- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.121
DOĞRU CNM YEMEYELİMMM HEHEE BEN SÖLEYİM GÜLÜN DAHA BİŞEY YOK CNM YEŞİL ERİK İSTİYORR ÇOK KOMİKK YAAAAAA DAHA TRANSFERİN 2 HAFTASI GECE 4 DE İSTEDİ HALADA İSTİYOR NE KADAR KOMİĞİM YAAA GÖRMEMİŞ HAMİLEEYİMM
saol canım darısı senin ve herkesin başına tatlım bugün 12.haftasını bitirdi yani 3 ayını doldurdu bugün öğrendik erkek bebek erken gösteriyormuş vallahi bende şaşırdım bebeğiniz erkek diyince evet erkek senesi tatlım canım allahım herkese sağlıklı sıhatli mutlu bir ömür nasip etsin tabii bebişleri ile beraber sende çok mutlu ol burdaki herkes gibi mutluluğu çok hak ediyorsun sen güçlü bir kadınsın şimdi güçlü bir annesin tatlım ...
benim canım hiçbirşey istemedi ne tatlı ne ekşi belirgin bişey olmadı ama canın çektiyse yaşil olmasa bile siyah ekşi erikler var onlardan al yeee bu aş erme biraz piskolojik canım ama istediğinde muakka ye kilolarıda hiç dert etme ben hemileliğimin ilk 2,5 ayında tam 2,5 kilo verdim zaten bir süre sonra yiyemiyeceksiniz siz şimdi tadını çıkarın bol bolda kalsiyum
Yapraknil canım tabii bu isyan deil ama iyi insanlar hep böyle istedikleri şeylere zor ulaşırlar dilek gibi herkesi düşünen merhametli ve iyi kalpli bir kadın, o dünyaki her güzel şeyi hak ediyor ama ben ondanda çok umutluyum gerçi burdaki herkes hak ediyor ama benim kalbi güzel arkadaşım fazlasıyla hak ediyor annem hep derki allah sevdiği kullarını sınarmışki ona hep dua etsin ve sürekli dilinden düşürmesin diye çünkü sevdiği kullarının sesini çok severmiş oda bizde burdaki herkeste sınandı ve bugünler geride kalacak ben yarın yokum ama ona onu çok sevdiğimi ve sürekli dua ettiğimi söyle
Yapraknil ya kızıyorum ha her zaman bu böyle oluyor diye bişey yok miden bulanmıyor diyede yolunda gitmeyen bişey var anlamına gelmiyor hiç midesi bulanmadan çocuk doğuranlarda var örnek benim halam hiç midesi bulanmadı ama 7 yaşında bir oğlu var herşeyide yerdi bunu dert edip sıkma kendini senin bu haftalarda o kadr olur zaten bekle sabret biraz olacak o zamanda bana ya bunlar ne zaman geçecek dersin
canım iyi geceler ben uyuyorum sende erken yat akşamları bol bol dinlen pc başında zamanını biraz azalt kendine ve yiğenime iyi bak seni kocaman öpüyorum.....
günaydın kılzar hayırlı sabahlar...
geçmişi okudum.. biraz üzüldüm...
dileğim canım .. üzülme ne olur kısmet değilmiş.. bir daha ki ay olur inşallah.. hem adet olmadıkça ümit vardır.. hayırlısı olsun diyelim bende test yaptım negatif çıktı.. üzüldüm ama elden ne gelir... hayırlı zamanda hayırlı bebklerimiz olsun inşallah..
yaprakcım.. bak maşşallah keseyi görmüşsün... Allahın izni ile kalp atışlarını da duyacaksın... lütfen stres yapıp kendini üzme artık.. sen hamilesin ve bırak bu özel anlarını tadını çıkar... belirtileri bırak bi kenara.. bak doktorun da demiş.. bulantı bünyeye göre değişirmiş...
iklimsu canım tebrik ederim .. demek erekekin olcak... Allah kucağına almayı nasip etsin.. vatanına milletine hayırlı evlat olsun... kocaman adam olduğunu mürüvetini görmek nasip olsun sizlere...
derya ve ilsu... canlar sizlerede günaydınlar.... nasılsınız.. her şey yolundadır inşallah..........
Yapraknil canım tabii bu isyan deil ama iyi insanlar hep böyle istedikleri şeylere zor ulaşırlar dilek gibi herkesi düşünen merhametli ve iyi kalpli bir kadın, o dünyaki her güzel şeyi hak ediyor ama ben ondanda çok umutluyum gerçi burdaki herkes hak ediyor ama benim kalbi güzel arkadaşım fazlasıyla hak ediyor annem hep derki allah sevdiği kullarını sınarmışki ona hep dua etsin ve sürekli dilinden düşürmesin diye çünkü sevdiği kullarının sesini çok severmiş oda bizde burdaki herkeste sınandı ve bugünler geride kalacak ben yarın yokum ama ona onu çok sevdiğimi ve sürekli dua ettiğimi söyle
evet canım dilek gerçekten çok iyi niyetli ve çok saf kalpli birisi. herkes için hep iyi şeyler düşünüyor. Allah onun kalbine göre verecektir inşallah. en hayırlı zamanda gelir meleği inşallah. ben hep öyle dua etmiştim illa bu ay olsun diye değil de en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin diye. 5 aydır bekliyordum. mübarek ramazan ayında oldu. Allah'ım tamamına da erdirir inşallah. dileğin de olacak. ben buna çok inanıyorum. zaten eşinde de onda da bir sorun yok. o yüzden bu ay olmazsa birdahaki aya inşallah. onun zaten adet süresi kısa yani 26 günde falan oluyor. benim düşünsene 35 gün. çok bekliyordum. sabır taşı olduk hepimiz Allah yüzlerimizi güldürür artık inşallah.
geldim ben burdayım ama çok hewyecanlıyım
yaprakım kuşum bitanem canımın içi sana mail attım bitanem bi oku istersen
ama ben adet olmadım ve ısım yükseldi
kan yaptırmak istiyorum murat akşam ı bekliyelim çok üzülürsün diyor
nasıl beklerim ben yaaaaa
özgülüm adet oldun mu bitanesi
ilsu nerde yaaaa
dilekimin yakışıklı oğluşu olucakmış allahım yaaa
çok seviyorum hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Cimbomum canim inşallah hamilesindir ya...
Sabah açar açmaz sana baktim .. üzüldüm seninde benimki gibi negatif çikmiş
ama adet olmamişsin.. Bende hala olmadim.. Testde yapmadim daha .. Adetimi bekliycem biraz daha geçsin bakalim.... Belki gecikme olmuştur...
Ama senin kinden daha umutluyum ben canim..... Isin yükselmiş ne güsel....
Yaprakcim - cimbomum benimde adetim gelmedi ama sahurda ateşim düşük çikti...
Sabah ölçdüm her zaman ki saatinde... 36,7 çikti sahurda 36,4 dü...
Bilmiyorum işte dediğim gibi bekliycem...
Hayirlisi ile cimbomumdan güzel haber aliriz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?