyin ikili test için hastaneye gideceğim işlerim var hepinizi şimdiden öpüyorum
DIRIMKIZ canım senin önceki sayfalarda tebrik etmiştim ama geçmişi okumadıysan çok sevindim arkadaşım allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
mide bulantıların olur daha erken aslında ama benimde çok erken olmuştu ve yeni yeni geçti umarım senin o kadar uzun sürmez ama mide bulantısı olması bebeğinin çok sağlıklı büyüdüğünü gösteriyor beta hcg ile orantılı sanırım benim doktorum mide bulantım var diyince ohhhhhhhhhhhh iyi iyi diyordu tabiii eşimde midem bulanıyor kötüyüm kusuyorum eşim geliyor yüzünde bir tebessüm sorma gitsin bunlar çok tatlı heycanlar canım tadını eşinle beraber çıkarın inşallah burdaki tüm arkadaşlarda bunu yaşarlar aalhım onlarada nasip etsin
ay canım benim çok sevindim ya. hayırlı olsun. bana da nasip olur inşallah o günleri görmek. erkek çocuklar da çok tatlı oluyor ya. ben seviyorum. ama tabi sağlıklı olsun da önemli olan o. kız erkek önemli değil.
tamam canım, sen testlerini yaptır ama fırsat bulunca da girip bizi haberdar et. inşallah sonuç çok iyi çıkacak. prensimiz sapasağlamdır Allah'ın izniyle.
BU arada teyzeleri yiğeninizin cinsiyeti belli oldu ERKEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
doktor amcası pipisini gösterdi bize kesin erkek dedi allahımdan hayırlısı darısı hepinizin başına ben yarın sayfada olamıyacağım beni merak etmeyin ikili test için hastaneye gideceğim işlerim var hepinizi şimdiden öpüyorum
yok canım ya, tüp bebekte olsa sat ı esas alıyorlar. 2 haftalık değildir. 2 haftalık olsa hcg o kadar yüksek çıkarmı ki. yine de çok iyi bilmiyorum dr usg de bakınca söylüyor zaten haftasını.
canım valla öyle belirgin bişey yok şu an. zaten daha da erken sanırım. sadece geçengün tatlıcının önünden geçerken çok canım çekti, eşime dedim. alalım. adam paket yaparken 1 tane de burda yiyecem dedim. kesin kıtlıktan çıktım sanmıştır. ama oldum olası tatlıya düşkünümdür ben zaten. ama ölçüyü kaçırmamam gerek yoksa o kiloları nasıl veririz sonra.
ay canım bende o yüzden telaşlanıyorum işte. gerçi bulantılarım sıfır değil, bulantı yanında şişkinlik yanma gibi şeyler de oluyor ama yine de artması daha iyi gibi sanki. dr da 8. haftada başlar normalde diyor. şu kalp atışlarını görüp ilk 3 ayı bir atlatsak içim biraz daha rahat edecek.hamile olduğumun daha bir farkına varacağım sanırım.
saol canım allahım bu günleri sanada nasip etsin çok farklı bir duygu ne bilim bir acayip oldum ben hep kız hissediyordum eşimde ısrarla erkek dedi yine o bildi am dediğin gibi sağlıklı olsunda hiç önemli deil....
canım ense kalınlığını ölçtü maşallah iyi dedi ama birde kan testi istedi oda ikili testle ilgiliymiş renli ultrasyon ile baktı herşey normal ve uyumlu dedi yarın kan vereceğim 3 gün sonra sonuçları alıp doktora faxlayacağız bakalım hayırlısı ne diyecek .....bide progestanı bırak dedi acayip rahatladım beni sersem gibi yapıyorlardı..
canım dileğin testi negatif çıkmış yazmışsın sana msj mı attı ? merak ediyorum moreli nasıl
AYYY AYYYY AYYYYYYYYYYY ERKEK SENESİİİİ BU SENE YAAAAAAACNM NE KADARLIK ÖĞRENDİNZ CİNSİYETİ
ALLAH UZUN ÖMÜR SAĞLIK SIHAT VERSİN SANA ÇOCUKLARINA KOCANA HEP MUTLU OLUN
DOĞRU CNM YEMEYELİMMM HEHEE BEN SÖLEYİM GÜLÜN DAHA BİŞEY YOK CNM YEŞİL ERİK İSTİYORR ÇOK KOMİKK YAAAAAA DAHA TRANSFERİN 2 HAFTASI GECE 4 DE İSTEDİ HALADA İSTİYOR NE KADAR KOMİĞİM YAAA GÖRMEMİŞ HAMİLEEYİMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?