Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

erikten bişey olmaz canım, bol bol ye de bu mevsimde öyle ekşi yeşil erik kalmışmıdırki. ama sen istanbuldasın orda yok yoktur. ben dediğim gibi daha çok tatlı şeyler yemek istiyorum o kilo alma açısından daha tehlikeli tabi. ama meyve yiyerek geçiştirmeye çalışıyorum. midemde reflu gibi bişey var zaten. şişkinlik tarzı hazmedemiyorum sanki yediklerimi. henüz mide bulantım çok yok arada oluyor sadece. ama olması daha iyi diyor iklimsu o yüzden de biraz panik oluyorum. bakalım bekleyip göreceğiz artık. inşallah hepimiz için herşey yolunda gider.

Yapraknil canım tabii bu isyan deil ama iyi insanlar hep böyle istedikleri şeylere zor ulaşırlar dilek gibi herkesi düşünen merhametli ve iyi kalpli bir kadın, o dünyaki her güzel şeyi hak ediyor ama ben ondanda çok umutluyum gerçi burdaki herkes hak ediyor ama benim kalbi güzel arkadaşım fazlasıyla hak ediyor annem hep derki allah sevdiği kullarını sınarmışki ona hep dua etsin ve sürekli dilinden düşürmesin diye çünkü sevdiği kullarının sesini çok severmiş oda bizde burdaki herkeste sınandı ve bugünler geride kalacak ben yarın yokum ama ona onu çok sevdiğimi ve sürekli dua ettiğimi söyle

SAĞOL CNMM BENİMMMM VALLA PİKOLOJIKMİ BİLMEM AMA İSTİYOR CANIM BENDE PİKOLOJİK DEDİM BASTAN AMA HALA İSTİYOR

NEYSE BEN KAÇARIM KIZLARRR ÖPERİM SİZLERİ İYİ GECELERRRR:1hug:

Yapraknil ya kızıyorum ha her zaman bu böyle oluyor diye bişey yok miden bulanmıyor diyede yolunda gitmeyen bişey var anlamına gelmiyor hiç midesi bulanmadan çocuk doğuranlarda var örnek benim halam hiç midesi bulanmadı ama 7 yaşında bir oğlu var herşeyide yerdi bunu dert edip sıkma kendini senin bu haftalarda o kadr olur zaten bekle sabret biraz olacak o zamanda bana ya bunlar ne zaman geçecek dersin

evet canım dilek gerçekten çok iyi niyetli ve çok saf kalpli birisi. herkes için hep iyi şeyler düşünüyor. Allah onun kalbine göre verecektir inşallah. en hayırlı zamanda gelir meleği inşallah. ben hep öyle dua etmiştim illa bu ay olsun diye değil de en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin diye. 5 aydır bekliyordum. mübarek ramazan ayında oldu. Allah'ım tamamına da erdirir inşallah. dileğin de olacak. ben buna çok inanıyorum. zaten eşinde de onda da bir sorun yok. o yüzden bu ay olmazsa birdahaki aya inşallah. onun zaten adet süresi kısa yani 26 günde falan oluyor. benim düşünsene 35 gün. çok bekliyordum. sabır taşı olduk hepimiz Allah yüzlerimizi güldürür artık inşallah.

tamam canım haklısın. biraz sabırsızlık ediyorum sanırım. Allah'ıma şükrediyorum tabi bana bu mutluluğu yeniden yaşattığı için ama bu sefer sorun olmasın, herşey yolunda gitsin istiyorum canım. inşallah da öyle olur. 7.8. haftalarda artar herhalde bakalım göreceğiz. evet dr da öyle dedi zaten mide bulantısı bir kriter değil diye.

canım iyi geceler ben uyuyorum sende erken yat akşamları bol bol dinlen pc başında zamanını biraz azalt kendine ve yiğenime iyi bak seni kocaman öpüyorum.....

canım iyi geceler ben uyuyorum sende erken yat akşamları bol bol dinlen pc başında zamanını biraz azalt kendine ve yiğenime iyi bak seni kocaman öpüyorum.....

tamam canım sana da iyi geceler. ben de kalkıcam şimdi zaten. evet yatıp dinlenmek lazım. ben de seni ve prensini öpüyorum.

günaydın kılzar hayırlı sabahlar...
geçmişi okudum.. biraz üzüldüm...

dileğim canım .. üzülme ne olur kısmet değilmiş.. bir daha ki ay olur inşallah.. hem adet olmadıkça ümit vardır.. hayırlısı olsun diyelim bende test yaptım negatif çıktı.. üzüldüm ama elden ne gelir... hayırlı zamanda hayırlı bebklerimiz olsun inşallah..

yaprakcım.. bak maşşallah keseyi görmüşsün... Allahın izni ile kalp atışlarını da duyacaksın... lütfen stres yapıp kendini üzme artık.. sen hamilesin ve bırak bu özel anlarını tadını çıkar... belirtileri bırak bi kenara.. bak doktorun da demiş.. bulantı bünyeye göre değişirmiş...

iklimsu canım tebrik ederim .. demek erekekin olcak... Allah kucağına almayı nasip etsin.. vatanına milletine hayırlı evlat olsun... kocaman adam olduğunu mürüvetini görmek nasip olsun sizlere...

derya ve ilsu... canlar sizlerede günaydınlar.... nasılsınız.. her şey yolundadır inşallah..........

herkese günaydın, iyi haftalar diliyorum.

özgül canım sen adet oldun mu? dilek dün negatif olduğundan bahsediyordu ama henüz adet olmamıştı. bence adet olmadıysanız umutlar devam ediyor. idrar testleri ve ısı ölçümleri yanıltabilir. 1-2 gün daha adet olmazsanız kan testi yaptırın bence.

canım evet bulantı kriter değil dedi doktorum hem benim için daha erkenmiş. bakalım bekleyip göreceğiz.

ilsu bu saate gelirdi aslında ama işlerimi yoğun acaba. dilekciğimin de işleri çok yoğun bu aralar. aysimanın okulu açıldı. o da pek gelmiyor. iklimsu bugün hastaneye gidip tahlil yaptıracakmış o yüzden gelemiycem dedi. evet prensimiz geliyormuş. iklimsunun oğlu olacakmış hayırlısıyla. sağlıklı ve uzun ömürlü olur inşallah. darısı bizlerin başına.

geldim ben burdayım ama çok hewyecanlıyım
yaprakım kuşum bitanem canımın içi sana mail attım bitanem bi oku istersen
ama ben adet olmadım ve ısım yükseldi
kan yaptırmak istiyorum murat akşam ı bekliyelim çok üzülürsün diyor
nasıl beklerim ben yaaaaa

özgülüm adet oldun mu bitanesi
ilsu nerde yaaaa
dilekimin yakışıklı oğluşu olucakmış allahım yaaa
çok seviyorum hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

nasıl seviyorum be sizi yaaaaaaaaaaaaaaaa
can yoldaşlarım benim:1hug:

Cimbomum canim inşallah hamilesindir ya...
Sabah açar açmaz sana baktim .. üzüldüm seninde benimki gibi negatif çikmiş

ama adet olmamişsin.. Bende hala olmadim.. Testde yapmadim daha .. Adetimi bekliycem biraz daha geçsin bakalim.... Belki gecikme olmuştur...

Ama senin kinden daha umutluyum ben canim..... Isin yükselmiş ne güsel....

Yaprakcim - cimbomum benimde adetim gelmedi ama sahurda ateşim düşük çikti...

Sabah ölçdüm her zaman ki saatinde... 36,7 çikti sahurda 36,4 dü...

Bilmiyorum işte dediğim gibi bekliycem...

Hayirlisi ile cimbomumdan güzel haber aliriz......

ay canım benim ya, inan negatif dediğinde bile olamaz diyordum çünkü çok umutluydum senden ve adet olmadığın sürece umut var demiştim ve bak dediğim çıkıyor. kızım sen çatlatma iğnesini ne zaman yaptırdın hatırlasana hamiş olmasan şimdiye çoktan adet olurdun. şu ısı işini de bırakmadın gitti ya seni çok strese sokuyor be hayatım. dünü kendine zehir ettin. ben de çok üzüldüm ama içimden bir ses nedense umut hala var diyordu. çok akşamı da bekleme canım öğleden sonra yaptır testi. akşamüstü ancak alırsın zaten aksi taktirde yarına sarkar. hadi inşallah canım ya. çok umutluyum senden çok. maaile bakmadım, şimdi bakıyorum. aysonundaki arkadaşların dün seni merak etmişti onlara haber verdim ama adet olmadığını ve hala umut olduğunu da ekledim. umarım onlara senden önce yazdığım için bana kızmazsın.

delimisin bitanem benim sana kızmam mümkün değil
çok sevindim hatta moralim o kadar kötüydü ki hiçbirini arayamadım
oysa arayacağımı ya da msj çekeceğimi söylemiştim ama yapamadım işte
çok çok iyi oldu bitanem haber vermen
fıstık ben 30 ağustosda iğne yaptırdım adetimin 11.günüydü
bugün iğne olalı 16. gün
evet dur ikna etme aşamasındayım
inş.başarıcam
duramıyorum
halimi bi görseniz

kızlar ya ben şu mide bulantısı meselesine taktım siz de ateş meselesine. ay yükseldi, ay düştü. strese sokuyor sizi ya. bırakın bence ölçmeyin. havalar sıcak zaten. bu havalar da yanıltabiliyor bu ölçümler o yüzden adetin geçmesini bekleyin. 2-3 gün geçince direk kan testi ne çıkarsa artık. inşallah ikiniz de hamiilesinizdir. bu ay bereketli bir ay Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah, hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek günlerde.

canım günaydın
eee fıstıkım
senin de aynı şekilde umudun hala devam ediyor
öyle zor ki yarabbim dayanamıyorum
dakikalar geçmiyor sanki
dün banyoya gitmeğe öyle korkuyordum ki
iğrenç di
kalbim sıkışıyor kalbim

haftasonunu nasıl ettim bilmiyorum kızlar
meraktan catladım resmen
kimseninde teli yokki haberleri alalım .

-DIRIMCIM CANIM NASIL MUTLU OLDUM BİLEMESSİN ,GERÇİ BEN BİLİYORDUM HAMİŞ OLDUĞUNU BELİRTİLERİNİ YASIYORDUN. BAKSANA İLK DENEMENDE MELEĞİNE KAVUŞTUN NE DENİR Kİ ALLAH SİZİ AYIRMASIN.
-YAPRAKCIM KESEYİ GÖRMÜŞSÜN CANIM ARKADASIM ,HERŞEYDE YOLUNDAYMIŞ NE GÜZEL.2 HAFTA SONRA BEBEĞİNİ DE RAHATCA GÖREBİLİRSİN
-İKLİMSU CANIM OĞLUN OLACAKMIŞ YA NEKADARDA ERKENDE GÖSTERDİ PİPİSİNİ KIZ :))) AY YEYİM BEN ONU
- DİLEKCİM ADET OLMAMIŞSIN İNŞ OLMASSIN YA ISINDA YÜKSEKMİŞ BİTANEM İNŞ ASKIM SENE HAMİŞSİNDİR
- ÖZGÜL ADET OLMUŞSUN OLSUN GÜLÜM BUAY BERABER ARTIK SAYARIZ GÜNLERİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…