Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

32-33 günde canim kesin olcam biliyorum ben ....

Insan azda olsa hisseder ben ce hamile olduğunu..

Test yapinca üzülmüştüm ya.. şimdi hiç üzgün değilim :))
olsamda yeniden umutlansam diyorum :)

dilekcim nerde bugün ya. canım benim üzme artık kendini.
aysima özlem hanım da güya muşa gidince sayfadan hiç ayrılmayacaktı. hani nerde.
iklimsucum geç de olsa girip kendinden haber veriyor canım ya. inşallah onun hamişliği de sonuna kadar böyle sorunsuz gider.

deryayla nakkad gelmiş, hoşgeldiniz kızlar. nakkad yeni evin hayırlı olsun canım iyi günlerde oturun.

32-33 günde canim kesin olcam biliyorum ben ....

Insan azda olsa hisseder ben ce hamile olduğunu..

Test yapinca üzülmüştüm ya.. şimdi hiç üzgün değilim :))
olsamda yeniden umutlansam diyorum :)

yani şu an adetinde bir gecikme varmı. yoksa daha 33 gün olmadımı. bekle o zaman biraz daha adetin geçerse 35-36. günlerde kan testi yaptır. idrar testi her zaman doğru sonuç vermeyebiliyor.

yaprakcım sende hoşgeldin canım nasılsın
bebiş nasıl

valla canım daha çok bişey belli değil. yani hafif bulantım mide yanması falan oluyor arada karnıma kasığıma ağrı girip çıkıyor böyle yani. ama ilerleyen zamanlarda bulantılar ve halsizlik artıyormuş. inşallah sorunsuz götürürüm.

iinşallah canım hayırlısıyla yaprakcım kaç haftalık oldun
hayırlısıyla ne zaman alıcan kucağına

herkese merab kızlar keyifler iyidir umarım ben bugün biraz evi temizledim yoruldum artık vi bile süpürürken çokkkkkkkkkkkkk yoruluyorum bu yaramaz tüm enerjimi alıyor
İstiridyeyim canım sende bu kadar stres yapma hakkında hayırlısı biraz daha bekle kan testi yaptır ..
Yapraknil canım güzel anne ne haber bebiş nasıl sen ne zman doktora gideceksin

iinşallah canım hayırlısıyla yaprakcım kaç haftalık oldun
hayırlısıyla ne zaman alıcan kucağına

canım şu an 5 haftanın içindeyim. inşallah 6 ya gireceğim birkaçgün sonra. daha çok var canım. inşallah herşey yolunda giderse mayıs gibi alırım kucağıma inşallah.

iklimsu hoşgeldin canım. dünden beri midem kötü. giderek artacak sanırım. arada bir de kasık ağrılarım oluyor.
cuma akşam gidicem bişeyi kontrol edecekmiş. kalp atışları için haftaya gitmem gerekiyormuş. bakalım inşallah bu sefer sorun olmaz da görürüm artık bebişimi. sen ne güzel bu stresli dönemi atlattın hayırlısıyla. darısı başıma inşallah. kucağımıza almak da nasip olur inşallah canım ya.

Kizlarrrrrrrrrrrrrr
akinti rengim değişti.... Kürtajdan önceki halime döndüm :) adet olduğum tarihden 1 gün ileri atti... 15 inde olmuştum 16 sina atti.. :)

buda bişeydir... Karnim ağriyor... Yeni ay yeni umudum :)
başka çarem de yok zaten....
Oh beee varmi yokmu stres oluyor insan.. Rahatladim...

şimdi plan yapayim yumurtlama günü bayrama denk geliyo.. Bakalim nasil çalişcaz....................... Uhhhhhhhhuuuuuuuuuuuh yoruldum yazarken...

Kizlar sizide meşgul ettim heee... Benimle sizde beklediniz... :) sağolun iyiki varsiniz....

özgül canım zaten çok umutlu değildin. hayırlısı olsun. inşallah birdahaki aya.
canım annende veya kayınvalidende de olsanız sonuçta ayrı bir odada başbaşa yatmıyormusunuz. çalışırsınız. ne olacakki. sonuçta siz karı kocasınız ve yasak birşey yapmıyorsunuz ki. onlar da anlayışla karşılasınlar artık anlarlarsa da. sonuçta işin ucunda bebiş var, onların da torunu yani. kendileri de benzer yollardan geçmemişmi zamanında. ama başka yerde kesinlikle yapamayız diyorsan evinize gidersiniz o zaman canım. sonuçta bu daha önemli.

Hoşgeldin canim ,kendini yorma canim ama seninde için rahat etmiyordur evi o haliyle birakmaya .yavs yavas yaparsin artik.
Yaprakta senin gibi olmaya basladi sanirim midesi kötüydü .

Hoşgeldin canim ,kendini yorma canim ama seninde için rahat etmiyordur evi o haliyle birakmaya .yavs yavas yaparsin artik.
Yaprakta senin gibi olmaya basladi sanirim midesi kötüydü .

ayyyyyyyyyyyyy sorma tatlım evim battı zaten halıları yıkamaya göndredim ablamda geldi perdeleri camları falan temizledi kabasını aldı evin ama ben en son cuma günü yapmıştım ev bir toz sorma zaten artık vilada ile siliyorum içimede sinmiyor ama ne yapalım yere eğilmem yasak içimde rahat etmiyor fazla çamaşır suyuda kullanamıyorum öyle temizlik dediysem pek temizlik deil yarın çok eski bir arkadaşım geliyor ta ilkokuldan mecburen biraz evi toparladım kıza ayıp olur diye ama yarına kadar yine batar camlar açık ya toz heryer halıda yok yede bi stres sorma

tatlım be yaprağa diyorum zaten bir iki haftaya kadar da bu bulantılar çok fazla dilek ne zaman geçecek diye soracak bana çünkü onun yumurtlaması geç benim 11.veya 12.gün onun 18.veya 19.gün benim o yüzden ondan bir hafta önce başlar ona diyorum bekle 6.haftan bitsin görcem seni düşünsene dişlerimi fırçalayamadım macunu ağzıma sokuyorum hemen kusuyordum yani temiz koku pis koku fark etmiyor felaket benim allahın izni ile azaldı geçti sayılır sadece midem sürekli dolu gibi pek fazla yemek yiyemiyorum normalde haftada 500 gr almam lazım ben 2.5 haftada 550 gr almışım ama son bir kaç gündür meyve yemeye başladım herşeyin hayırlsı tatlım

kızlar site yine yavaşladı. giriş zor oluyor.
iklimsu canım dikkat et kendine. çamaşır suyu falan uzak dur. bebiş etkilenmesin.
canım benim mide problemim 1 haftadan beri var ama şişkinlik, reflu gibi. arada bulantıda oluyor ama senin bahsettiğin gibi değil henüz. aman bebeğin gelişimi iyi olsun da mide bulantısı olsada olmasa da önemli değil. ama o diş macunu problemi bende de var. fırçalarken midem kötü oluyor. iştahım çok azaldı. hiç birşey yemek istemiyor canım.

hem siteden dolayı hem işlerin yoğıunluğundan giremedim ağız tadıyla
ama yazılanları okudum
yaprakım gülüm bi tek sen varsın heralde
nasılsın canımın içi
adŞIM GELMİŞ
DERYA GELMİŞ
ÖZGÜL DE YAVAŞ YAVAŞ Aadet oluyormuş aman iyi
bu ay ilsu ben özgül gün sayarız artık bakalım

günaydın kızlar...

benim adeim tam sökülmedi... kahve akıntı şeklide azcıkın gelmiş...

bu gün sökülür değilmi... hiç böyle olmamıştı neden acaba.. kendimce şunlardan olabilir dedim ama:

stresden birde ben ağrı kesici içtim majezik diye ondan olabilirmi çok sancım vardı ... ne dersiniz..

birde akşam haber aldım........... hani size demiştim ya eltim hamile olabilir die.. ben sosrmuştum bana negatif çıktım test demişti.. meğerse değilmiş.. dün eşim laf arasında ağzından kaçırdı kardeşi demiş kaynım.. abi sizden önce çocuğumuz olacağı için üzülüyorum demiş. bende sordum eşime hamilemi die he evet kontrollere gidiyorlarmış dedi.. üstelik pazar günü iftarda bizdelerdi hiç biri demediler.. meğer o test negatif değil pozitifmiş.. dr.a gidiyorlarmış.. eşimde onlar emin olmadan söylemezler dedi.. benim moralim bozuldu.......

günaydınnnn
özgülcüm benimde ilk günler kahve lekeler geliyor sonra kırmızıya dönüşüyor sökülür yani
ay ne ayıp sanki devlet sırrı hamile olduğunuj söylemesi .tamam eğer sen sormasaydin söylemeyebilirdi ama sen sormuşsun evet hamileyim diyebilirdi yani .ben olsam bende bozulurdum .
buarada bende adet oldum bgn 28. günde

cimbomum resmen adetlerimiz peşpeşe inş peşpeşede güzel haberler alırız bu ay.
eğer benimkisi olmassa çokta takmam gerçi çünkü nekadar çok düşünürsen okadar geç geliyor bu velet:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…